visibility 661
comment 0
thumb_up7thumb_down

nj, uz aj Igor dal status:

POKAZILI SME SI TO … 419

Máme nový rekord. Nerozvážnosť, ľahkovážnosť a egoizmus zvíťazili. Neustále útoky, spochybňovanie nebezpečnosti Covidu, teatrálne ignorovanie opatrení, vysmievanie sa z tých, ktorí ich dodržujú … priniesli svoje výsledky. Výsledky “boja za slobodu”, ktorý teraz slobodu zoberie všetkým.

V čase, keď som bojoval za jemnejšie pravidlá pre svadby, šport a kultúru, boli polovičné počty nových prípadov … veril som, že ľudia si budú väčšiu slobodu vážiť a budú sa správať rozumne. Bohužiaľ, sklamal som sa a evidentne sme zodpovednosť vo vlastných rukách neuniesli.

Sloboda bez zodpovednosti vedie k anarchii … a dnes sa sme na je počiatku. Počet pozitívnych prípadov raketovo rastie a keď si niekto myslí, že dovolím, aby nezodpovední ignoranti ohrozovali naďalej nevinných ľudí, tak nehrozí.

Áno pokazili. Jeho zvolením do kresla premiéra. Ešte aj malé deti v škôlkach navlečené v rúškach, a on ktorý sám šiel príkladom tým ,,nezodpovedným´´ hovorí o egoizme? Počty stúpajú v tomto období všade a chorá hlava sa ide takto otvorene vyhrážať občanom odobratím slobody, toto nebolo ani za čias jeho obdivovanej NSDAP.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up