martin15: Je v poriadku, ze mas svoj nazor a ze podla Teba sa "nic zasadne nezmenilo". Ano, ked sa to meni a dorabaju sa prekazky postupne 5 rokov ci kolko, tak uz si asi ani nepamätas ako to vyzeralo povodne. Ja si pamätam ako to bolo zjazdne povodne, bol som pri tom ked to vznikalo. A nemusime ani diskutovat o tom, ci je v poriadku, aby sa na obojsmerne zjazdnom useku niekto valil dole vysokou rychlostou s cielom skakat a tesne minal niekoho kto ide hore a nebodaj ho aj ohrozil ak nejaky skok nezvladne. Nie je to uzavrety areal ani jednosmerny trail. Ked niekto chce trenovat skoky, je tam ta horna cast, alebo moze ist trenovat na TBK, na BlueTrail a na x dalsich trailov co umoznuju skoky a su bezpecne, kedze su jednosmerne. Ta spodna cast proste nebola pre taketo aktivity vobec urcena a len ju postupne do tohto stavu doviedla samozvana iniciativa par jedincov co myslia len na svoje potreby a uplne ignoruju ostatnych.

A treba si uvedomit to podstatne - zlyhanie je na strane tych aktivistov, co na spodnej casti neustale buduju nove prvky pouzitelne len smerom dole. Keby najprv vybudovali bezpecnu segregovanu vyslapovu trasu po lavej strane, aby neohrozovali tych co chcu ist hore, tak by sa nikto nestazoval a vobec tu nemusela teraz byt tato diskusia o potrebe obnovy chodnika do povodneho obojsmerne pouzitelneho stavu.

A ano, tiez som toho nazoru, ze nema zmysel nicit to co tam uz je. Radsej proste spravit vyslapovu vetvu nech je to bezpecne pre vsetkych. Takto nejak si to viem predstavit, ani by to nemuselo byt vela roboty.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up