Ironman 70.3. Warsaw

Keďže ja mám tento rok vo všetkých ohľadoch úplne na ho..o, aspoň dcéra ma priebežne teší :

1. Official Ironman 70.3. World Series Varšava, Poľsko - 3. miesto v kategórii 25-29 a 15. absolútne medzi ženami za 4 hod 39 min. Ešte síce 25 nemá, ale berie sa rok dosiahnutia vekového limitu. Tento výsledok jej zabezpečil slot na majstrovstvá sveta Ironman 70.3. na Novom Zélande v decembri 2024, ale nezobrala ho (školské a pracovné povinnosti).

2. Official Ironman 70.3. World Series Emilia Romagna, Taliansko - v podstatne silnejšej a početnejšej konkurencii opäť 3. miesto v kategórii ale už 5. absolútne (zo 472 žien). A čo potešilo mimoriadne, bol absolútne najrýchlejší ženský bežecký úsek, polmaratónik za 1:26:04 čiže v tempe 4:03/km. No a samozrejme úplne najviac poteší slot na majstrovstvá sveta Ironman 70.3. v španielskej Marbelle v roku 2025, ktorý by mala večer na 99.9% dostať spolu s bronzom. Ten už akceptovať bude.

Pomedzi to si strihla v rámci prípravy na Taliansko ešte nejaké medailové slovenské duatlony a kratšie triatlony, medzi nimi aj MSR v halfe (1,9-90-21) , tam bolo striebro absolútne a zlato v kat do 39 r.

Najväčšie rezervy sú v bajku, sem tam dlhšie trvá transition, ale ten bajk, na tom treba popracovať, priemerka 35 na tejto úrovni zatiaľ nepostačuje na to, aby sa myslelo na zlato. Ale robí to popri škole a brigáde ako totálny amatér, takže hlavná je radosť z pretekania a zo zdravia. Zdravie je základ všetkého. A preto ho aj všetkým fóristom opätovne prajem.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up