... iba taký jeden úplne obyčajný blog. Môžete s ním súhlasiť, nemusíte s ním súhlasiť.

Pochod proti imigrantom sa ruskej spravodajskej službe vydaril.
23.06.2015 - 12:23:17
02
uz si toho Vladimir dovoluje naozaj dost. mal by dostat trstenicou po prstoch. ale stale nerozumiem ako to vsetko stiha musi mat vela dvojnikov alebo co... :)
23.06.2015 - 15:43:25
00
laco ked si to sem dal tak tvrdis ze ten protest "zorganizoval" Putin, alebo co si tym chcel povedat?
23.06.2015 - 15:49:13
00
"Rusko neupustilo od snahy rozbiť Európu zvnútra.Reťaz nikdy netrháte na najhrubšom mieste, ale na jej najslabšom článku.Tie sú momentálne tri.Slovensko, Maďarsko a Miloš z pražského Hradu."

niekde tu som s tym blogom chcel skoncit ale zbadal som koniec tak som to docital. pan Cvik by mal navstivit odbornika a dat si predpisat nieco na paranoju...
23.06.2015 - 15:55:52
02
Mam podobny nazor, neviem preco tu dal tento link prave laco, ktory sam odmieta konspiracne teorie z "druhej strany"
23.06.2015 - 15:59:58
00
a čo také obzvlášť kontroverzné zaznelo v tom blogu podľa vás dvoch?
_____________

"Ruská stratégia má niekoľko úrovní. Podporujú skutočných radikálov, nacistov, fašistov, ľudí, ktorí spôsobujú veľa problémov. Potom pomáhajú populistickej pravici, ľuďom, ktorí sú proti EÚ, podporujú aj separatistov všetkého druhu, a nakoniec si kultivujú členské krajiny EÚ v rôznych stupňoch ako Maďarsko, Slovensko, Cyprus, Grécko alebo Českú republiku. Ak získate proruský blok v Únii, potom jej znemožníte pokračovať v jej politike."


https://dennikn.sk/163794/timothy-snyder-putin-chce-rozbit-europu-ukrajina-je-len-cast-pribehu/
23.06.2015 - 18:01:59
00
Ak to chces fakt pocut tak napriklad hned prva veta
Iba minoriadne naivný človek môže uveriť, že 5 000 fanatikov sa v sobotu v Bratislave stretlo na svojom celoslovenskom “zlete” vďaka sociálnej sieti.
Ten clovek zije asi v izolacii, ked nevidi sucasnu situaciu (nielen na slovensku).
Toto nevznika zo dna na den.
Kurna este tych 5000 ludi nazve fanatikmi.
Dajme tomu ze tam bolo 300 extremistov, ci ako ich nazvat.
Ale preco hadzat ostatnych do jedneho vreca?

Tie tajne sluzby nebudem komentovat, to su vzdy len dohady. Aj americania maju tajne sluzby, nasli respektive nenasli zbrane hromadneho nicenia v Iraku. To su len dohady.
Dalsia konspiracia moze byt ze to prerusenie pretekov bolo vopred planovane, ze vytrznici dostali zaplatene...
Proste nekomentujem ked nemam dokazy.
23.06.2015 - 20:42:56
00
ten clanok v denniku N je fajn. priznam sa ze s tohto pohladu som to nevnimal. ked sa ale zamyslim sedliackym rozumom nad rozvracanim EU Ruskom tak mi to nejde do hlavy. naco by to robili. ved ruska ekonomika sa neuveritelne zmohla pred prevratom v Kyjeve tam europske staty investovali do rozvoja svojich firiem nalievali tam velke investicie a RF malo z toho len prospech ako aj europske firmy. preto si nemyslim ze bola zo strany RF snaha rozvracat EU.
teraz po prevrate v Kyjeve by som to este pochopil. tlaci sa do EU USA s bezcolnym obchodovanim "Rusko zahanaju do kuta" maly chlapec by si povedal ked nie ja nebude mat nikto nic. co sa tyka dalekej buducnosti ze by RF vstupilo do EU ako pisu v denniku N je podla mna uletene taka mala fantasmagoria. a ruskych agentov na slovensku musi byt pozehnane na tom sa zhodneme vsetci ale ze by mali nieco spolocne s Polcom a "jeho" zrusenym pretekom povazujem za dalsiu fantazmagoriu :)

inak ukrajina ide stale hlavou proti muru takto krmit ludi v TV |(

Ukrajiská TV: Donbas je třeba ničit tak, jako Američani ničili Německo a Japonsko thumb_up0thumb_down
23.06.2015 - 22:36:49
00
... a ruskych agentov na slovensku musi byt pozehnane na tom sa zhodneme vsetci ale ze by mali nieco spolocne s Polcom a "jeho" zrusenym pretekom povazujem za dalsiu fantazmagoriu :)


Ja len aby nevzniklo nedorozumenie. matvej11 reaguje na príspevok od hirwilsa, predpokladám. Lebo v tom blogu, na ktorý som tu dal link a na ktorý obaja reagovali, nič také nie je spomenuté. Ani náznakom.

Dalsia konspiracia moze byt ze to prerusenie pretekov bolo vopred planovane, ze vytrznici dostali zaplatene...


Ešte dodám za seba. Ten blog, na ktorý som tu dal odkaz je v podstate o tom istom, ako sa píše aj v článku, na ktorý dal odkaz nimm_zwei. Je to ten článok, o ktorom matvej11 napísal, že ...
ten clanok v denniku N je fajn. ...

... aj keď v tom blogu je použitý expresívnejší literárny štýl ako v rozhovore v spomínanom článku. Ale to je už viac z teórie literatúry ...
24.06.2015 - 08:24:23
00
síce som tam nebol (našťastie) a videl len to čo bolo a je verejne dostupné v mediach ...
ale nadobudol som z toho dojem, že:
vymetené, vyholené "národné" hlavičky sa rozišli po "proteste" asi celkom nespokojné, lebo síce si zakričali, ponadávali a popodskakovali, ale keďže tam bolo dosť strážnikov nepodarila sa im vyvolať pravdepodobne žiadnu "väčšia akciu", aby uspokojili svoje "pronárodné cítenie" dobre skryté v dave a za šatkou cez tvár (pre istotu, keby náhodou bolo treba niesť nejakú zodpovednosť) a tak sa rozišli (napríklad na pivko s poldecáčikom) a zrazu ČO nevidia: zátaras a čo asi napadne vygumovanca,
to určite "nastražili" poliši na nás a keďže tam asi veľa (alebo žiaden) zelený mužíček nebol odvaha narástla a skupinka sa rozhodla,
že ukáže, kto tu bude pánom situácie
a pustili sa do demolovania, myslím si že ani netušili, že zábrany sú kvôli nejakým bajk pretekom, niekto s divákov (alebo organizátorov) sa pravdepodobne ozval a odvaha v anonymnom dave je hneď obrovská ... a už TO začalo ...
(ale to je len moja úvaha) že s cyklo akciou to vlastne nemalo NIČ spoločné
24.06.2015 - 08:46:11
04
ja sa politike hovno rozumiem ale plukovnik Skacel velmi mudro hovori sa mi zda
24.06.2015 - 10:52:57
00
... a je vymalováno! (taká malá charakteristická bodka za rozhovorom s plk. Skácelom)
No posúďte sami! ;) :)

Jistě, ale to, co by se zdálo nemožné, je realita. Když rozmístí Spojené státy jaderné zbraně, tak se dá předpokládat, že Rusové rozmístí další…

Jistě. Představte si situaci, že jeden ruský bombardér vypustí rakety nad Atlantikem. Bavil jsem se nedávno s jedním geologem a ten konstatoval: „Američané jsou úplně blbí. Vůbec nepočítali s tím, že by Rusové zasáhli dvěma třema atomovkama Yelowstonský národní park.“ Divil jsem se, proč uvažuje o této lokalitě. Jenže, pod parkem je stratovulkán a sami Američané spočítali, že do několika týdnů přestávají Spojené státy jako území obyvatelné pro lidi existovat, pokud vybuchne. Rusové nemusí mít car-bombu. Jak mi pregnantně dotyčný geolog vše vysvětloval, také dodal, že ve výsledku bychom alespoň měli dostatek kamení. Na ně by ti poslední lidé, kteří by zbyli, mohli vytesat svou poslední zprávu.
24.06.2015 - 11:30:24
00
ten clanok v denniku N je fajn. priznam sa ze s tohto pohladu som to nevnimal. ked sa ale zamyslim sedliackym rozumom nad rozvracanim EU Ruskom tak mi to nejde do hlavy. naco by to robili. ved ruska ekonomika sa neuveritelne zmohla pred prevratom v Kyjeve tam europske staty investovali do rozvoja svojich firiem nalievali tam velke investicie a RF malo z toho len prospech ako aj europske firmy. preto si nemyslim ze bola zo strany RF snaha rozvracat EU....

A čo ak robíš chybu hneď na úvod v tom základnom predpoklade, že ruské špičky majú akokoľvek na zreteli blaho alebo ekonomickú prosperitu vlastného ľudu? :)

Takéto predpoklady a motivácie ako-tak fungujú v západnom priestore, kde KAŽDÁ jedna garnitúra má aspoň porovnateľne silnú opozíciu, jasného konkurenta - vyzývateľa, ale nie v režime, kde bežný opozičný líder chytajúci akú-takú “trakciu“ môže počítať akurát, veď vieš, s guľkou od chrbta. V tom okrídlenom prirovnaní ruskej ekonomiky k benzínovej pumpe riadenej mafiou je blahobyt pumpára to posledné čo mafiu (rozumej Kremeľ & spol.) zaujíma. Naopak, s mizériou sa dopredu počíta a “liekom” je nadopovať masy skutočnou paranojou (fašisti všade naokolo, aj naprieč dejinami (viď ten ich drbnutý tv dokument o '68))

Zároveň z tej tvojej kalkulácie zas a znova vypadla evidentne obnovená, veľmocenská ambícia (blábolenie o novorossii, veľký návrat sovietskych móresov navonok aj dovnútra, atď.) nachádzajúca živnú pôdu v zakomplexovanej ruskej duši. Do toho všetkého ti vôbec nezapadá ten vehementný záujem na rozleptávaní EU a vzťahov EU-US? Ani trochu?

(niežeby to soudruzi z EU nedokázali aj sami bez cudzej pomoci)


Naposledy upravil nimm_zwei dňa 24.06.2015 - 20:12:09, celkovo upravené 1 krát.

24.06.2015 - 19:52:03
01
Svata prostato! ... Ten nado mnou pozná nejakého západneho politika, ktorému ide o blaho občanov!! No tak sem s nim, nech si ho zarámujem a budem žasnúť pri pohľade na neho ...
24.06.2015 - 20:01:48
00
vari s tym tradovanym, ludovym primitivizmom, ze "vsetci tam hore su skorumpovani, iba my tu dole sme poctivi a cestni" na mna chces ist?


Naposledy upravil nimm_zwei dňa 24.06.2015 - 23:23:44, celkovo upravené 1 krát.

24.06.2015 - 20:33:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up