visibility 789
comment 0
thumb_up0thumb_down

Ivan, a co teraz? Priznas, ze aj keby to co si napisal bola pravda tak je to lepsie ako nic, ci nie? Alebo stale zastavas "vsetko alebo nic" strategiu?
Myslis ze ostatni kupujuci sklonia hlavu ked vidia za co kupila india a povedia si ze ved my na to mame, my kludne zaplatime aj viac? Ze nebudu skusat kupit za menej? Ved aj oni mozno budu chciet zlavy a dalsie nakupy budu nimi podmienovat. A rusi nebudu mat na vyber ak budu chciet preda aspon nieco. Lebo ich vlastne rafinerky im z toho ich prebytku aj tak zhoria ako ta dnesna v Angarsku.
To co som napisal je pravda, takze nevidim dovod dava tam nejake keby.
A nie, nie je to lepsie...pretoze India si tuto cenu vybojovala po tom, co prestala od RU ropu odoberat s tym, ze arabska je pre nich lacnejsia....bolo to inak zverejnene aj v tomto vlakne niekde.
Chvilu sa natahovali a RU im dali takyto discont.
Takze ak sa pytas na to, ci je to dobra sprava nie nie je to dobra sprava, pretoze India opat odobera rusku ropu, cize RU opat ziskava dalsie peniaze.
Rusi musia predavat bez ohladu na cenu, pretoze ropny vrt sa neda zastavit. Kto sleduje ropu ako ja vie, ze ropa sa nie tak davno predavala za minusove ceny co je mozno nelogicke, ale dovod bol ten, aby sa uvolnili skladovacie zasoby, kedze ropu treba tazit neustale lebo proste tecie;o).
Navyse cena ropy po predchdadzajucom niekolkomesacnom poklese za posledne 3 dni narastala o 10%, co vyzera, ze sa nizku cenu (na urovni 60$) nepodari dosiahnut napriek zvysenej tazbe ropy zo strany OPECu a spol.
Vyssia cena ropy samozrejme nahrava RU, naozaj likvidacne ucinky by mala az hranica 60$ vzhladom na to, ze RU musia predavat pod beznou cenou na trhu,

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up