Ahojte, dnes mi pani "poštárka" doniesla dlho očakávaný gravel z Buycycle. Zároveň to bude slúžiť ako recenzia na danú stránku, pretože som o nej čítal veľa negatívneho.

Zaobstaral som si Cannondale Topstone Carbon Rival AXS (neprekvapivo) s elektrickým Sramom 2x, čo je super pre mňa a lokálne cestičky. Zároveň tam sú integrované svetielka. Budúci rok mám naplánovaný výlet do Slovinska, kde sa mi určite viac hodí gravel, má to kopec úchytov na kadečo, takže sa veľmi teším, keď ho budem môcť pojazdiť.

Čo sa týka Buycycle, čítal som veľa negatív. Ľudia sa nedostali k peniazom a podobne, prípadne vrátili bicykel a 2 týždne nič nepočuli od nich. Ja som to skúsil, cena bola viac než lákavá. Celkovo to trvalo 2 týždne (objednal som to 28. septembra, dnes to prišlo). Až na výhrady voči štedrému času na zabalenie (7 dní, aby som zhodil riadidlá, kolesá a dal to do krabice????) a UPS, ktorý celý čas super a jak sa to dostalo na Slovensko, aktualizácie zomreli jak moje sny a nádeje. Ale prišlo to, viac-menej ok. Dokonca som písal aj na support (potreboval som zmeniť adresu doručenia, lebo ich systém mi ju vypľul nejak divne) a tiež aj maličku reklamáciu po doručení a bolo to mega rýchle a odpísali doslova do hodiny. Za mňa teda Buycycle fajn, no druhý krát asi objednávať nebudem cez nich. To by skutočne musela prísť nejaka mega lákavá ponuka.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up