Jednoznačný jedine v tom že ta majú príkazom....
11.11.2013 - 19:28:42
01
Ano, je to mozne ale podpisali a neskryvali sa za nicky. Viem, ze kdekto je dakym riadeny. Ja napriklad manzelkou a vnuckou. A co Kotleba, odkial vies, ze on nie. Myslis, ze to je zadarmo. Vyjazdy, pokuty, tricka ... vies daco o ucitelskych platoch?
11.11.2013 - 20:02:16
00
Neviem, akurát v porovnaní s mecenášmi tá jeho podpora vyznieva smiešne. A ak by mal, predpokladám že tieto mediálne prostitútky by už dávno niečo vytiahli. Ja sa skôr čudujem že ako redakcia absolútne ignorujú niečo na čo má Kotleba právo na základe ústavy.
11.11.2013 - 20:07:33
00
uz pekne dlho neuci....
11.11.2013 - 20:07:56
00
Tadeas, tak to je absolútne dno čohokoľvek. Takto verejne ukázať svoju totálne antidemokratickú povahu, to chce naozaj veľké gule.

Je úžasné sledovať, ako tí šašovia v priamom prenose vyťahujú na svetlo všetky zákulisné mediálne a politické dohody. Takto otvorene som to snáď ešte nevidel.

Všetky politické strany, všetky médiá, všetci, čo si nemohli naoko prísť na meno sa spoja v boji proti diabolskému nepriateľovi, Mariánovi Kotlebovi. Všetci, čo sú zodpovední za morálny a ekonomický kolaps Slovenska chcú lynčovať jedného jediného človeka. Človeka, za ktorým nestoja finančné skupiny a bankárske domy. Preto je taký nebezpečný, pretože jeden príklad môže strhnúť lavínu. Nie nadarmo takto kopú nožičkami, už dlhšie je jasné, že sa blíži ich koniec, ale grázel a zločinec sa nikdy nevzdá dobrovoľne.
11.11.2013 - 21:11:39
03
Mam tomu rozumiet, ze za Marianom Kotlebom nikto nestoji. Ten dobry clovek vrhol svoje skromne uspory do boja za lepsiu buducnost nas vsetkych. Tych co stoja za nim, vedla neho a az zvitazi tak ukaze laskavu tvar aj tym co boli proti nemu. Naposledy sa podobny v dejinach ludstva vynoril pred 2046 rokmi. Zhruba za mesiac a dva tyzdne bude mat narodeniny.
11.11.2013 - 22:19:25
00
Alebo pred 2013 rokmi? Ako sa to pocita?
11.11.2013 - 22:20:44
00
Pišta, nepoznáš súvislosti, nepohybuješ sa medzi tými ľuďmi, nepoznáš ich osobne, takže Tvoje infantilné pokusy o humor s nadhľadom sú dosť mimo.
11.11.2013 - 22:24:13
00
Odpoved na tvoju otazku je NIKDY!

Prirodzena otazka potom je preco nikdy? A na tu si paradoxne odpovedal sam.
(sorry ze som si dovolil prehodit poradie v quote)

"Tiež som nebol voliť, ja to považujem tiež za regulárne vyjadrenie názoru, že odmietam voliť menšie zlo a navyše do zbytočných orgánov (kde by pravdepodobne aj Kotleba figu zmohol), kde sa stačí ukázať raz za mesiac. Jedine ak by som hádzal neplatný lístok, ale myslím, že sa to potom berie ako neúčasť, tak mi je to fuk. A samozrejme Kotlebu neodstránia násilím, to potom príde ďalší a ďalší s ešte väčšou popularitou."

Inak povedane ti co chodia volit svoje "dobro" volit neprestanu. Resp. ti co prestanu chodit volit len zvysuju percenta tym s ktorymi nie su spokojni.

Takze hej - vysrat sa na to presne ako robis ty je dovod preco sa nespamataju nikdy.

Kotlebu osobne naozaj nemusim ALE slovensko potrebuje dostat facku za to ze na to ludia seru. ze staci par hlasov aby nam vladol extrem. mozno by som sa aj celkom potesil keby kotleba vyhral, aspon by si ludia v banskobystrickom kraji uvedomili ze ked na to nebudu srat tak im nebudu vladnut taki ako kotleba

A to je môj problém? Nie náhodou systému, že dovolí suverénne vyhrať voľby človeku aj s 10% podporou? Chceš povedať, že mám ísť voliť nasilu (pomaly s hlavňou na zátylku)? Ja volím vtedy keď to uznám za vhodné, toto nie je referendum, že áno-nie kde každý môže vyjadriť súhlas/nesúhlas. Toto je priama voľba a tam si musím sám vybrať. A keď si nevyberiem, tak čo. Keby boli voľby v druhom kole systémom ano/nie tak v BB dám "nie" obom, lenže tu si musím vybrať, koho dosadím do teplého miesta. A dajme tomu, že ani jedného nechcem a je to moje právo (zatiaľ...).

Ako je to s hádzaním prázdneho/neplatného lístka. Aké štatistiky tým môžem ovplyvniť?
11.11.2013 - 22:49:28
00
Ten tzv. protest pomocou prázdneho alebo neplatného lístka sa akurát v tlačive T/9 prejaví ako +1 v riadku vydané obálky a -1 v platných hlasoch pre zastupiteľstvo a predsedu, čiže je to naozaj decentný vzdor na úrovni aktívnej neúčasti. Pri tom všetkom by som chcel ale poďakovať za to, že v celom komentári sa napriek zdôrazneniu práva nevoliť (ktoré nespochybňujem, akurát v ňom naozaj nevidím jediný spôsob nápravy do budúcnosti) nenachádzajú filozofické múdra typu „keby voľby mohli niečo zmeniť, už by ich dávno zakázali“ alebo „keď si tí hore spočítajú percento neúčasti, budú sa MUSIEŤ konečne hlboko zamyslieť“, ktoré som ako predseda okrskovej volebnej komisie počúval celú sobotu a už mi naozaj spôsobujú fyzickú bolesť ...
11.11.2013 - 23:06:19
00
"A to je môj problém?"
Ano je to tvoj problem. Keby to nebol tvoj problem tak si spokojny.

Nie náhodou systému, že dovolí suverénne vyhrať voľby človeku aj s 10% podporou?
Ak sa ti system nepaci kludne emigruj. Alebo zdvihni prdel a bez volit takych co ten system zmenia. Ak taki nie su tak nech sa paci zalozit stranu a nahanat si ludi ktori budu volit tvoj program.

"Chceš povedať, že mám ísť voliť nasilu (pomaly s hlavňou na zátylku)?"
Nie clovek ma vzdy pravo volby. VZDY. Ale potom musi znasat nasledky ktore jeho volba sposobi.

" Ja volím vtedy keď to uznám za vhodné, "

A sme naspat pri mojom predchadzajucom prispevku. Ano, mas pravo nevolit. ale potom drz co len chces a nestazuj si ak sa ti nepaci vysledok.

"Ako je to s hádzaním prázdneho/neplatného lístka. Aké štatistiky tým môžem ovplyvniť?"
Bottom line ziadne. O to tu uz bol pokus v poslednych parlamentnych volbach.
11.11.2013 - 23:14:00
01
Sťažoval som sa niekedy nad výsledkom? Teraz tieto voľby? Ja som sa sťažoval len po prezidentských (bol som voliť) a po parlamentných (paradoxne hlavne na tých ktorých som volil). Tieto voľby mi je uprdele kto tam na VUC sedí, aj tak bude robiť len to čo dovolí vláda. Apropo, o voľbách som sa dozvedel, že budú tento víkend asi tento piatok alebo sobotu (že sa niečo chystá som si trochu všimol už skôr). To toľko k tomu, ako mám chuť teraz riešiť nejaké voľby :) Asi sa pohybujem v takom kruhu, kde táto informácia neprenikla. Jediné moje informačné médium je internet a aj ten ma sklamal :D

Takže buď emigrovať, povinne voliť hocikoho alebo ísť do politiky. Super, ale nestotožním sa stým.
12.11.2013 - 00:01:22
01
Keby som byval v BBSK taak volit by som rozhodne siel (MK), ale v BA kraji mi to moze byt uprdele
12.11.2013 - 04:43:41
00
Pišta, nepoznáš súvislosti, nepohybuješ sa medzi tými ľuďmi, nepoznáš ich osobne, takže Tvoje infantilné pokusy o humor s nadhľadom sú dosť mimo.

Skrátka, pista je už raz taký. Aj ja si myslím, že Mariána Kotlebu osobne nepozná. Aj o Bin Ládinovi kde-kade vypisoval, že je terorista a pritom ho vôbec nepoznal. Dokonca jeden jeho kamarát mi hovoril, že v partii bežne ohovára maďarský Jobbik, aj keď som presvedčený, že nepozná ani jedného jeho člena.
12.11.2013 - 06:56:10
02
To mas tazke. Zivot je obcas zlozitejsi nez sa zda pri pohlade s klapkami na ociach. Ti stastnejsi to pochopia vcas.
12.11.2013 - 08:07:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up