Takze, co sa tyka trati dlho neprsalo, tak sa muselo prasit. To je jasne. Znacenie malo par much, co som pocul v cieli. Ale za mna Klasik bol v pohode, akurat by som naozaj vynechal tu tlacenku nad kaplnkou a isiel vlavo po cervenej. Obisiel by sa tym aj vzdy zbytocne blatovy usek.
Co sa tyka zazemia celkovo ok, ale chcelo by to viac laviciek a stanov. Nie 1 kde sedeli aj divaci na pivku a pretekari kde tade v krickoch, kde domaci radsej ani nohou nevkroci, lebo vie, co tam robia bezdomovci a opilci.
Co s tyka jedla, mal som gulas, nebolo to zle, ale naozaj bolo treba tolko jednorazovych obalov a riadu?
Este doplnim, ze na obcerstvovackach by na tych velkych bandaskach mohol byt velky napis, ci je to voda, alebo jontak, aby sa ludia furt nemuseli pytat a ludia tam obsluhujuci nemuseli 500 ludom vraviet tu je jontak, tu je voda.
A este by mohol Mtbiker spravit do buduceho rocnika video Ako sa spravat na maratone. Ja sice niesom ziaden rychlik, ale ak ktosi zastane v stupani v stope a ide sa oblievat vodou, alebo zvonim z dialky, ale aj tak sa tlaciaci neuhnu, dnes uz som musel nadavat.
A kapitola sama o sebe su ludia, ktori sa rozjazduju za plnej premavky, ale jazdia po celej ceste, chodnikoch, zakaz vjazdu im nic nohovori, z vedlajsej sa vyrutia na hlavnu, vsak ja mam cislo, kto je viac. A ked takto jazdia bezne mimo pretekov, tak sa nadivim vlne hejtu na cyklistov.
To je za mna v skratke asi vsetko.
A par foto som stihol spravit.
A este jednu vec doplnim, co som pisal uz pred par rokmi. Na umyvanie bikov treba pistole a nie tie dlhe flinty, lebo s tym nedokazem zaroven kefovat a striekat vodu, aby bol bike rychlejsie umyty a aby som tam dalsich zbytocne nezdrzoval.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up