Včerajšia oslava, pred
Príloha:
PC071672.JPG
PC071672.JPG 135.77 KiB thumb_up0thumb_down


po
Príloha:
PC081704.JPG
PC081704.JPG 133.83 KiB thumb_up0thumb_down


+kačacie stehná pečené, a....
ešte dnes fučím. :)
08.12.2013 - 17:46:07
00
neplanovane som sa dostal do be about, tak som si dal ten double royal ci jak :) 400g maso uplne ze bomba :) skoro som skapal :), ale dal som to za polhodku

Prílohy:

Komentár súboru: na zaciatku
091220137420.jpg
091220137420.jpg 214.78 KiB thumb_up0thumb_down

Komentár súboru: po polhodke
091220137421.jpg
091220137421.jpg 171.92 KiB thumb_up0thumb_down

09.12.2013 - 22:08:14
00
No na to ako si be about o sebe mysli aka su inovativna restauracia, je prezentacia jedla vcelku biedna. Taka typicka slovenska. Ale tak snad to bolo aspon chutne :)
09.12.2013 - 22:16:44
00
ta chutne to vcelku je, a ked das dokopy partiu 5 ludi co zjedia za hodku kazdy 2 tie normalne 200g burgre so vsetkym tak to maju zadara :). raz sme uz boli skusit ale nedali sme to :), ale siel by som zas len nie je s kym
09.12.2013 - 22:22:59
00
Včerajšia oslava

Pekná mačička.. ehm, mamička ;)
10.12.2013 - 09:10:42
00
Chcela aby som sa pochválil :)
10.12.2013 - 09:13:41
00
vcera domace utopence :)

Prílohy:

101220137422.jpg
101220137422.jpg 214.79 KiB thumb_up0thumb_down

11.12.2013 - 22:27:17
04
a este pridam test takych z obchodu :)
http://www.anomagazin.sk/vydanie/30/?page=16
11.12.2013 - 23:02:24
01
Ej ale narobil si mi chute capulo. Samozrejme, že tými svojimi, tým testom som dosť zhnusený, fujtajbl :puke: Asi si urobím vlastné. Kde kupuješ špekáčiky?
12.12.2013 - 07:58:29
00
tieto boli tusim z lidla :), radsej nejdem zistovat co v nich bolo ale ta mne chutili :)
12.12.2013 - 09:21:31
00
Lidlacke patria k tým s najväčším obsahom mäsa.
12.12.2013 - 10:22:05
00
Vložím tu jeden recept na trochu iných UTOPENCOV. Nebojte sa, nie je to opísané zo žiadnej detektívky.

suroviny :
základ : cibule + buřty (vyberte nějaký kvalitní, protože na těch to stojí…)
zálev : kečup (1), hořčice (1), worchester (1), ocet (1), olej (1), voda(2) - čísla v závorkách znamenají poměrné objemové dávky
koření : sůl, pepř, chili, čilipaprička, okurka - všeho přiměřeně
+ velkou sklenici

postup :
1. všechno rozkrájíte - cibuli na na větší kousky, buřty na kolečka…vše se pak lépe jí a také buřtíky lépe vsakují chuť
2. připravíte záliv, stejně jako u klasických utopenců…všechno to spolu smícháte…při jemném plameni by se to mělo všechno spojit…neděste se toho, že ten záliv nevypadá vůbec hezky a strašně smrdí octem, to je v pořádku…
3. pak buřtíky s cibulí naložte do sklenice a horkým nálevem s láskou zalijte…
4. vložte někam do chladu a nechte odstát (prostě, jak dlouho vydržíte…)
12.12.2013 - 10:31:35
02
Tak a teraz všetci šup urobiť utopencov (alebo utopence ;)) podľa lacovho receptu a o mesiac sa stretneme a porovnáme :)
12.12.2013 - 12:51:36
00
Neblázni, väčšinou ich zvládnem nechať odležať tak 8-10 dní :D. Niekedy ani to nie :D
12.12.2013 - 13:21:25
00
Dnes sa mi do rúk dostala takáto utopencovo - hermelínová kuchárka, myslím, že mám chuť pripraviť si a hlavne zjesť všetko! :nod:

Prílohy:

[Typ súboru doc bol deaktivované a preto nemôže byť zobrazený.]

13.12.2013 - 07:36:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up