directions_bike20100223_Skúška jazdy v teréne - Hainburger Berge

Asi som sa musel poriadne udrieť do hlavičky makovičky, keď mi napadlo ísť do terénu. Reku južný svah Hainburgských kopcov bude "delišs". Pod Lafkom sme stretli Tomáša Dedinského, tak sme boli 3T. :) Po hranicu OK, potom sme to zobrali poľňačkou do Bergu. Ha, už to začalo. Najprv trošku blatka - nevadí, aj na asfalte sme sa tak zašpinili, že pohoda, prežijeme. Prišla zákruta a tam naviate snehové záveje. Prvé sme prešli v pohode, v nasledujúcich sa nám akurát predné koleso zapichlo a mohli sme ísť pešo. Čo v 3/4-ťákoch nebola výhra. :D Nejako sme sa doplahočili do Bergu, Tomáš začal ľutovať, že sa k nám pridal. No presvedčil som ho, že teraz sa ide už len po asfaltke do Edelstalu a tam sa uvidí, či je sucho. No neojebabrali sme sa opäť? Samozrejme! Mokro, sneh, potoky vody po asfaltke. Ako vraví kamoš, "jebať Trnavu" a ide sa ďalej. V Edelstali to Tomáš zabalil, psychika nepustila. My sme šli do boja ďalej. Nasledovalo zopár km po "lesnej ceste", ktorá však bola samá voda, topiaci sa ľad a sneh. Tlačili sme, potom sa kúsok viezli, opäť tlačili... Našťastie som mal vzadu Crossmarka. :D V tom momente sme vyzerali fakt pekne, ako keby sme šli po PO*EBANOM, S*URVENOM snehu!!! "Že toto nechal vyrásť..." Zrazu bola nadohľad obec - Hundsheim. Tam na nás mávala nádherná asfaltka. Avšak (!!!) to bolo ešte 1,5km. Sme si to strihli cez polia, ja som bike niesol, Tomáš sa viezol. No potom mal jeho bike 25kg. Blata ako na Dubničáku na zjazde na 3. občerstvovačku (po Baske). Nejako sme to dobačovali do obce a po asfalte škrípajúc reťazami ťahali domov. Ja som si dal záväzok, že kým nezlezie sneh, bike sa mimo asfalt nepozrie. Aspoň mu spravil rozsiahlu údržbu a je ako nový.Keď teraz čo i len pomyslím na včerajšok, až ma striasa. :) Som strávil opaterou biku 6-7h.
http://www.gps-tour.info/en/tracks/detail.51944.html

comment Komentáre ku aktivite
thumb_up0thumb_down reply

hahaaaaaaa vravel som ti to!!!

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Nevadí, ale trebalo to skontrolovať. Takto som sa okašlal aj v 2005., kedy sme sa 24.3. vybrali s kamošmi asfaltkou na Zošku a potom po červenej smer BA. Skončilo to tak, že v lese bol mokrý sneh a tlačili sme biky cez Skalnatú do sedla Skalka. To už bolo nejakých 20-30min po zotmení, tak sme to "spustili" do PK a volali pomoc. Najlepšie bolo, keď kamošovi volal otec, aby cestou domov kúpil noviny. A my na Skalanatej. :LOL:

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Ad [2]: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
trending_up Vzdialenosť
41,3 km
schedule Čas
02:11:00
landscape Nastúpané
364 m

cloudPodmienky

Priemerná teplota 8 °C
Počasie Prevažne sucho
Vietor Bezvetrie
directions_bike Bicykel: Félix

directions_bike Posledné aktivity bikera

thumb_up0thumb_down

directions_bike 20160625_MTB Devinska Kobyla (s Mirom, islo sa mi celkom fajn)

trending_up 35,9 km
schedule 02:10:28
landscape 0 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike 20150627_Lamac, Zelezna studnicka, Kamzik, Dubravka (po dadzi trochu sa prevetrat, bol som prejedeny, islo sa mi tazsie)

trending_up 31,6 km
schedule 01:11:52
landscape 0 m
thumb_up0thumb_down

directions_bike 20150626_Kacin, Biely Kamen, Biely kriz, Panova luka (islo sa mi celkom fajn, v lese paradne)

trending_up 56,1 km
schedule 02:35:59
landscape 0 m
keyboard_arrow_up