Čaute pár dní dozadu som bol pozrieť Salámu a včera Močiarnu takže stav trailov v Lozorne takto:

Saláma - na začiatku trailu bola ťažba, 4-5x treba preniesť bajk cez stromy. Inak trochu lístia. Ten kto to aspoň raz išiel tak nebude mat problém
Močiarna - v žlabe tuším 3 zákruta je odtrhnutá, vid foto. Niečo tam vymyslím behom ďalšieho týždňa, nech to je bezpečnejšie. V žlabe aj na traily je navaleneho dosť piesku + sú od vody vyrite drážky.. nič čo by bránilo prejazdnosti ale opatrne.
Ohek, F-ko, Kopanička, Stupavský - cez víkend ešte doťuknem Ohek, podohadzovat zbytok skokov, klopiek atď. F-ko je okej. Kopanička tak isto, akurát na konci je trochu punk prejst cez mostík na asfaltku. Stupavský má jednu "mokrinu" v strede, inak okej.
Skala, Banské, E-čko mystery stav. No určite bude viac listov. Hlavne Banské bacha, mali sme tu vrtuľník a hasičov lebo sa tam typek vysekal. Na tých voľných zapadaných kameňoch to je o hubu.
Strmok - Okej stav, no veľa zaludov a bordelu po zemi. Northshore lávka v strede rozpadnuta. Tak behom dvoch týždňov by sme sa chceli pustiť do kompletnej prerábky keďže trochu ten trail upadol. S veľkou pravdepodobnosťou bude úplná nová lajna ktorá nebude križovať cestu ale ostane na ľavej strane kopca.

Toť vše

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up