Tá sprcha je zaujímavá aj s cenou.

My sme mali ten ručný postrekovač a bola to sranda. Je tmavo zelený a celý deň som ho nechal na aute. Vecer mala voda príjemných 30stupňov. Keby že ho nechám v aute tak aj 40. 10L vpohode vystačí na sprchu pre dvoch, len to vyzeralo srandovne keď sme sa postrekovali. Dôležité je nemať mydlo alebo gel čo velmi pení…

Takže skúsenosť s postelou. Spalo sa výborne a pohodlne. Dvaja + pes ato este ramenami v užšej časti pri zadných dverách. Ono ten sharik má vysoko zadok a tak podlaha nieje vodorovne-takže preto. Nič sa neposúva, nič nevŕzga. Osb je zo svojho principu po nalakovaní nešmykľavá.

Tá druhá časť je na pantoch k tej prvej a ma toľko nôh že je samonosná . Ako pisal myslim Maťo, každá nôžka je inej dľžky lebo je tam koberec a pod nim rôzne vlnitý plech.
Nôžky sú momentalne ku doske na pevno. Jej montáž/demontáž dám do minuty (15 malých šrubiek v pantoch).
Teraz to necham tak, ale neskôr to vylepším. Bolo by zaujimavé tu druhu dosku celkom preklopiť na pevnu časť v pripade nutnosti rýchlej montáže sedaciek či preprave bicykla. Momentalne viac nepustia panty. Mnoho noziek je fajn lebo sa tie veci pod postelou moc nehybu.

Vyzera to tak že tú celoplošnu zastavbu budem mať asi stale v aute… kosacku budem voziť navrchu.

To odklápanie ani netreba, pod postel sa dostanem ku každemu miestu cez dvere a kufor.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up