visibility 1017
comment 0
thumb_up0thumb_down

Ako som povedal netreba podliehat falosnemu nadseniu. Zabery z haseneho SU-24 vo mne vyvolavaju pochybnosti.
Za prve satelitnom snimku sa podla mna nechadzaju ziadne SU-24. Vsetky lietadla maju sipovite kridla, takze to museli byt min SU-27 a vyssie. Neviem identifikovat tie biele siluety s trojuholnikovymi kridlami, ktore su kusok vacsie ako tie modre, ktore by mohli byt SU-33 podla zafarbenia.
K zamenam dochadza bezne, zrovna vcera som videl ruske video, kde sa chvalili, ze znicili dronom nemecky PzH 2000 pricom slo preukazatelne o americky M109...proste bud propaganda, alebo amaterizmus, ale PzH 2000 to nebola v ziadnom pripade.
Dalsi problem vidim v mieste, kde hasici hasia, vyzera byt vyrazne vacsie ako su miesta zo satelitneho snimku, kde kridla uz pretrcaju cez beton a je tam trava...na zaberoch z hasenia je len samy beton akoby to bolo z inej zakladne. Jediny stojan, ktory by teoreticky zodpovedal velkostne tomu na zabere je ten posledny vpravo hore, ktpory bol v case fotenia prazdny.
Ale predtym som si na snimku nevsimol budovu oznacenu ako dalsi municny sklad, ktore je vyrazne blizsie k otvorenym stojanom a tam by som pripustil poskodenie lietadiel v pripade, jej vybuchu, pretoze je to odhadom tak do 200m otvoreneho priestranstva.
Mna na pripade zaujalo aj to ako ukrosi zaujali postoj s bobrikom mlcania, cize evidentne nechcu prezradit ako to dosiahli, aby nestratili strategicku vyhodu. A kedze od rusakov sa pravdu tiez nedozvieme mozeme si len tipovat, pripadne cakat na dalsi zasah niekde inde.

tu je pekná silueta SU-24 https://thaimilitaryandasianregion.files.wordpress.com/2016/11/9eff0-avsu24_4.png?w=625

na tejto veľkej betónovej ploche (ešte aj s tými čiarami ako vo videu, kde hasia SU-24) je 3x SU-24 a 3x SU-30,
ak tam boli aj v čase výbuchu, žiadne z nich si už nezalieta

su24 su30.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up