visibility 1411
comment 0
thumb_up0thumb_down

krizovatka

Tak, vazeni, na mojom karbonovom cestaku som dojazdil. Som studijne v zahranici - v Dansku, na mojej len tretej jazde v tejto krajine ma zrazilo auto. Isiel som po cyklo pruhu cca 40 km/hod dole miernym kopcekom (hlavna cesta), v podstate po pravom kraji vozovky. Bol som cca 10 metrov pred hranicou krizovatky, ked zrazu auto, stojace vlavo na STOPke, sa rozbehlo, preslo cez vsetky pruhy a narazilo do mna z boku v rychlosti mozno 30 km/hod. Ked som videl ako sa rozbieha a neodbocuje, zacal som jednou rukou gestikulovat, kricat po aute. Snazil som sa vyhnut doprava aby som zmiernil nasledky zrazky Bolo to velmi rychle, ani som nebrzdil, ale skor pridal, ze este to mozno stihnem. Bicykel sa "zapichol" do predku auta, a ja som preletel dobrych 6-7 kym som si to neustlal na kamenny podklad pred bielym domom na fotografii. LTT som netrafil dopravnu znacku - iste by som si nieco zlomil, pripadne by som ochrnul.
Cca 50 rocna vodicka - Danka - zavolala policiu a sanitku, ktora ma ihned brala do nemocnice. Mam 9 stehov na lavom kolene, slusne oskrete prave koleno a 3 stehy na pravom lakti. Ram bicykla je na totalku, sedlova trubka je skoro durch prasknuta, su tam aj dalsie praskliny. Fungl nove navleky na tretry su znicene, kufor na lavej tretre na srot, na prilbe suchnuty lak.
Uz to cele riesim s policou, poistovnou (mojou i vodickinou), dufam ze dostanem na novy stroj a mozno aj nejaku refundaciu za zdravotnu ujmu...
Skoda ze nemam foto priamo z miesta cinu, policiu mi ju nechce poskytnut (iba poistovni), ale casom sa mozno ku nej dostanem a hodim ju sem.
Vodicka na policii priznala za nehodu vinu.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up