visibility 668
comment 0
thumb_up2thumb_down

Chlapci keď budete (poniektorí) mať deti, vaše myslenie to otoci o 180°. Hlavne prvé roky života budete radi že sa dostanete do prírody.....A teba scarinko špeciálne si nesledujem ako sa budeš jebat z petržalky niekam do MK mhd. Nie, budeš sa točiť okolo chorvátskeho ramená, inde sa presunie autom. Doba je iná ako keď mu sme boli deti a auto každá rodina nemala. Okrem toho dopravná situácia bola dnes pol dňa v BA otrasná, takže trčať v tom teple hodinu namiesto 10 minút v autobuse muselo byť otrasné. Ja som dnes vymieňal 3" vodovodnu rúry namiesto toho aby som bol v prírode aj so synom a pekne ma to stalo, ale čo už, inak by som bol podobne ako ti na tom videu, nech vás aj roztrha:-)
Ja s tebou suhlasim, len v tej prvej časti. Nikdy predtym tak tolko nasratých ludí s autiakmi nebyvalo, to je moda posledných 10 rokov. Ako vravím, niektorí by bez aut už ani nevedeli ako vyzera les. Nuž každeho je to výber. Bič plieska až na konci.

Dolu pod lesom by malo byť obrovské parkovisko. Dolu značka, zakaz motorovym vozidlam a vstup iba pre majitelov zahrad a vybavene. Nikto nikomu nezakazuje sa chodiť rekreovať do lesa. Okrem toho, že tam pojdu pešo, tak tam nevytrepú milión zbytočností vrátane plynových grilov. Je pravda, že to mam na skok, ale do lesa s dcerou (r.98) som/sme chodili pešo a to si pamätam aj vojakov za plotom vojenskeho objektu.
A ked baba podrastla, tak som kupil lano a bol objaveny prvy nevybíjatelný elektrobike na slovensku. Tatko ťahal do kopca ako divý. Nezasieral som životne prostredie ako turbodyzlak, pivo lepšie chutilo a spanok som mal pokojný.
foto je z maja 2007

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up