favorite comment 4
thumb_up0thumb_down

directions_bike20100822_Okolobrna

Pred rokom si ma tieto preteky získali peknou traťou, ktorá na mňa aj dobre vplýva, tj. ide sa mi dobre aj po asfaltových úsekoch (nie však všetkých). Asfaltu je tu príliš veľa, ale keď skončí, trať stojí za to. Aj stúpanie po asfaltke ku koncu je super, tam sa ukáže, kto ostane vzadu a kto nie. :-) No ku pretekom: po vyautení sa a nasadnutí na bike som okamžite pocítil náznaky kŕča alebo natiahnutého svalu na ľavej nohe odvčera. Nie dobý začiatok. Na štart sa radilo už hodinu pred výstrelom, no ja som tam šiel až 20 min pred, nehodlal som stáť na tom slnku. Všetci tam už boli samozrejme napchatí, tak som bol v poslednej 3/4-ke. Po odštartovaní sa chvíľu nič nedialo, potom sme sa na nasledujúcich 50-100m pohybovali rýchlosťou plazenia, možno nižšou. Samozrejme každý "hoban" (ako vraví kolega z tímu, Honza) dupal dolu a aj hore po asfalte ako zmyslov zbavený. Predbiehali ma aj "tour the beer" (tiež Honzov výrok) bikeri. Potom však po cca 2km prišiel nájazd do terénu a prudšie stúpaníčko po rozbitom kamenistom podklade. Tam už "dupači" začínali tlačiť, zavadzali, no des! Kúsok ďalej prišlo zúženie, kde som musel kúsok potlačiť, lebo tú "rýchlosť" nezvládali moje prevody... :no: Prišlo rozšírenie, cvak-cvak a bolo po probléme. :-D Pozitívom toho bolo aj to, že som stále predbiehal, v kopcoch čauky chlapci, zjazdy detto (raz som sa aj skoro vysekal v 1. kole :-D ). Druhé kolo bolo už fajn, menej pretekárov, i keď som obiehal krátkych aj dlhých dávala o kolo. To sa mi rátalo. 8-) Na občerstvovačke v polovici trate som zastal, rozkázal načapovať do oboch fľašiek, vypil som 4 poháre a hor sa dokončiť. V poslednom tiahlom stúpaní po asfaltke som stále vládal ťahať hrubá-5 (ku koncu, keď sa to zdvihlo, len hrubá-3) a zbavil som sa konkurencie. Získal som udržateľný náskok, aby ma nikto neobehol. A už len hups po šotoline z kopca 50-60 km/h, kde som skoro opľul fotografa. :-D Suma sumárum - parádne sa mi šlo. Aj keď umiestnenie nie je výhra, no vzhľadom na včerajšok a tú zápchu... No Jan Svorada štartoval len o lajnu predo mnou a došiel 2. v kategórii... Ale ten je inde a už v úvode po asfalte sa dostal vpred, čo ja neviem. Nikdy mi to na ňom nešlo. Tepovku som zabudol doma na radiátore.

Bicykel lock_open

place Graf prevýšenia

comment Komentáre ku aktivite
thumb_up0thumb_down reply

V garmine hrubý čas by mal sedieť s časom oficiálnym. :yes:

Po GreenBiku - palec hore

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Skôr nie, ako áno. Lebo kým sa po výstrele pelotón nehýbal, nechal som ho vypnutý. A ešte počas státia na občerstvovačke, čiže tie 4 min navyše tam budú. Sám som bol prekvapený, ako fajn sa mi šlo, celé preteky som si užíval, mal som rezervu, mohol som si dovoliť v kopcoch nastupovať a zbavovať sa konkurentov.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

mal si lepší čas ako minulý rok?

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

o 3:40 min horší som mal teraz. No trať bola inak postavená, síce +- rovnaká, ale iný štart znamenal iné rozloženie kopcov a tak. Zápcha stála veľa času...

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
trending_up Vzdialenosť
60,5 km
schedule Čas
02:37:07
landscape Nastúpané
1 279 m

bar_chartŠtatistiky

Priemer Max
Kadencia 85 rpm 148 rpm
Energetický výdaj 2 077 kcal

cloudPodmienky

Priemerná teplota 30 °C
Počasie Sucho
Vietor Bezvetrie
directions_bike Bicykel: Félix

directions_bike Posledné aktivity bikera

thumb_up0thumb_down

directions_bike 20160625_MTB Devinska Kobyla (s Mirom, islo sa mi celkom fajn)

trending_up 35,9 km
schedule 02:10:28
landscape 0 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike 20150627_Lamac, Zelezna studnicka, Kamzik, Dubravka (po dadzi trochu sa prevetrat, bol som prejedeny, islo sa mi tazsie)

trending_up 31,6 km
schedule 01:11:52
landscape 0 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike 20150626_Kacin, Biely Kamen, Biely kriz, Panova luka (islo sa mi celkom fajn, v lese paradne)

trending_up 56,1 km
schedule 02:35:59
landscape 0 m
keyboard_arrow_up