Bolsevik pekne pohorel v Ba kraji.
10.11.2013 - 11:54:50
00
AKo sa vsetci rozdrapuju ze extremista Kotleba, smeraci ho nazvali Hitlerom. Vidno ze ludia zacinaju byt nasrati na procigansku politiku. Druhe kolo bude v BB kraji zaujimave, smeraci mobilizuju ciganov a kopec ludi, najma takich co nevolia ci mladich poide podporit Kotlebu.
10.11.2013 - 12:06:24
00
jj v BB treba dat kotlebu aby sa luza z tych "standartnych" stran zobudila.
10.11.2013 - 12:10:40
00
Rad by som videl co by robil ak by sa dostal ku zlabu. Stekat zpoza plotu dokaze kadekto.
10.11.2013 - 12:30:35
04
zrazu by boli cesty opravene...
10.11.2013 - 12:43:56
00
Bolsevik pekne pohorel v Ba kraji.

Keby si napísal,zlodeji a gorily pekne pohoreli v BA kraji a na Slovensku,tak by som sa radoval
10.11.2013 - 13:16:59
00
Bolsevik pekne pohorel v Ba kraji.

Myslíš toho, čo opustil trpaslíka Migaša z SDĽ, aby sa vydal vlastným Smerom?
Ja ho volám Hranol. Z neho aj jeho vlastný pes je znudený. Vídam ho ráno na hrádzi ako trénuje 10krokov-10klikov.
Škoda, že ho nevychovali pozdraviť sa. Potom by vzniklo podozrenie, že sme kamaráti a začala by ma odpočúvať SISka. Následne by nahrávky z telefonátov unikli na verejnosť a ja by som žiadal súd o odškodné, tak ako Ha-Rabín.
No nie je to krásne, keď daňoví poplatníci prispievajú na blahobyt jedinca?
10.11.2013 - 13:22:28
01
neviem co mam k takemuto nazoru ze "pravicovy extremista" napisat?
http://www.sme.sk/c/7000598/fico-ziadny-pravicovy-extremizmus-nebude-riadit-zupu.html

kde pan najsamvacsi priemer zistil ze je "pravicovy" a nie "socialne citiaci" extremista?
http://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo

ja osobne som maximalne tolerantny clovek, nemam problem podat ruku bielemu, ciernemu, hnedemu ani ruzovemu, ale pokial by som bol z BB kraja, moj hlas v druhom kole ma Kotleba. vobec sa nestotoznujem s vacsinou jeho nazorov, ale uz vonkoncom sa nestotoznujem s 24 rocnym rozkradanim statu roznymi "kariernymi politikmi" a inymi individualmi. o co je pan priemer lepsi ako pan Kotleba? beztak jeden clovek v zupe nic nezmeni, ale aspon by boli tyto pani trosku viac dokakani. lebo vidim ze podla ich vyjadreni za poslednych 24hodin si uz aspon pekne cvrkli.

ps : a mimochodom, koho to bral pan priemer v minulom funkcnom obdobi do koalicie len aby mohol byt pri moci? nebol to urcity extremista od Ziliny? ale asi bol lavicovy, takze dobry. |(
10.11.2013 - 13:47:30
06
Bolsevik pekne pohorel v Ba kraji.
A my rodení Bratislavčania sa môžeme tešiť na ďalší príval červených vidlákov, aby nás do ďalších volieb presvedčili o správnosti červeného smeru... A samozrejme menej financií od bolševickej vlády pre župu, čiže horšie cesty, horšie zdravotníctvo, horšie stredné školstvo. Tým dosiahneme cieľ SuperEuroŽeny - dostať bratislavskú župu na priemer Európskej únie.
10.11.2013 - 14:05:07
02
aj Monika je Bratislavcanka :)
10.11.2013 - 15:49:18
00
a uz to skoncilo? kto vyhral?
10.11.2013 - 16:31:17
00
My vsetci sme vyhrali...z kolaca dieru, z opice rit.
10.11.2013 - 16:49:01
00
Ja mám aspoň trochu radosť. A na počesť tejto radostnej udalosti som si vyleštil bagandže ...
Nič iné som neleštil, len aby nezačali nejaké pochybnosti :-)
10.11.2013 - 17:47:12
00
keby si nespomenul upresnenie, pochybnosti by malo velmi malo ludi. teraz ich maju takmer vsetci ;)
10.11.2013 - 18:02:53
00
Môj dlhší koment ku voľbám:

Víťazstvo strany SMER-SD, prehra Slovenska

Na Slovensku prebehli cez víkend voľby do orgánov samosprávnych krajov - VÚC.
Z prvého kola poznáme mená troch víťazov. Županské kreslo vybojovali v Trenčianskom kraji Jaroslav Baška, v Žilinskom kraji Juraj Blanár a v Prešovskom kraji Peter Chudík. Všetci nominanti strany SMER-SD.
V druhom kole volieb, ktoré sa uskutoční 23. novembra 2013, sa v boji o post župana stretnú v Bratislavskom kraji Pavol Frešo a Monika Beňová, v Trnavskom kraji Tibor Mikuš a József Barényi, v Nitrianskom kraji Milan Belica a Tomáš Galbavý, v Banskobystrickom kraji Vladimír Maňka a Marián Kotleba a v Košickom kraji Zdenko Trebuľa a Rudolf Bauer.
Okrem Bratislavského a Trnavského kraja získajú kreslo župana pravdepodobne aj v ostatných krajoch nominanti SMERU-SD.
Robert Fico výsledky volieb považuje za víťazstvo. "Toto všetko sú čísla, ktoré hovoria, že nikto nemôže pochybovať o víťazstve Smeru v týchto voľbách," komentoval.
Robert Fico však nikdy nepovie to podstatné, takže si zhrňme, čo sa tieto voľby udialo.

V prvom rade, víťazstvo nominantov SMERU-SD je možno osobným víťazstvom Roberta Fica, ale je obrovskou prehrou slovenského národa a Slovenska.
Je tragédiou, že na dôležité posty v našej krajine sa dostali ľudia, ktorých zastrešuje otvorene protinárodná politická strana. Strana, ktorá aktívne pracuje na odovzdávaní suverenity do rúk boľševickej EÚ, podporuje rozklad morálky spoločnosti a ochraňuje sexuálnych deviantov. Strana, ktorá priviedla Slovensko na pokraj ekonomického kolapsu.

Ďalej je potrebné poukázať na šokujúci, ale očakávaný fakt, že volieb sa nezúčastnilo 80% oprávnených voličov. Toto číslo jasne ukazuje, v akej hlbokej depresii sa nachádza slovenská spoločnosť.
Ak premiér Slovenska považuje absolútny nezáujem občanov o verejné dianie za víťazstvo, potom jasne ukazuje svoju vlastnú predstavu o ideálnom demokratickom fungovaní štátu.
Odpoveď na otázku, prečo prišlo voliť len 20% voličov, je jednoduchá. Totiž voliť NIE JE koho! Občan je krajne znechutený zo všetkých politických subjektov a naozaj, voliť menšie zlo je len klamaním samého seba. Takmer všetky politické persóny, ktoré sa na nás usmievajú z billboardov, sú zaťažené korupciou a klientelizmom. Navyše všetky kroky, ktoré vláda uskutočňuje, sú zamerané na úplné „zmrzačenie“ Slovenska. Ekonomické, morálne, geopolitické. Neustále klamstvá zanechali na občanoch hlbokú stopu beznádeje a letargie.
Aktuálne „víťazstvo“ strany SMER-SD, je nutne začiatkom konca strany SMER-SD.

Tieto voľby sa tiež udiala doteraz nevídaná vec. Do boja o post župana v Banskobystrickom kraji zasiahol človek, ktorému médiá nedávali žiadne šance. Aj napriek takmer nulovej propagácii a neustálej ohováračskej kampani protislovenských médií sa do druhého kola s 21% hlasov dostal Marián Kotleba. Nebudem rozoberať osobu pána Kotlebu, dôležitá je však pointa jeho úspechu.
Ľudia sú natoľko znechutení politickou situáciou v krajine, že sa stali imúnnymi voči miliónovým kampaniam profesionálnych reklamných agentúr. Ľudia konečne začínajú rozmýšľať vlastnou hlavou.
Na Slovensku vznikla historicky výnimočná situácia, vzniklo politické vákuum. V dôsledkoch to znamená, že prestala byť funkčná mediálna cenzúra a ohováračské kampane. Prestalo byť funkčné zastrašovanie. Ľudia začínajú odmietať vstupovať opakovane do tej istej rieky plnej politických mŕtvol.

Tento stav kopíruje stav v západnej Európe, kde sa ku moci začínajú dostávať národné sily, ktoré nie sú poplatné lokálnej korupcii a medzinárodným bankárom.
Práve teraz je obrovská príležitosť na to, aby Slovensko začalo prosperovať, aby sa zbavilo zradcov, ktorí dusia náš národ.




Naschvál som na konci vypustil jednu vetu, aby som nebol obviňovaný z propagácie neviem čoho.
10.11.2013 - 19:03:24
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up