visibility 648
comment 0
thumb_up0thumb_down

Také typické slovenské a celé zle samozrejme
Naplánovať odstávku elektriny na 11 hodín počas 4 dní v dedine, ktorá má 2 metre snehu pravidelne vo februári, mrazy okolo - 10 stupňov a leží v 800 m n.m. môže iba niekto z teplých krajín v kravate a pri káve A to sa môžeme do zadku kopať, že teraz nie sú tie 20-stupňové mrazy!
13., 16.,22.,24. 2. bez kúrenia. V pondelok večer bolo v kuchyni ako najteplejšie izbe domu 15,1 stupňa.
Po šiestej večer, keď zapli elektrinu sa nestihlo vykúriť nič. Zbytočne si nahrejete zásobníky, keď nejde obehové čerpadlo a teplo sa nemá ako dostať do radiátorov počas odstávky.
Áno, mám v dome v izbe romantickú piecku, ale kto z vás by v nej bez dozoru dovolil kúriť 12- ročnému dieťaťu, ktoré príde mokré z lyžiarskeho výcviku a nemá sa kde ohriať ani si vysušiť veci... Nieto ešte čaj uvarit, kým prídem z práce o pol šiestej a zapnem kempový plynový varič.
Toho....., ktorý toto plánuje, by som chcela vidieť, ako by si tu v tej zime spokojne sedel na svojej prdeli. Týždeň by si nevidel pipíka!
To si fakt páni myslia, že každý má doma elektrocentrálu?!
Takéto veľké plánované opravy sa predsa majú robiť v lete, hlavne v horských dedinách, kde bude treba kúriť ešte do konca apríla.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up