Rokie: OT:bolo tu toho popisaneho kopu:si nejaky zaslepeny,ako pise andrej: vies co vsetko obsahuju iontaky apod gebuziny?ak nie,tak zijes mimo reality
a mne nepis o veciach ako malta,dextra,pijem to cca 20 rokov a som tu....
chutnal som dnes maltu a aj dextru pri vyjazde zase,a? chutia obe sladucko vsak ako moze inak chutit hroznovy cukor? ach jaj paneboze
naco by mi asi bol ten cukor dextrozovy-glukozovy,zeby na regeneraciu,ochranu zdravia,mozgu,nezatazuje organy,zdroj okamzitej energie,fasa pre mozog a cervene krvinky=zeby transport niecoho?
a este nieco,ked sa tomu rozumies,ked papam tieto cukriky pocas vyjazdu mam v tele kamarata zvaneho antagonistu inzulinu
1. podla teba to nie je dobre?.... smejem sa,aku blbost si trepol
2. malta je zlozity oligosacharid a podla mna uz nepatri do mono,vsetko co je nonmono je zlozite a ked tam drbnes az 8-10 retazcov tak tvorba/stiepenia na nase glukozy trvaju podstatne dlhsie,preto uzivam maltu na vyjazdy ktore idem 2 a viacej hodiny
moje telo vydrzi v pohode v takejto zime cca 3-4C ist 90 minut bez dodania zasob vody a cukrov,ale ja ich uzivam stale.vid pozitivne posobenie oboch latok
howgh