Ahojte, posledné bleskovky pred štartom:
1:Tombola - zfinalizovaná, ako už misobiker načrtol bude velmi hodnotná. Okrem Carbon sady kolies vás čakajú štedré zľavové poukazy na nákup komponentov v Mišovej predajni bevlavabike.sk v Hornom Srní, Ďalej z rýchlika, plášte, batohy, okuliare, cukor a sudy piva , svetlá, sedlo, balíčky od spoločnosti RECA....skrátka ozaj sa oplatí zostať do konca. Všetko spolu v hodnote cez 2000 €. (Tombolový lístok si najdete v rohu vášho štartovného čísla) ....Moooc Ďakujeme.
2.Stav tratí - všetko je myslíme, že až prehnane vyznačené, Značenie vám vysvetlím v ďalšom príspevku, prípadne si ho môžete naštudovať ráno, pri čakaní na registráciu/ prezentáciu.
Všetky tri trasy sú k dnešnému večeru absolutné bez problémov zjazdné, vyčistené, prichystané a hlavne lúky extremné preschnuté. Pár kaluží čo nestihli vyschnúť sme prekopali, resp. spravili obchádzky, Aj keď v noci/nadránom zaprší, žiadne blatové galeje nehrozia.
3.Počasie - jedna z vecí, ktoré ozaj neovplivníme. Momentálne to vyzerá, že nad ránom cez nás prejde krátky búrkový front. Všetko je ale otvorené, predpoveď sa stále dynamicky mení. Ako som písal vyššie, trate sú preschnuté, odvodnené, aj po jednej intenzívnejšej búrke nebude žiaden problém.
4.Registrácia na mieste - absolútne žiaden problém, takisto ako prehlásenie na inú trať, prípadne na iného človeka. Ráno od 8:00 do 9:30 bude aktívny QR kód, pomocou ktorého sa zaregistrujete rýchlo a pohodlne priamo, cez váš mobil.
Uff....asi všetko...držme si palce, nech nás tie búrky ušetria a my pevne veríme, že sa zajtra vidíme v čo najväčšom počte....ahojtee

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up