Kalendár podujatí

Logo: MTB maratón Bike4you Hlohovec - Poniklec MTB maratón Bike4you Hlohovec - Poniklec

comment Hodnotenia akcie

5 / 5 • 8 hodnotení
thumb_up2thumb_down reply

Perfektná akcia. Trať luxus 😊 veľmi sa teším, že mal niekto gule zakomponovať technickejšie pasáže a úprimne dúfam, že o rok sa akcia zopakuje ☺️ Dokonca aj občerstvovačky výborne umiestnené. Ľudia všade milí, zázemie pekné, jedlo paráda. Tí čo mali možnosť vyskúšať aj zdravoťákov musia uznať, že aj oni boli trpezliví a ochotní. 10z10!!!

thumb_up2thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Cela trasa je v krásnom prostredí, kopce prudké, pred cieľom dosť technické úseky, k znaceniu trate nemám čo vytknúť.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Úprimne šok v dobrom slovazmysle. Prvý ročník maratónu nemal som veľké očakávania.

Jednak, že sa zbehla asi jedna z naj konkurenci sk/cz, rýchla a pomerne zábavná trať, jedlo v ciely 1****(konečne žiadny guláš)

Značenie trate a regulovčici 1*

Ceny na stupni víťazov pekne masívne dosky na krájanie, lepšie ako trofej! 🤩

Akože, prvý ročník maratónu, nehanbím sa povedať, že organizačne asi jeden z naj maratónoch na sk čo som bol, to ich bolo už veľa

Ale jedno negatívum musím napísať, aby mal organizátor spätnú väzbu, poučenie ľudí na obcerstvovacich staniciach. Aspoň pre tu prvú 20tku pretekárov podať tu vodu, ani raz sa mi vodu nepodarilo dostať, vždy mi núkali iont a behali zo strany na stranu alebo ignor.

Toto nie je ale chyba organizátora skôr jednotlivca na danej stanici.

Určite prídem rad opäť! Chalani z Bike4you Hlohovec, je vidieť, že chodíte po závodoch a presne ste napravili to, čo je všade zle! Klobúk dole vidíme sa opäť na dalších závodoch 🤩

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Zdravim.
Pri preteku v Hlohovci bolo vidiet, ze pretek organizovali dlhorocni cyklisti.
Od zaciatku do konca vsetko slapalo. Prihlasil som sa na dlhu 60km trat, ale hned po prvom stupani som pri prebiehni pretekara na rovine (mal som ho po pravici a sustredil naň) zachytil oznaceny konar precnievajuci do trate na lavo. Moja chyba.

Presiel som cele jedno kolo a trat bola velmi pekna, zaujimava, dala sa uzit. Organizatori pridali aj slusnu "stojku". NA TRATI VELA USMERNUJUCICH 👍 LUDI. Tu nezabludite.

60ka pozostavala z 2. kol. Kedze som bol po pade dost obity dokoncil som jedno a siel hladat okuliare.

Po preteku milo prekvapilo vyborne jedlo.

Organizacne pretek na vybornu.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Výborná organizácia, bol som maximálne spokojný. Veľká vďaka za túto akciu, bolo príjemné si prejsť pre mňa známe cestičky v okolí Hlohovca a zároveň objaviť aj niekoľko nových. Proste to nemalo chybu 🙂 👏👏👏

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Super akcia....urcite sa zucastnim opat

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Výborný maratón! Okolie Hlohovca poznám veľmi dobre a potešilo ma keď som sa prvý krát dozvedel, že sa bude konať MTB maratón v Hlohovci. Organizátorov, chalanov poznám osobne a veril som, že postavia, namotajú jedinečnú trať. A bolo to tak, trať bola podľa mňa namakaná, skvelá, geniálna! Chodím po maratónoch doma aj v zahraničí a takto perfektnú trať som ešte nezažil. Za mňa traily boli TOPka. Užil som si ich. Organizácia výborná, jedlo skvelé a tombola s krásnymi cenami. Zázemie a lokalita reštaurácie Jašter na Starej Hore akcií dodalo príjemnú atmosféru. Držím organizátorom palce a verím, že sa o rok na Starej Hore vidíme. Za mňa 11 z 10.

thumb_up0thumb_down reply
thumb_up0thumb_down reply

Vynikajúco pripravené podujatie. Veľmi dobré značenie na trati, nedalo sa pomýliť. Na každom mieste, kde by sa dalo pomýliť, boli dobrovoľníci a ukazovali smer a kde neboli, bol v zlom smere namaľované biele X na zemi. Kde trať viedla cez cestu, zastavovali premávku. Občerstvenie bolo dobre umiestnené na trati (banány, melón, keksy, ionťák, voda). Trať veľmi pekná, veľmi technická, parádne výšlapi a ešte lepšie zjazdy. Obed vynikajúci. 👍

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela
Pridaj svoje hodnotenie
keyboard_arrow_up