Kalendár podujatí

Logo: YAZDA Pohoda YAZDA Pohoda

comment Hodnotenia akcie

4.83 / 5 • 6 hodnotení
thumb_up2thumb_down reply

Super nápad a velmi dobrá organizácia. Safe jazda v tempe.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Skvelé boli občerstvovacie zastavenia, úplne top bola kaviareň v Trnave s extrémne milým personálom. Do budúcna by som odporúčil skrátiť jednotlivé zastavenia o 10 minút, pretože potom sme sa od Piešťan sme sa hnali rýchlosťou 38 km/hod, hoci písaná bola priemerka 30 km/hod (neviem či sme sa snažili dohnať meškanie) a v takom teple sa veľa ľudí sťažovali na veľmi vysoké tepy. Inak super partia aj organizácia, ďakujem a držte sa!

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Mega napad, jeden z naj zazitkov v ramci tohtorocnej Pohody. Obcerstvovacky boli super, podakujte za nas vsetkym staniciam. Vsetci z organizacneho timu boli velmi mili a laskavi, aj take celebrity ako yak.sha, bola som milo prekvapena Aj diktator Jakub bol super, pri takejto velkej akcii treba, aby nad ludmi niekto drzal opraty a daval pozor na cely priebeh. Do buducnosti by som prijala skorsi start a kratsie pauzy nech nie je potrebne sa velmi hnat, Takato yazda je prijemnejsia v lepsich a vyrovnanejsich tepoch a ja zasa skusim do buduceho roka potrenovat
Ale teda suma sumarum hodnotim 12 z 10!

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up2thumb_down reply

Ahojte. Vyborny napad cela akcia. Velmi dobre som si zajazdil. Obcerstvovacky neskustotcne dobre, dostatok vsetkeho. Co sa tyka navrhu. Radsej vyrazit o 8.00h a mat rezervu ako sa na konci hnat sialenym tempom v takom teple (aj ked sme to dobre zvladli). Hlavne vyhlasenie, ze kto nevladze ist aspon 35km/h tak nech uz radsej nejede, nie je fer po 130km 10.00h start je neskoro, ak sa este meska hned od zaciatku Mozno zvazit dve skupinky aj s tempom okolo 25km/h pre beznejsich ludi... Ale celkovo pozitivny dojem z akcie, rad sa zucastnim aj buduci rok, ak mi to casovy priestor dovili.

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up1thumb_down reply

Tiež navrhujem aj vzhľadom na vysokú pravdepodobnosť horúčav v danom období skorší odchod a ešte presnejšje inštrukcie aj pred odchodom, napr. 09:30 zraz, 09:40 registrácia, 09:55 závrečná fotka, 10:00 ostrý štart.
Príchody k Pradiarni boli naozaj rôznorodé
A teda odísť načas bude super
Point na odpich by som možno zvážila aj na nejaké miesto na kraji Bratislavy, kam by všetci prišli na bikoch individuálne a tak by sme sa nemuseli ďalších 30-40 min krvopotne predierať cez všetky križovatky a svetlá. Ale chápem, že zázemie pri MTBIKERI vyzerá
lepšie.
Inak boli Žiletky super na leadovanie, občerstvovačky super rozvrhnuté a jedlo a pitie bolo superské. Vyjadrenie, že keď nezvládneme 35 km/h v poslednej časti tak nech ani nejdeme aj mňa pichlo pri srdiečku, ale ja to Jakubovi odpustím.
Je to celé inak super nápad vzhľadom na rozmach cyklistiky na Slovensku a ja verím, že budúci rok si to všetci spolu zopakujeme 🩷.

thumb_up1thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Som rad , ze som sa mozhol zucastnit niecoho noveho - pohodoveho a intenzivneho zaroven
Privital by som viac informacii dopredu, ale verim, ze to buduci rocnik napravi (casovanie odchodov, odvoz batoziny, registracia ucastnikov - napr. dat vediet, aby si kazdy vopred vymenil listok za pasku na ruku v slsp, dodrziavat dohodnute tempo, dopredu odkomunikovat cielove zazemie: odlozenie bicyklov/veci - moznosti vyzdvihnutia, hygiena, obcerstvenie ,...)
Kazdopadne silno odporucam kazdemu Pohodakovi cyklistovi ist na pohodu prave Yazdou!

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up