Nazdar ako spustim ked mam predtim prejdenu nahranu trasu v alpikacii aby ma navigovala.?!!
04.03.2024 - 18:29:03
00
Caute mam.lezyne mega xl je celkom v pohode aj velkost ale jedno ma strasne sere ma komplikovane robenie trase a gpx v ofline .mam stim problem cez aplikaciu mi to ulozi gpx trasu a konec dalej nic a cez stranku tiez to nejde.poradite mi??
10.03.2024 - 07:40:26
00
Rajec11, ak je to este aktualne, uz som to tu niekde pisal, tak ale este raz. Tvoja spasa je stranka https://ridewithgps.com/

Cely postup:
1. vypnut automaticke aktualizovanie trasy aby ti mobil nezrusil cele tvoje usilie pri planovani
2. vytvorit trasu v https://ridewithgps.com/ (je to intuitivne a ma vinikajucu logiku, informuje o povrchoch preferuje cyklotrasy, neposle ta na dialnicu ako Lezyne...)
3. Trasa pre Lezyne nesmie viest blizsie ako cca 500m, okolo ciela trasy a to aj ak ide o okruh. Ja to vacsinou riesim tym, ze trasu ukoncim skor a poslednych 500m k autu idem uz po pameti. Ak je to obzvlast narocne na orientaciu necham sa vytiahnut na ulicu po ktorej je tu uz len rovno, alebo nieco take. Ak nedodrzis toto pravidlo, stane sa t,i ze ked pojdes cestou tam okolo ciela, napise ti ze si dorazil do ciela a trasu zmaze z GPS.
4. Na Ride with gps hotovu trasu exportnes vo formate TCX bez notigikacii tak ako je predvole bez (Notify before turn a Reduce to 500 points). Najdes to pod Send to Device na tych troch bodkach a More export options.
5. vytvoreny subot *.tcx nahras cez gpsroot do svojho profilu v Lezyne https://www.gpsroot.com/saved-routes/ kliknut na Upload gpx/tcx (tcx je lepsie lebo budes dostavat notifikacie a bude to realne navigovat).
6.Cez tu hroznu apku od Lezyne si updatnes tvoje ulozene trasy a nasledne vytvorenu trasu zasles do GPS.
7. Pozor vyskytuje sa tam jeden divny bug co nedokazali za 5 rokov najst a odstranit v Lezune. Ked nahravam trasu doma na WiFi do GPS zbehne to vacsinou ok. Ak to skusam urobit na parkovisku v napr AT kde mam len roaming data, vyhodi to error. A to aj ked je trasa uz stiahnuta v mobile. Neviem preco, ale je to tak na 3 zariadenia a dvoch tal co spolu so zenou pouzivame.

Dufam ze ti to pomoze. Lezyne nie su zle, ale mali by stat tak 100E max v tej cene co za ne chcu, by mali teda riadne zaparcovat na SW.
13.07.2024 - 12:58:40
00
Pani zakapala mi bateria v Lezyne GPS COLOR WATCH. Vymenil som ju ale smykla sa mi odsavacka cinu a poskodil som ten odporny tenunky pasik co pripaja display. Na kolko to je skoro cele zaliate silikonom je to neopravitelne. Jedina moznost je vymena displeja aj s vrchom zariadenia ku ktoremu je prilepeny.
Preto bud ponukam na diely zvysok, alebo kupim na diely ine hodinky co maju obazovku a vrch krytu OK. Je to skoda hodit do kosa. Mohli by este posluzit.
13.07.2024 - 13:06:03
00
keyboard_arrow_up