ale toto by iste bolo vidno

maly panacik na bicykli od neho sipka k autu a nad sipkou: min 1.5m

toto?

Prílohy:

bike dres.jpg
bike dres.jpg 46.82 KiB thumb_up0thumb_down

08.11.2012 - 15:20:56
00
to je vyborna vecicka. este v reflexnej podobe :y:
08.11.2012 - 15:22:31
00
vedel by som si predstavit aj nalepku na auto s takouto myslienkou
08.11.2012 - 15:28:50
00
sak preto vravim ze ak by niekto chcel objednavat dresy z nejakej stranky kde sa da spravit aj vlastna potlac...tak by som sa pridal a jeden objednal..lebo vetsinou chcu minimalne 3 alebo 5 dresov...a mne staci jeden...takze ak by bola rozumna cena tak dajte vediet pridam sa :)
08.11.2012 - 16:56:43
00
Dnes ma pobavil trolejbusár na Prievozskej. Keďže bola celá ucpatá von z mesta až po križovatku s Bajkalskou, tak som tie stojace autá obiehal po trhanej čiare, ktorá rozdeľuje buspruh od ľavého jazdného pruhu. Vedel som, že za mnou ide trolejbus, ale s prehladom som mal od neho odstup a navyše ho blokovali aj autá, ktoré sa chceli zaradiť z vedľajších ulíc.
Na križovatke s Bajkalskou som sa zaradil, tak aby som mu neprekážal, ale aj napriek tomu zastavil pri mne a otvoril si okienko a hovorí mi, "junáčik, nejazdi po tej čiare ja potom neviem, v ktorom pruhu si" no proste pobavil ma. :lol:
08.11.2012 - 19:38:24
00
Nebol to JoKo? Podľa toho "junáčika". :lol:
08.11.2012 - 19:51:42
00
Nebol... Dnes sedel v aute.
Mňa pobavil iný junáčik, ktorý išiel dnes podvečer na kole pri Trnavskom Mýte, od Šancovej na Trnavskú... Išiel som rovnakým smerom, za križovatkou som chcel odbočiť na Miletičovu, bola dosť stau, tak som chcel prejsť v pravom pruhu na zastávke pred tržnicou cez vyhradený plac pre MHD. Lenže keď som vykukol spoza dodávky, ktorá išla pri rozdelení pruhov v tom ľavom, tak som zistil, že po pravom pruhu sa motá bicyklista, asi tak meter vpravo od ľavej čiary - čiže mi zavadzal. Pribrzdil som, tíško pozoroval a nevychádzal z údivu... Najprv išiel trochu doprava, akože k pravému okraju cesty. Potom sa vrátil naspäť doľava k čiare... No a po pár metroch si to rozmyslel a zlomil to ku kraju cesty, bez obzretia, bez ukázania zmeny smeru paprčou.
Takýmto jazdením by nasral každého šoféra, keď už aj ja, tolerantný k cyklistom, som chcel stiahnuť pravé okno, keď som stál na červenej a on vedľa mňa a vysvetliť mu, ako sa jazdí v pruhoch, načo mu narástli paprče, že blikačku nemá len na okrasu a keď už chce šetriť elektrikou, tak nech sa oblečie trochu výraznejšie a nie tmavú bundu a nohavice... Nechal som to tak, ale pomyslel som si, že niekedy majú tí šoféri asi aj pravdu!
08.11.2012 - 21:32:42
00
Na Sancovej/Trnavskej je najlepsie sa chytit nejakej tatrovky a ist s nou tych 40-45 :-)
No su taki experti, co idu rano do mesta po Prievozskej po prerusovanej ciare na starej skladacke bez ziandeho osvetlenia ci odraziek :-D a ked idu von z mesta ako JOLI a dostanu cervenu na Mileticke tak si idu v pohode dalej, lebo ved co, idu po krajncici, trolejbus z Mileticky neodbocuje a odbocujuce auta ho v BUSovom pruhu ohrozit nemozu...(podobne Bajkalska-Drienova smer von). Takym by som zoobral dozivotne bicykel.
Mna na Prievozskej pri Apolle pocas zapchy vytrubil autobus Slovak Lines...
09.11.2012 - 08:10:32
00
Na Sancovej/Trnavskej
Mna na Prievozskej pri Apolle pocas zapchy vytrubil autobus Slovak Lines...


A prečo ťa vytrúbil? Išiel si v buspruhu a blokoval si ho? Lebo podľa zvislého dopravného značenia tam nemá čo robiť ten vidiecky zvoz sadistický. Značka jasne hovorí "OKREM MHD" alebo "NEPLATÍ PRE MHD" a tento autobus od SADistov nie je žiadna MHD.

Osobne jazdím vždy vedľa tej prerušovanej čiary vľavo. Po tej čiare som šiel len preto, lebo treba predvídať a nevieš čo urobí pako v plechovici aj zo škodoradosti alebo z flustracie, že sa vlečie v kolóne a nejaký bicyklista si ho dovolil obehnúť.
09.11.2012 - 09:37:50
00
Hej hej, vtedy som isiel po pravej krajnici, lebo som si hlupo myslel ze BUS pruh je aj pre cyklistov. Teraz jazdim po prerusovanej, ale je to obcas dost o hubu, pravo trolejbus vlavo autobus.... Az potom ked som si prestudoval zakon, tak som zistil ze ak znacka oznacuje len BUS pruh (vodorovna aj zvisla) tak tam mozu jazdit aj ine druhy hromadnej dopravy, t.j. SAD aj TAXI. Ak je osadena zvisla znacka kde je v pruhu naznaceny zakaz vjazdu a pod tym okrem MHD tak tam moze ist len MHD (tusim Patronka smer meesto, opacne je BUS pruh).
09.11.2012 - 10:11:59
00
Myslím, že všetky buspruhy majú obmedzenie zákazu pre všetky vozidlá okrem MHD, možno sa mýlim, ale ten na Prievozskej to tak má.
Treba si nechať priestor na manévrovanie, ak viem že sa ku mne blíži v buspruhu bus alebo t-bus, tak si dám aj metrový odstup vľavo od trhanej čiary. Zo šoférov v plechoviciach na mňa nikto zatiaľ netrúbil.
09.11.2012 - 10:27:17
00
nie som isty, ale nie je SAD sucastou Bratislavskej integrovanej dopravy? Tj. ked ide v ramci BA SAD bus, mozes sa odviezt aj v ramci BA par zastavok. Resp. ides z okraja mesta na Nivy ale nestojis klasicky kazdych 50m, ale ma len 2-3 zastavky
09.11.2012 - 10:34:08
00
Takýmto jazdením by nasral každého šoféra, keď už aj ja, tolerantný k cyklistom, som chcel stiahnuť pravé okno, keď som stál na červenej a on vedľa mňa a vysvetliť mu, ako sa jazdí v pruhoch, načo mu narástli paprče, že blikačku nemá len na okrasu a keď už chce šetriť elektrikou, tak nech sa oblečie trochu výraznejšie a nie tmavú bundu a nohavice... Nechal som to tak, ale pomyslel som si, že niekedy majú tí šoféri asi aj pravdu![/quote]

Podobneho som stretol fcera podvecer aj ja... obleceny v tmavom, bez aspon blikacky, ma predbehol na jaskovom rade zlava (auto oproti nehralo ziadnu rolu), ledva dobrzdil za mercedesom, ktory sa motkal predo mnou, do zkaruty pred "zakazanym prechodo z hlavnej stanice" do toho dupol a predbehol aj ten (auto v protismere ho mierne ohrozilo:-))), nasledne pri odbocke na karpatsku pred podjazdom popod zeleznicou stalo tak do 10 aut - prvych pat obehol zlava, nasledne zistil, ze tie svetla oproti nie su verejnym osvetlenim, tak si tych zvysnych par kuskov obisiel suchajuc sa o oporny mu sprava...

tiez som si kadeco pomyslel, ale kedze som mal dceru v aute, tak som sa len pustil do vysvetlovania, ze takto sa na biku nejazdi...
09.11.2012 - 10:40:59
00
nie som isty, ale nie je SAD sucastou Bratislavskej integrovanej dopravy? Tj. ked ide v ramci BA SAD bus, mozes sa odviezt aj v ramci BA par zastavok. Resp. ides z okraja mesta na Nivy ale nestojis klasicky kazdych 50m, ale ma len 2-3 zastavky


Nie nieje ten sa snažia spustiť už 5 rokov a stále to odkladajú, to čo platí teraz s integrovanou dopravou nemá nič spoločné. Naposledy chceli BID spustiť tuším túto jeseň a je akosi ticho. Možno budúci rok alebo o 2 o 3 o....
09.11.2012 - 10:47:02
00
Nepochopím tú "novú módu", keď majiteľ motorového vozidla pri parkovaní vyhodí výstražné svetlá namiesto blinkra. Už dlhší čas si to všímam a dnes to spravili 3. To je čo za logiku...
16.11.2012 - 18:03:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up