dalsia perlicka k Rudovi, https://fb.watch/v7rc2KqxqY/
10.10.2024 - 12:58:30
04
V predoslom videu tara nieco o rezirovani spoza velkej opony za oceanom a na tomto videu uviedol pekny priklad toho, ze jediny kto sa necha rezirovat, su tito absolventi VS zivota.
10.10.2024 - 13:36:28
02
dotm napísal:
a dobrý je aj ten odkaz na Hlinove video

Mohol si ho priamo dat:

thumb_up0thumb_down
10.10.2024 - 13:59:00
213
dá sa to aj keď nemám fb konto?
10.10.2024 - 14:42:21
01
Si tu odlozim velmi trefny komentar zo Sme: :!:

Zasadna vec, ktora odlisuje Fica od nacionalistickych politikov typu Orban, Kaczynski ci Putin je ta, ze Fico totalne kasle na svoju krajinu. Keby ju zajtra obsadili Rusi ci Madari a jemu garantovali beztrestnost, bude ich vitat otvorenou narucou.
Fico je definicny vlastizradca.

Kaczynski.

Je to nacionalista kazdou bunkou svojho tela. A aj ked si chce udrzat a uzurpovat moc, (v tomto mimochodom sa Tusk nanho zacina dost podobat), je to v prvom rade nacionalista, ktory sa tuzi zapisat do dejin polskeho naroda ako velky Poliak. A aj sa do nich zapise, kedze Kaczynski neskutocne rozbehol Polsko. Vyuzil to poslednej smietky eurofondy na masivne investicie, zlepsil vzdelavanie, spravil v Polsku najvacsiu armadu EU. A Poliaci sa vracaju do vlasti. A sam zijuci znacne asketicky, v Polsku sa takmer nekradlo.

Nebyt toho, ze sa snazil zachovat si moc nedemokratickymi praktikami, zapise sa do dejin ako velky statnik. Pretoze Kaczynski miluje Polsko a chce, aby si ho aj o 100 rokov ludia pamatali.

Orban.

Je to nacionalistia podobne ako Kaczynski. Na rozdiel od neho je daleko skorupovanejsi a v Madarsku sa na rozdiel od Polska dost kradlo. No zaroven ma sen vybudovat Velke Madarsko obsadenim Zaparpatia a juzneho Slovenska a ekonomicky robi aj pozitivne reformy vdaka ktorym sa Madarsko posuva dopredu. Sice nie tak, ako Polsko, kedze Orban ma svojich oligarchov, ale posuva krajinu dopredu.

Orban to robi z rovnakeho dovodu ako Kaczyski. Chce sa zapisat do dejin ako velky Madar na ktoreho si budu Madari spominat aj o 100 rokov. A aj ked je to odpudivy autokrat, spravil pre Madarsko aj dost pozitivne, hoci menej ako mohol.

Putin.

Putin je velkorusky sovinista, ktory sa tiez chce zapisat do dejin Ruska ako novodoby Peter Velky. Na rozdiel od Kaczynskeho ci Orbana ho nazaujima prosperita Ruska, pretoze ruski muzici su na biedu zvyknuti a aj beznych Rusov daleko viac zaujimalo kolko uzemia dobyju a kolko narodov zotrocia, ako to, ze sami ziju ako uplni zobraci. A tak im to Putin dava sialenou invaziou na Ukrajine.

Vsetci traja chcu sa zapisat do dejin svojich narodov. Chcu zanechat nejaky odkaz, ktory ich prezije.

Fico ?

Fico nie. To je ten najhorsi typ autokrata, ktory ako hrubokrkeho mafianskeho bossa nezaujima osud krajiny, je mu jedno aky odkaz v dejinach zanecha, je mu jedno ako zruinuje vsetko okolo seba, ze znici vlastny stat. Jeho zaujima iba aby za jeho zivota si mohol beztrestne kradnut a mat do konca zivota amnestiu.

Fico je naozaj ten najhorsi typ vladcu. Cynicka, bezskrupulozna bestia, ktora keby cela republika zanikla a jemu sa nic nestalo, bude mu to jedno.

Fico najviac zo vsetkeho pripomina ukrajinskych kolaborantov, ktorych Putin vymenoval za guvernerov okupovanych uzemi, kde si bacuju ako chcu, panuje tam chaos a anarchia s ktorej oni profituju.

Presne taketo Slovensko by chcel Fico. Ako rusku guberniu, ktora by bud priamo vojensky ako ukrajinske regiony, alebo ako babkovy stat typu Bielorusko bola ovladana Kremlom, a on ako taky novodoby Husak by tu bol len vykonavatelov prikazov Moskvy.
V tomto sa uplne lisi od Orbana, ktory si zanik Madarska v ziadnom pripade nezela.
10.10.2024 - 15:48:00
321
Tak a mame nového Šaška 🤡… prvé riadky naznačujú “ velky “ potenciál na vedenie večne v pôrodných bolestiach sa nadchádzajúceho rezortu .

Prezident vymenoval Kamila Šaška. Kto je nový minister zdravotníctva a prečo jeho rodinné väzby vyvolávajú otázniky

Novým ministrom zdravotníctva je Kamil Šaško (Hlas). Prezident ho poveril vedením rezortu po tom, čo prijal demisiu Zuzany Dolinkovej. Šaško bol štátnym tajomníkom na ministerstve hospodárstva. V sektore zdravotníctva doteraz nepôsobil, má však rodinné väzby, ktoré sú v zdravotníctve známe a niektoré vyvolávajú otázniky. 😜😜😜

Nepoznám ho, nezávidím mu, má otázne rodinné väzby. Ako vnímajú nového ministra Šaška politici a odborníci? (anketa)
Profil Kamila Šaška

Šaško doposiaľ v zdravotníckych otázkach nebol výrazný, ale bol členom skupiny členov Hlasu, ktorá chodila na workshopy o zdravotníctve pred parlamentnými voľbami. Spolu s ním boli v tejto skupine za Hlas aj Dolinková a Michal Fajin, ktorý viedol nitriansku nemocnicu, než ho Dolinková odvolala.

Workshopy viedli bývalí zdravotnícki analytici Martin Smatana a Michal Štofko, ktorý dnes pôsobí ako štátny tajomník na ministerstve zdravotníctva.

Šaško pochádza z lekárskej rodiny. Zdravotníkmi sú jeho otec, mama, brat aj svokor so svokrou. Sám v zdravotníctve nepôsobil. Denník Postoj upozornil, že Šaško má spojenie so zdravotníctvom cez svoju manželku a svokru. Manželkou Šaška je Mariana Šašková. Tá prišla na ministerstvo zdravotníctva za Vladimíra Lengvarského a Dolinkovej chvíľu robila šéfku kancelárie, na ministerstve už nepôsobí.

Šaškovej mama je Monika Pažinková, ktorá v minulosti predsedala Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Do funkcie v roku 2012 ju vymenovala prvá ministerka zdravotníctva bývalej vlády Roberta Fica Zuzana Zvolenská, odstúpila v roku 2016.

Jej pôsobenie na čele kontrolného úradu bolo často kritizované. Pažinková mala napríklad skontrolovať zmluvy v takzvanej kauze tety Anky. Išlo o zmluvy medzi Všeobecnou zdravotnou poisťovňou a firmami Anny Sučkovej, ktorá je tetou bývalého šéfa poisťovne Marcela Foraia. Forai vtedy štátnu poisťovňu viedol. Pažinkovej a Sučkovej rodiny pritom spolu podnikali.

Pažinková podpísala zmluvu s Foraiom ešte v roku 2011, teda rok predtým, ako ju vymenovali do funkcie predsedníčky kontrolného úradu. Forai bol vtedy riaditeľom krajskej pobočky zdravotnej poisťovne a Pažinková vtedy zastupovala firmu wesper, ktorá poskytuje CT vyšetrenia a magnetickú rezonanciu.


Kamil Šaško, Robert Fico a Zuzana Dolinková. Foto – TASR
Šaško má 38 rokov, pochádza z Popradu. Po predsedovi Hlasu Matúšovi Šutajovi Eštokovi je druhý najmladší minister.

Podľa informácií Denníka N výrazne spolupracoval na predvolebnom programe Hlasu, v ktorom bolo zdravotníctvo silnou témou. Od júna 2023 je členom predsedníctva Hlasu a doteraz pôsobil ako štátny tajomník na ministerstve hospodárstva pod straníckou kolegyňou Denisou Sakovou.

Podľa viacerých zdrojov je blízky prezidentovi Petrovi Pellegrinimu, ktorý bol pred nástupom do paláca predsedom Hlasu.

Šaško vo videu na Facebooku opísal, ako vstúpil do politiky. Jeho pôsobenie v Bruseli sa končilo v období, keď sa premiérom stal Pellegrini, tvrdil Šaško vo videu. Pellegriniho poradcom bol vtedy Peter Kmec, ktorý so Šaškom začal komunikovať.

Šaško opisuje, že keď sa Pellegrini s desiatimi poslancami odčlenili od Smeru a vytvorili Hlas, komunikáciu s Kmecom obnovili. „Vtedy som sa mohol prvýkrát osobne viac rozprávať so súčasným prezidentom,“ opisuje Šaško, ktorý chcel byť súčasťou Hlasu.

Študoval investičné bankovníctvo na London School of Business and Finance a má bakalársky titul z matematiky z University of Sussex.

Pred ministerstvom hospodárstva pôsobil v Národnej banke Slovenska ako expert na reguláciu a dohľad, bolo to za čias, keď už bol guvernérom Peter Kažimír.

Kažimír Šaškovi šéfoval aj v čase druhej vlády Roberta Fica, keď bol ministrom financií. Šaško bol generálnym štátnym radcom. Má aj zahraničné skúsenosti, pracoval v Bruseli ako finančný radca v stálom zastúpení SR pri EÚ a bol aj privátnym bankárom.DenníkN N
10.10.2024 - 16:28:15
02
Dudo napísal:
... Fico nie. To je ten najhorsi typ autokrata, ktory ako hrubokrkeho mafianskeho bossa nezaujima osud krajiny, je mu jedno aky odkaz v dejinach zanecha, je mu jedno ako zruinuje vsetko okolo seba, ze znici vlastny stat. Jeho zaujima iba aby za jeho zivota si mohol beztrestne kradnut a mat do konca zivota amnestiu.

Fico je naozaj ten najhorsi typ vladcu. Cynicka, bezskrupulozna bestia, ktora keby cela republika zanikla a jemu sa nic nestalo, bude mu to jedno.

Fico najviac zo vsetkeho pripomina ukrajinskych kolaborantov, ktorych Putin vymenoval za guvernerov okupovanych uzemi, kde si bacuju ako chcu, panuje tam chaos a anarchia s ktorej oni profituju.

Presne taketo Slovensko by chcel Fico. Ako rusku guberniu, ktora by bud priamo vojensky ako ukrajinske regiony, alebo ako babkovy stat typu Bielorusko bola ovladana Kremlom, a on ako taky novodoby Husak by tu bol len vykonavatelov prikazov Moskvy.
V tomto sa uplne lisi od Orbana, ktory si zanik Madarska v ziadnom pripade nezela.

Ešte by som doplnila, že okrem vyššie spomínaného, že chce iba beztrestne kradnúť tak je až chorobne posadnutý pomstou. Z pozície moci sa chce zákerne pomstiť každému kto sa mu niekedy odvážil postaviť. Vidíme to teraz a videli sme to aj ako sa pomstil Kiskovi.
10.10.2024 - 17:11:17
06
i.ibb.co
predpoklad infl, na 2025 cca 5,4%.. a to se vyplati :rofl:
neviem na koho toto skusaju, lebo gramotny clovek to odignoruje, a ich "absolventi vš života :rofl: " aj tak maju holu prdel.
Fico stratil dlhoročného spojenca. Odbory odmietli jeho konsolidačný balíček a uvažujú nad protivládnymi protestami. Fico pritom roky zdôrazňuje, že mu veľmi záleží na vzťahoch s odbormi a na sociálnom dialógu.
https://dennikn.sk/4242761/odbory-proti-ficovi-nesuhlasia-s-konsolidacnym-balikom-a-uvazuju-nad-protestami/

Vyhrážky zastrelením nestáli polícii za pozornosť. Boj ministra Šutaja Eštoka proti „hrdinom za klávesnicou“ platí len niekedy. Komentár o tom, ako treba „čurillomafiu postaviť k múru a odj…ť ako besných prašivých psov“, sa vyšetrovateľovi z Bratislavy nezdal na trestné stíhanie. V uznesení o odmietnutí trestného oznámenia píše o slobode prejavu.
hmm, dvojaky meter. ale hlavne ze hranolovi co sa vyhrazali kade cim, uz su porieseni...
pbs.twimg.com pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
okrem plochej zeme este nieco ?


Naposledy upravil peter120 dňa 10.10.2024 - 20:22:18, celkovo upravené 3 krát.

10.10.2024 - 17:57:12
00
inak len tak btw, KDE JE TERAZ TEN POSUK VLADIMIR SOTAK???

Drzi hubu a ani zvysena DPH a transakcna dan mu zrazu nevadia?
10.10.2024 - 18:54:25
019
Mna by zaujimalo kde je gp zilinka, s tym aky bordel okaty je v ziline. Ci chysta dalsiu sikanu, tento krat napr za zle pozametane sovietske pomniky?
10.10.2024 - 19:35:50
01
foobar napísal:
inak len tak btw, KDE JE TERAZ TEN POSUK VLADIMIR SOTAK???

Drzi hubu a ani zvysena DPH a transakcna dan mu zrazu nevadia?


podla toho ako vyzeral naposledy uz ani nevstane z postele
10.10.2024 - 20:10:42
00
Keď už si myslíš, že konečne sa ako tak tej zloby nasýtili tak nie
btw, urobil už niekto v tejto vláde aj niečo dobré pre bežného občana ?

Šimkovičová chce sprísniť kontroly používania štátneho jazyka a zvyšovať pokuty

https://dennikn.sk/4243358/simkovicova-chce-sprisnit-kontroly-pouzivania-statneho-jazyka-a-zvysovat-pokuty/?cst=af0c678f647d06610c6edde2867f90fe8c4cecb7978f204b5287e9c815333965
10.10.2024 - 23:04:02
00
Tento je tiez dobry, ale ked 2 robia to iste nie je to to iste.
https://dennikn.sk/4241700/vyhrazky-zastrelenim-nestali-policii-za-pozornost-boj-ministra-sutaja-estoka-proti-hrdinom-za-klavesnicou-plati-len-niekedy/

Cital som tie vyroky viackrat, pretoze na matike my celkom sli, ale logiku obvineni nechapem doteraz.
Ten posledny je samozrejme uz o niecom inom a nie preto, ze to dostal Hamran, kludne by som trval na vazbe aj keby to dostal Lubosko Blahovie, ktory ako je zname je silno presilno za slobodu prejavu a pravo na nazor.
11.10.2024 - 00:20:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up