Ta jama v tom dlhom singli na konci zaskocila aj mna a to tak, ze skocit som to nejako skocil ale potom som sa sklatil na bok z toho soku, necakal som taky drop :-) a este nemam sedlovku.
Ale inac fakt len pozitiva, velmi rychla trat, super znacenie, regulovcici vyborny, obsluha na bufetoch prijemna. Ja si myslim, ze tych 32 km staci.
A tichy uzas nad Visnom ako dokazal v strede ten strmak vyslapat, ten borec uplne ignoruje gravitaciu, nestacili sme odskakovat ako rychlo letel hore.
Dufam, ze sa maraton uskutocni aj o rok, vidim potencial na velmi kvalitny rychly maraton.
Fotky robili z fax and copy, netusite, videl som, ze tam fotili.
Dakujem za akciu!
19.08.2024 - 09:44:24
00
Ahojte, ďakujeme za účasť a hodnotenia.
Rozprával som sa po pretekoch z bikermi a áno na začiatku singláča bude budúci ročník určite značka s výkričníkmi a s najväčšou pravdepodobnosťou aj alternatívna stopa. Snažili sme sa maratón zorganizovať na základe dlhoročných skúseností z pozícií pretekárov, čo sa snáď podarilo.
A aj toto vlákno sme nezakladali len na to, aby sme Vás pozvali na preteky, ale aj na konštruktívnu kritiku, aby bol budúci ročník ešte o niečo lepší a, keď sa do Hlohovca vrátite, aby ste mali z pretekov ešte lepší zážitok. Ale samozrejme pochvala padne vhod za hektické dni a noci pred pretekom, ktoré zažíval hlavne riaditeľ pretekov a ľudia, ktorí boli zapojení do organizácie samotných pretekov.
19.08.2024 - 10:51:32
38
ennio napísal:
inak neviete tu niekto, ako skoncil chalan s tymto bikom? mlady chlapec z CK Olympik Trnava. hadam lepsie ako bike :tmi:


sice som nebol ale aj mna by zaujimalo..aj ze ako sa to stalo..
19.08.2024 - 12:12:28
00
Som takmer domáci a z prvopočiatku som ani nechcel ísť, lebo čo už len sa môže v tomto okolí objaviť a po poliach a lúkach sa mi voziť nechcelo :) Kamoš ma ale prehovoril a klobúk dolu!
Výborná, rýchla, náročná a technická trať. Konečne to nie je len nudné sa vozenie po zvážnici. Mal som čo robiť aby som sa dokázal najesť nejakého gélu alebo banánu v tom tempe.
A tie single na konci, boli trošku náročnejšie, aj som počul v cieli kritiku od ľudí. Ale je to MTB maratón a nie nedeľný výjazd. Treba k tomu aj tak pristupovať a potrénovať trošku aj techniku, nie len výkon hore kopcom :)
Značenie bolo veľmi dobré a dostatočné, ľudia na trati parádny, ukazovali veľmi prehľadne. Zabezpečenie pri križovaní s hlavnými cestami policajtmi a vojkami tiež ukážkové. Výber z troch plnohodnotných jedál v cieli sa opäť len tak nevidí. A borcom čo popadali držím palce, tých pádov som videl niekoľko...

Jedinú kritiku mám len k tomu parkovisku vo vysokej a suchej tráve. Keby príde búrka by to bolo veľmi veselé alebo nedajbože trošku viac prehriate DPF nejakého diesla. Za mňa jediná vec, ktorá si zaslúži vylepšiť. :)
19.08.2024 - 12:55:18
01
Ahojte, prvé foto nájdete tu:
https://www.facebook.com/share/p/9Sy9vALNeXpYPo5L/
19.08.2024 - 16:33:42
05
ennio napísal:
inak neviete tu niekto, ako skoncil chalan s tymto bikom? mlady chlapec z CK Olympik Trnava. hadam lepsie ako bike :tmi:

Len opravujem dezinfo. Mal by to byt otec toho chlapca.
21.08.2024 - 21:29:06
00
thumb_up0thumb_down
22.08.2024 - 00:35:49
01
keyboard_arrow_up