pedalmajster napísal:
Servus, skúšal tu už niekto opravou sklzníc nôh vidlice (rockshox)? Predstava by bola vyplniť menšie až stredné poškodenia nejakou farbou/lakom. Predpokladám ale, že bežná farba, hoci aj odolná voči oleju/oteru/teplote tam asi stačiť nebude... skúšal to už niekto? Nejaké odporúčania? Ešte ma napadla alternatíva vyskúšať epoxidové lepidlo, to by sa tam teoreticky mohlo lepšie udržať.


trial napísal:
Ano robi sa to epoxidom a nasledne dobrusit,dolestit.
Ale pocitaj s tym,ze to bude vidno,lebo sa ti nepodari prelestit uplne len tu cast,ale aj trochu okolo.

Paráda, dik za potvrdenie. Ten vzhľad ma tu až tak netrápi, ale hej, aj podľa mňa by sa to malo dať zaleštiť do stratena.

Ono to nerobí ani technický problém, neťahá to olej. Chcem to vyplniť len preto, že to podľa mňa má väčšiu šancu na prepustenie bordelu do vnútra vidlice.

Mám do zásoby kúpené epoxidové lepidlo a tkaninu zo skleného vlákna, keby bolo treba fix karbónový rám, nech potom nezháňam na poslednú chvíľu. Snáď teda toto lepidlo na to bude vhodné.

branomelis napísal:
To by sa dalo zaleštiť, tam problém nevidím. Pozeral som takéto možnosti na Kashime, ale žiadny materiál v aspoň približnom odtieni nebol. Na čiernych nohách by sa to možno dalo celkom pekne urobiť.

Hej chcem to robiť na tom zlatom Kashima coatingu. Mám aj 2. epoxid, kde je priamo napísané, že je možné do neho zamiešať pigmenty a zafarbiť ho. Ale tiež som nič na tento odtieň nevidel a nie je to teraz pre mňa priorita, tak nejdem ani skúšať.

gronkjear napísal:

Dik, v tomto prípade to podľa mňa nebude mať moc význam, ale dobre vedieť do budúcnosti na ďalšie vidlice.
20.09.2024 - 17:35:52
00
keyboard_arrow_up