Porusuje ich veselo jedna aj druha strana.

tu si spomenul Dzurindu - rovnaky argument SMER moze kradnut ved aj dzurinda kradol. presne ta ista logika. namiesto toho aby si pripustil ze Rusaci skusaju stastie.

mimochodom tuto noc letka nato eskortovala 4ruske stihacky + 3 ruske bombardery od hranic litvy. opat skusali stastie...


Naposledy upravil stax dňa 19.03.2015 - 14:53:58, celkovo upravené 1 krát.

19.03.2015 - 14:51:56
00
Vytrhavanie z kontextu ti ide jedna radost :)
19.03.2015 - 14:53:41
00
konstatovanie faktu, nie vytrhavanie z kontextu.
19.03.2015 - 14:54:41
00
OK ... ak si teda Ty taky spravodlivy, tak mi ukaz nejaky svoj prispevok, kde kritizujes aj niekoho ineho ako rusov ... Lebo ja s kritikou jednych aj druhych problem nemam ...
19.03.2015 - 14:57:38
00
hej to ako ty nemas problem s kritikou obidvoch vidime.

tak jeden dlhy dam nech si spokojnejsi a vidis ze ich viem krasne pochvalit

sposob akym zabrali krym za to respekt, dokonale zaskocili uplne vsetkych.

tiez maju premakanu propagandu, krasne dokaze vymielat mozgy bez moznosti pripustania si faktov ktorych je plny web o tom ako niekde nie su(prvy tyzden na kryme, vychodna ukrajina ako priklady)

vyborne klamu - vid posuvanie postojov batusku Putina k tomu co sa vlastne dialo a nedialo na kryme.

krasne svetu ukazuju ako si s papiermi ktore podpisali (uzemna celistvost ukrajiny) vytieraju rit.

pripadne im celkom dobre ide sirenie mieru - vid iskandery v kaliningrade (co priamo vyvolalo reakciu - poliaci do konca mesiaca na svojom uzemi pod vedenim USA otestuju patrioty)

maju vodku na urovni

dokazu predavat slusny kaviar

maju na urovni pristup k podpore sportu(aj ked to uz tiez nie je to co byvalo)

mali skvelych spisovatelov (ktori zrovna nesetrili pomery v rusku)

mali skveleho sachistu (ktory absolutne nesetri pomery v rusku)

slusne platia statnu spravu, najma armadu (uvidime ako dlho, ropa je naspat pod 55$)

maju premakany system korupcie

su dlhodobo konzistentny - svoju lasku k pluralite nazorov a tolerancii opozicie pravidelne potvrdzuju zatykanim zastrasovanim pripadne vrazdenim

vychodne rusko ma NADHERNU krajinu

a tiez odtial chodi kvalitna zima

to je asi tak vsetko za co sa ich da pochvalit.

;)
19.03.2015 - 15:19:42
00
Hmm ... kto uz dnes dba na nejake dohovory? ...

...na takéto ..."argumenty" by asi bolo vhodné založiť novú tému .....
(len bude ťažké dať jej nejaký "slušný - nevulgárny" názov)
19.03.2015 - 15:21:37
00
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/mh17-shot-down-buk-missile-definitive-proof
zda sa ze je to oficialne.
19.03.2015 - 17:56:23
00
Ľudia, ktorí sa v tom vyznali to pochopili už dávno, ale niektorí prorusky naladení ľudia to buď nedokázali prijať (človek obvykle akceptuje iba fakty, ktoré zapadajú do modelu, ktorému už z nejakých dôvodov uveril), prípadne sa zámerne snažili zahmlievať všelijakými bizarnými teóriami, ako napr. úsmevné tvrdenie o SU-25, ktoré vyvrátil aj samotný ruský šéfkonštruktér Babak. Vyhlásil, že tento bitevník by dokázal na malú chvíľu vystúpať na letovú hladinu, ale určite by tam nedokázal operovať tak, aby vedel zostreliť Boeing. http://www.tagesschau.de/ausland/mh17-ukraine-157.html
19.03.2015 - 18:14:11
00
hej to ako ty nemas problem s kritikou obidvoch vidime.

tak jeden dlhy dam nech si spokojnejsi a vidis ze ich viem krasne pochvalit


OK ... "pochvalil" si ... a co tak este kritika tej druhej strany, ako som chcel od teba na zaciatku? ;)
A este by som chcel vediet, preco spajas moje meno so SMER-om? Niesom priaznivcom ani SMERU, ani opozicie ... Hra na "pravicu", "lavicu" ci "stred" je iba politicke divadlo pre ovcanov. Sem-tam nejake tanceky pre publikum, ale politika ma konzistentnu liniu ... jak zahranicnu, tak vnutornu ... Z toho, co tato scena ponuka, ja nemam co volit.
Cele to nase publikum (ak nepocitame karieristov) sa deli na tzv. "veriacich", ktori bezvyhradne veria svojim favoritom a v politickych debatach zastavaju funkciu "ultras"; "lahostajnych", ktorym je absolutne jedno, kto je pri moci a nezaujimaju sa, co sa okolo nich deje ... no a tych, ktori sa nespkoja s tym, co sa im snazi mainstream nahovorit, ale hladaju si aj ine zdroje informacii a porovnavaju a robia si vlastny nazor. Netvrdim, ze jediny spravny, ale ... vlastny ... a nemusia papagajovat a pastovat to, co niekto niekde zavesil. Mimochodom ... videl si film "Vrtiet psom"?
19.03.2015 - 18:24:07
00
sikulka sikovna, pozri ako zrazu dokaze vnimat pisany text. taketo selektivne vnimanie - na tom treba popracovat. najma ak je v tom nieco co odporuje cervenemu presvedceniu ked su ti predostrene fakty - ako napriklad reakcia typu ''Hmm ... kto uz dnes dba na nejake dohovory?''

schvalne test: kde som spojil tvoje meno s robertkom? napoveda - poukazal som na rovnaku logiku, nie na to ze si jeho zastancom.

videl.
19.03.2015 - 19:05:48
00
... videl si film "Vrtiet psom"?


Videl. Celkom sa mi páčil. A "Kozorožec 1" si videl? Tiež dobrý. Majú niečo spoločné tie dva filmy.

... ale sú to iba filmy. Konšpirácie vo filmoch mi nevadia.

K tým akože otázkam, že chyby na druhej strane a pod. asi toľko - pripomína mi to toho policajta, čo surovo na ulici znásilnenenej nakoniec hovorí: " Je to aj tvoja chyba. Načo nosíš také obtiahnuté šaty."
19.03.2015 - 19:10:24
00
K tým akože otázkam, že chyby na druhej strane a pod. asi toľko - pripomína mi to toho policajta, čo surovo na ulici znásilnenenej nakoniec hovorí: " Je to aj tvoja chyba. Načo nosíš také obtiahnuté šaty."


Nemyslim, ze je to celkom vhodna analogia, ale OK. Este jeden film by som chcel pripomenut ... Ty si starsia generacia, tak snad by si ho mal poznat ... zapadonemecky "Zlate casy v Spessarte" ... a hlavne tu titulnu pesnicku z neho (Dzintarasa, bumratasa ... ) ... Ta najlepsie vyjadruje moj nahlad na sucasne dianie. Film bol natoceny nedlho po skonceni 2. sv. vojny a ludia si este pamatali, co im priniesla. A citoval by som aj Hemingwaya - "Verím, že všetci tí, ktorí ťažia z vojny a prispeli k jej vzniku, budú zastrelení hneď v prvý deň občanmi svojej krajiny ..."
Som presvedceny, ze tu vobec nejde o boj ideologii (cervenej, modrej, ... duhovej) ... ta sluzi iba ako zasterka ... Podstatu problemu vystihla M. Allbright vetou: "Že Rusko zdedilo veľmi veľa nerastného bohatstva, že Sibír by nemala patriť iba jemu." To je to podstatne, o co tu ide. A potom si treba uz iba najst dovod na zmenu tohto stavu. Hitler potreboval "Lebensraum" ... hned po vojne to bola ina politicka ideologia, co zmenila Rusko na risu zla ... no a po Perestrojke a rozpade socializmu tu uz je jednoducho "lebo ... Rusko" ... A pritom stale ide iba o zisky pre financnych oligarchov. V Rusku je dnes rovnaky kapitalizmus ako hocikde na zapade ... aj ked so svojimi specifikami, ale na samotnej podstate to nic nemeni.
Mozno som idealista, ale myslim si, ze pre ludstvo je prospesnejsia spolupraca medz statmi a narodmi, ako vojny ... na vojnach zarabaju iba ti hore ... bezni ludia su vo vojne iba spotrebak. A ja nemam chut stat sa spotrebakom ...
20.03.2015 - 07:20:46
00
stax ak by ta to zaujmalo skus si precitat toto. mozno pochopis preco si ludia z krymu zvolili priclenenie k rusku. niekde tam je zaciatok celej skazy (vratane "incidentu" v odesse) ktora sa dodnes na ukrajine deje.
http://jetoinak.livejournal.com/36752.html
20.03.2015 - 08:30:28
00
Nacionalizmus z oboch stran, len ten z Ruska zasahuje aj za hranicne ciary...duchom chudobni ludia sa na to vzdy chytia a sluzia ako lacne figurky pre vyssie zaujmy niekoho ineho.
20.03.2015 - 08:53:11
00
MailoKE Nevynechavaj historicku skusenost. Samozrejme, ze kazdy chce dosiahnut vyhody pre seba ale je rozdiel v metodach. Tolko agresivity, krutosti, bezohladnosti a zneuzivania najnizsich pudov davu ako ZSSR ci jeho dedic Rusko (ktore sa dnes otvorene hlasi k odkazu ZSSR) za poslednych 100 rokov nepredviedla ziadna velmoc. Ano mozes reagovat, ze Nemecko 1933-1945 ale sposob akym sa dnesne Nemecko vyrovnalo s minulostou a sposob ako sa Rusko odmieta s nou vyrovnavat je nesrovnatelny. Rusko odmieta dokonca priznavat uzku spolupracu s hitlerovskym nemeckom do roku 1941. Ten kto odmieta svoju historiu si ponechava otvorene vratka k zopakovaniu jej casti ...

Ale len nerad sa montujem do tychto debat. Starci by si mali sadnut do hojdacich kresiel a sledovat co sa deje a nemiesat sa do toho. Prebudit by sa mali mladi. Je to ich zivot a ich buducnost. A ak sa na to vyse... (vykaslu) tak si to odskacu oni. Ja sa uz na to budem divat (podla toho ako dopadnem) z kotlika alebo oblacka.
20.03.2015 - 09:12:07
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up