Koho budes volit v Septembri 2023 ?
SMER 2% [ 5 ]
PS 43% [ 93 ]
HLAS 2% [ 4 ]
REPUBLIKA 1% [ 2 ]
OLANO 0% [ 1 ]
KDH 4% [ 9 ]
SAS 31% [ 66 ]
SNS 0% [ 1 ]
SME RODINA 0% [ 0 ]
ALIANCIA 0% [ 0 ]
DEMOKRATI 5% [ 11 ]
LSNS 0% [ 0 ]
MODRI, MOST-HID 0% [ 1 ]
MADARSKE FORUM 0% [ 0 ]
INE 3% [ 6 ]
NEPOJDEM VOLIT 7% [ 15 ]
Celkový počet hlasov : 214
canopus napísal:
Moje okolie to rovnako cíti,tiez by sme dali sas,ale bez Šulina

Je tam urcita podobnost s Radosinskym divadlom. :) Osobnosti to drzia nad vodou, Kolnikova posla, aj par dalsich. Ide to dolu vodou. Zmykaju dokola na com kedysi dosiahli slavu. Ak umre Stepka, mozu to zabalit. Nikto tam nie je vyrazna osobnost.
Sas je podobna situacia, odide Sulik, mozu to zavret.
22.08.2023 - 19:35:07
00
nemyslim si. SAS nevolia ludia, ktori su "zavisli" na jednom lidrovi, alebo potrebuju silneho "voccu". Nie je to Smer, ani HZDS, kde stranu tvori jeden clovek a zbytok je len krovie. Vacsina volicov voli SAS kvoli ich programu a nie kvoli predsedovi. A ako sa ukazuje aj tu na mikro-vzorke, ludia by ich volili, aj keby (/ak by) lidra zmenili.
22.08.2023 - 20:07:36
016
Medvedom ani hypotékou ma birmovany komunista nevystrasil .Určite nezakružkujem Sulika,ale zvolim SaS. Na PS priznám sa nemam odvahu....
22.08.2023 - 20:11:17
00
SaS by som rad volil, ale zial sa tam presadilo podla mna extremne kridlo ciganikova-kolikova a to zase fakt nemusim. Nenavist plodi dalsiu nenavist.

SaSka je pre mna teraz take PSko so Sulikom.
23.08.2023 - 08:52:10
00
Dolezite je, aby sa aj SaS dostala do parlamentu. Ak by dostali len 4,8 % a tie hlasy by prepadli, bolo by to podobne zle ako ked prepadlo 6,9 % kolalicie PS-Spolu. Ved aj vdaka tomu sa starter dostal do vlady a vdaka tomu je tu teraz Zilinka atd. PS a SaS maju k sebe hodnotovo najblizsie a ak nebudu v parlamente obe, tak nebude uz ani hypoteticka sanca...
23.08.2023 - 09:10:47
09
skorpion Sulikove vyjadrenie o platbe v rubloch bolo v dobe, ked sa očakávalo že rusko uzavrie (aspoň na čas) všetky dodávky surovín do EU, aby prinútilo EU zmierniť rétoriku a pozastaviť podporu UA, keb k tomu došlo SK ako 100 % závislé na dodávkach surovín (v tom čase) z RU by do 2 (3) mesiacov skolabovalo a to teraz hovorím len o priemysle (to bol zmysel vyjadrenia o platení v rubloch) popri tomto vyjadreni potichúčky makali na MH a podarilo sa im napr. zabezpečiť palivo pre atómku (prečo mu toto nikto nevyhadzuje, že je proruský ? ) :-)
@will poprosil b som objasniť extrémne krídlo C-K
keby nebolo C žijeme ideme priamo do stredoveku, katolibanka Z by postupne presadila všetko a všade podľa svojích predstáv
K sa postavila protí ked Sadiki H začal vyskakovať (odvolal ju z funkcia ako pomstu),
odišla z vlády ked bol unesený vietnamec, lebo nesúhlasila s nevyšetrovaním a postupom vlády
samozrejme smeráci sa sa jej boja lebo ide principiálne po "špine"
23.08.2023 - 09:43:55
04
will Extrémne krídlo s Kolíkovou ? Priateľu, Kolíková je jedna z mála osôb so zdravým rozumom a odborným aj osobnostným zázemím, ktoré sa mihli v rezorte spravodlivosti za dlhé roky. Veď aj zato zožala patričnú internú "odbornú" kritiku od zaprdených tesilových kádrov derúcich stoličky na rezorte od nepamäti.

A inak k anonymizácii tohto konkrétneho hlasovania len toľko, pokojne mohlo ostať adresné a verejné, hádam úroveň členov tohto fóra nie je taká nízka, aby názory svojich kolegov v iných témach hodnotili a priori podľa toho, aký má ten-ktorý člen názor na svojho politického favorita vo voľbách 2023. Pokojne a bez mučenia priznávam, že budem voliť SAS. Áno, som si vedomý chýb, som si vedomý slabín Sulíka, atď. atď. atď. Ale možnosť voliť menšie zlo v podobe PS, či nebodaj Hlasu je v príkrom rozpore s mojim pohľadom na svet. Ako spieva Elán, "kompromisy to sú krysy".
23.08.2023 - 10:00:25
012
LL ja si to velmi dobre pamatam a je to presne ako pises. Ale stale si myslim, ze minimalne mal byt ticho. Nicomu to jeho vyjadrenie nepomohlo. Akurat ho zneuzila ruska propaganda a poslalo to zly obraz do sveta o Slovensku. Co sa tyka atomoviek, tam je prechod na ine palivo, pokial viem, ovela komplikovanejsi ako "vymena" plynu. Ale ako som pisal vyssie, toto nie je jediny dovod, preco som sa rozhodol presunut SAS na svoju "zaloznu" volbu.
23.08.2023 - 11:07:59
00
Dredd
Je prirodzene, ze sa pohlad na druheho cloveka urcitym sposobom zmeni ked sa dozvies, ze ide volit stranu za ktoru kandiduju trestne stihani ludia alebo schvalujuci potlacovanie ludskych prav.

Lepsie je, ked su tieto komunitu polarizujuce preferencie anonymne.
23.08.2023 - 11:10:20
01
LL napísal:
skorpion Sulikove vyjadrenie o platbe v rubloch bolo v dobe, ked sa očakávalo že rusko uzavrie (aspoň na čas) všetky dodávky surovín do EU, aby prinútilo EU zmierniť rétoriku a pozastaviť podporu UA, keb k tomu došlo SK ako 100 % závislé na dodávkach surovín (v tom čase) z RU by do 2 (3) mesiacov skolabovalo a to teraz hovorím len o priemysle (to bol zmysel vyjadrenia o platení v rubloch) popri tomto vyjadreni potichúčky makali na MH a podarilo sa im napr. zabezpečiť palivo pre atómku (prečo mu toto nikto nevyhadzuje, že je proruský ? ) :-)

Písal som stranu dozadu, že Sulík je slon v porceláne, že to aj myslí dobre, má aj výsledky, je aj relatívne "čistý". Ale keď v dobe ako popisuješ ty povie Sulík arogantne (parafráza), že my budeme platiť v rubľoch a pomôžeme Rusku ako by sme žiadali urýchlenú pomoc a riešenie od EÚ. Sulík slepo vidí len podnikateľov a ich záujmy, nedomýšľa (opakovane) následky svojich vyjadrení hoc dobre myslených. Ale to mu nevyčítam, tiež by som bol rovnaký, ale preto nie som v politike :)
23.08.2023 - 12:04:08
00
a co inak Sulik z toho vecne najlepsieho programu presadil? lebo pri jeho neschopnosti kompromisu mu je ten program tak na 2 veci… volil som ho v 2010, teraz uz je z neho klasicky politik karpatskeho typu, stranu si opakovane vycistil, chyby uz nerobi, moze byt preceda az do jej skonania 🤘
23.08.2023 - 12:15:03
00
Objektívne tu bola dlho jednofarebná vláda (jednofarebná alebo ideologicky socialisticko-komunistická) event. aj SMER koalície fungovali tak ako Fico pískal (podobnosť s Matovičom čisto náhodná :) ), tam aj keby Sulík chcel, tak nezmôže z opozície nič, a keď mohol, tak povalil vládu (nech sa na mňa nehnevá, ale táto nálepka mu už ostane navždy, bez ohľadu na okolnosti), naposledy síce argumentoval odstavením Matoviča, ale preboha načo potom pomohol stvoriť bezvládie pomaly do riadneho termínu volieb. To sa mu možno vypomstí, lebo len klesá, klesá a klesá...
23.08.2023 - 12:27:12
00
Sulik NIKDY žiadnu vládu nepovalil, to že sa správal principiálne
(to je u nás nezvyk),
lebo politika je vraj kompromis v našom prípade to nie je kompromis ale sprostý obchod na úkor niekoho
vždy urobil len TO čo pred tým aj vyhlásil, že urobí a vždy sa ho niekto snažil niekam zatlačiť s čím nesúhlasil
keby bol EDO H kopol TT trtka do zadku všetko by bolo bežalo tak ako má až do volieb, ale on si radšej osvojil obľúbene
LEBO SULÍK, čo nebola a nie je pravda
bolo lebo Radičová
lebo Marovič
23.08.2023 - 12:41:43
011
LL napísal:
Sulik NIKDY žiadnu vládu nepovalil, to že sa správal principiálne

Môžeme nesúhlasiť, môžeme protestovať, ale tá nálepka mu už ostane, žiaľ je to tak (u mňa osobne to nie je ani v najmenšom dôvod nevolenia SaS). Na druhu stranu, čo z takej principiálnosti v našej spoločnosti, keď nedovolí vládnuť poctivej koalícii, ale otvára dvere komunistom a fašistom ktorí sú (či chceme alebo nie, momentálne je to tak, dokedy netuším, aj spoločnosť sa vyvíja, my proste budeme vďaka komunistom a našej všeobecnej povahe vždy pozadu, aj voči Česku - komunisti rovnaký, povaha národa iná, aj iný štartovací bod po páde komunistov a rozdeleniu ČSFR) pre našu spoločnosť rovnako ak nie viac prijateľný a schvaľovaný...
23.08.2023 - 12:49:26
00
milos21 napísal:
Môžeme nesúhlasiť, môžeme protestovať, ale tá nálepka mu už ostane,..


...ako klapky na ociach tych, ktori ten nazor zastavaju :-)
23.08.2023 - 12:59:25
00
keyboard_arrow_up