Ja som siel dnes Koziarku, Krasnansky, Pedal 1, Pedal 2 a Pätbojar. Ako uz will pisal, jeden velky padnuty strom je na krizovatke vrchu Koziarky a zaciatku Krasnanskeho. Ale cez ten sa da lahucko prelozit bajk kedze lezi kmen na zemi a netrcia z neho ziadne konare. Ten podla mna spracu Mestske lesy kedze je to hlavny tah.
20240919_183752.jpg
Druhy padnuty strom je na Pedal 1, ten sa da obist. Ten urcite spracu ti skakaci co neustale viac a viac zhovaduju povodne obojsmerny trail a zhorsuju jeho prejazdnost smerom hore budovanim dalsich a dalsich umelych prvkov.

A treti padnuty strom je na Pedal 2. Ten padol pozdlzne na povodny chodnik, ale uz z neho niekto opilil trciace konare, takze sa da prejst luxusne popri nom. Ten kmen tam podla mna zostane naveky kedze vlasne nezavadzia a vyjazdi sa nova stopa popri nom.

Zvysok spominanej trasy je prejazdny bez obmedzeni, cize za mna uplna pohoda aspon co sa tyka toho mini okruhu. Inak povedane netreba sa rucat. Treba jazdit a v ramci moznosti odhadzovat papeky a konare zo stopy a o chvilu to bude ako predtym.

A este jedna nocna z Pedal 2.
20240919_203422.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up