Keby sa mne niekto vyhrazal ohladom deti ako on tak si ho najdem, pockam niekde kde nebudu svedkovia a nezabudol by na to do konca zivota...cur4k zasr4ty
26.07.2023 - 22:51:28
04
tak si ma najdi... dalsi s bububu recami
26.07.2023 - 23:34:52
00
a jooo no, zabudol som raz vratit DPHcku v splatnom case a uctovna firma mi to oznamila s omeskanim. To mááám strasne dlzoby... ste tu už smiešny, zabavam sa na vas nehehehe
26.07.2023 - 23:37:22
00
ftu2 napísal:
tykokos, to uz aky stalking.

chalan ma 5 inzeratov uz aj s neaktualnymi, co mozu pochadzat z ciny.

predava tretry, ktore niesu fake a aktualne stoja spolu s postovnym a kuframi 39€, a on predava so zlavou za 30€.
jurantovi vadil asi neakceptovatelny preslap, ze je to z ali a jemu dosla ponuka, ze kedysi stali 19€ + post + kufre, ale nikde nieje zarucene, ze za tolko kupil aj roadbike01.

ale ze je tu kopec predajcov aj aktivnych foristov, ktori predavaju veci drahsie ako sa daju aktualne kupit a asi aj nakupili za ucelom zisku, to nikomu nevadi, do tych sa nikto neobuva.

a ked tu padla otazka o stankaroch a predaji ciny, tak ja sa pytam, aky je rozdiel, ked niekto predava par veci kupenych pre vlastnu potrebu z ciny a predava lacnejsie a medzi tym co predava vec kupenu napr z tunajsieho shopu lacnejsie? tiez je smelinar a podvodnik?



tak ked uz pises tu, a ja som sa k ntb dostal az teraz (cez mobil sa mi taketo pisat/riesit ozaj nechcelo), tak ja radsej reagujem verejne, ako si vypisovat taketo cez sukr spravy....

aj ked v sukromnej sprave si pisal obsirnejsie, cast veci si tu nepisal, zareagujem ti na cast, fakt nemam moc zaujem ti reagovat na vsetko.

neviem z kade mas ze jurant mal nejaku ponuku s 19e a ze to je to co mu vadilo, asi si si nieco sam "dopocital".

To ze jurant niekoho "obvinil" ako pises a neospravedlnil, uprimne, stale som si neotvoril ten link (nemam moc dovod ze by ma to zaujimalo)... Rozumiem teda spravne, ze obhajujes roadbike, ze on si to pred reakciou na juranta pozrel, a uplne len a len kvoli tomu si ho zablokoval este pred tym nez to jurant sem pridal a nasledne ho aj nahlasil? A za co ho vlastne nahlasil?... Navyse clovek, ktory sa tu chvalil ako vlastne na forum nechodi, si zrazu len tak z dobreho srdca "prelustroval" na fore cloveka ktory imo da uplne normalnu otazku?... Opakujem, ja na otazke "kde ste to kupili a mate k tomu orig blocek, dakujem" fakt nevidim nic vyryvajuce.
(Ja sa tak isto pytam casto na blocek a sam ho poskytujem ak ho mam ked nieco dalej predavam. (a teda vobec v kontexte tejto situacie nerozumiem preco by "jurantove obvinovanie predajcu svetla" malo byt "v prvom rade", ako mi pises v PM).) A co jurant dokazal a nedokazal pochopit si netrufam tipovat. Napr. ja by som si to najskorej tiez nevsimol, a taketo spravanie roadbike by mi prislo velmi divne. Mozno ty zasa nedokazes pochopit toto?

Ty sa pytas ci ma pravo nazyvat ho smelinarom, podvodnikom a zbytocne na neho utocit - uznavam, ze asi/mozno by bolo vhodne zmenit/doplnit nazov temy, ale dufal by som, ze kazdy poloslusny, a polointeligentny clovek pochopi, ze sem ludia mozu napisat ked sa im nieco nepozdava. V pripade nedorozumenia sa tu uz nie raz normalne doriesili aj slusne veci. Mne osobne pride, ze roadbike je v tejto teme spomenuty opravnene.

ad fejky: niesom pravnik. Som rad ze ty, aj roadbike mate objasnene a zrejme pravne podlozene, ze "dalsi predaj" fakeov je uplne OK. Mozno by sa hodil nejaky link na podlozenie tohto. Taktiez, nemam sa ako/zaujem vyjadrovat k tomu co (ne)robi, co (ne)likviduje, (ne)vysetruje, (ne)... slovenska colna sprava. Neviem o tom ze by som nakupoval falzifikaty (ci uz teraz, alebo kedykolvek v minulosti), takze sa tymto nejak extremne nezaoberam pre svoje potreby. Ale ked Vam vyhovuje cielene a takto okato podporovat masovy/dobre zarabajuci organizovany zlocin (mafiu), tak sa necudujem ze to na svk vyzera tak ako to vyzera.

To ze je tu kopa ludi co predava nacierno/falzifikaty/... a "nikomu to nevadi" je tvoje tvrdenie. Napriek tomu ze ja osobne nejak nevyhladavam v mtbiker fore, ze by som chodil nahlasovat na CU/DU/FP.... tak mi to "vadi". Nemam zaujem sa ti k tomuto blizsie vyjadrovat/specifikovat. Tebe to mozno nevadi - netusim, je to tvoja vec.

ano, jurant zrejme v principe porusil "listove tajomstvo". Viem o tom. Z mojho pohladu, v prvom rade tomu predchadzali ciny a nemiestne reakcie roadbike-a. V druhom rade, no, aj by ma zaujimalo ze ako by dopadol sud na zverejnenie tych 5 slov vs parafrazovania tej PM, ktore uz spravit moze. Pre mna to na opodstatnenosti spomenutia roadbike v tejto teme nic nemeni.

A to ze nevidis narazky na pedofiliu v roadbikeovej sukromnej sprave - nebudem sa vyjadrovat. Bez ohladu co si myslim o tom postovani fotiek inych ludi (specialne deti) na "verejny" internet.
26.07.2023 - 23:45:05
00
no a pravdaze je to dalsi clovek, co "tu uz s nami nebude stracat cas", a este stale tu je, "ja som internetovy pisalek", ale to ze on ma uz asi 20 prispevkov za 1.5 dna (a moje prispevky za ten isty cas su len kvoli nemu) tak to je uz len take doplnenie tej detskej omalovanky co tu nakreslil.
26.07.2023 - 23:51:20
00
a jo no 30k eur trzby za pol roka co ma stojí ani nie hodku času do týždňa... ty len pekne moj pokracuj v praci od 09-17tej co Ta nebavi a vypisuj tu na forume :D heheh
26.07.2023 - 23:51:28
00
a bububu dalsi za 1 DM spravu typkovi s narazkou na twitter a verejne fotky... a ze co by nato povedal sud? Si viete predstavit verejne pojednavanie za spravu na online uzivatela? Sa tu vyhrazate policiou, sudami, colnou spravou a este neviem cim... pricom nic o tom neviete.
26.07.2023 - 23:54:57
00
a prepac ftu2, neda mi este 1 vec - na vygooglenie si samotnym roadbikeom zverejnenej email adresy hovoris stalking? A tam kde niekolko dalsich ludi vidi narazky na pedofiliu, a priamo to tu povie, ty nic nevidis?...
26.07.2023 - 23:57:59
00
jasneee zamerne som nenapisal do akej twitter skupiny... to ze si podtym niekto domysli pedofiliu je jeho vec. ja som nato svoj pohlad napisal, ze mi islo len o poukazanie ze foto na net nepatria....
27.07.2023 - 00:00:36
00
@ftu2 - neposielaj mi ss, zmazaná bez prečítania, nebudem ich čítať, ak niečo chceš napíš to tu.
27.07.2023 - 00:02:46
01
toto je este lepsia zabavka ako citat komentare pod statusmi Matovica na FB alebo na topkach... sa mozete hanbit komunita...
27.07.2023 - 00:03:15
00
stalkeri, nemate inak niekto blizsie udaje na uzivatela: Hack3r? ak ano, poslite mi ich do spravy...
27.07.2023 - 00:12:59
00
Toto je len dôkaz, prečo sa na Slovensku nemôžeme mať lepšie
27.07.2023 - 00:16:26
012
Srsen napísal:
@ftu2 - neposielaj mi ss, zmazaná bez prečítania, nebudem ich čítať, ak niečo chceš napíš to tu.

kludne to napisem aj tu, ale fakt sa tym cela tema len zasiera a kazdy nieco inak pochopi a inak napise. napriklad aj Hack3r napisal, ze 90€ za osuchane tretry by mu nikto nedal, ale on ani nepytal, takze zase zbytocna reakcia.

aj stanos4 ktorusi cast zle pochopil a zle odpisal, ale nevadi.

Srsen napísal:
ftu2btw, chápeš význam slova stalking ?
To je to, že si zobral do huby jeho dcéru ako vyhrážku a to fakt nie je sranda,
následne jurant vymazal spomenuté fotky z výjazdov - neviem či máš deti,
ale viem že si rovnaké hovado, keďže si v svojom príspevku prekrútil všetky fakty o inzercii, ktorá je na strane 146 v tomto vlákne
konkrétne - Cena: 30 EUR (Ich kúpna cena bola 99 EUR)



vyznam slova stalking:
nie len nebezpecne prenasledovanie (co si asi pochopil ty), ale aj sledovanie (obycajne v podani Daniel6669)
https://slovnik.aktuality.sk/preklad/anglicko-slovensky/?q=stalking

cim sa prosim ta vyhrazal? ze da nieco on niekam? aka skupina? ako zamerana?...
to su vsetko len vase predstavy...
navyse to bola sukromna sprava, ktoru neopravnene zverejnil jurant a nie prva, cim vlastne on porusil zakon. nie roadbike01.
ten sa cim previnil? za udal zavadzajucu povodnu cenu, ktoru z inzeratu hned vymazal a po prvom topovani inzeratu uz tam nebola?

teba ked nieco kupujes zaujima povodna cena, alebo aktualna, za kolko sa da teraz vec kupit?
pre mna za mna nech tam kazdy da povodnu cenu trebars aj milion.

dakujem za polichotenie, nebudem to brat ako urazku.

dufam, ze som ta moc neotravoval, s pozdravom, Marian.
27.07.2023 - 00:18:04
00
:facepalm: Howg
27.07.2023 - 00:20:51
00
keyboard_arrow_up