Otazka, ci aj dodavatelia boli spokojni...
https://index.sme.sk/c/22550080/zajo-sa-poslal-do-konkurzu-no-podnika-dalej.html
12.01.2023 - 12:38:07
00
Som patriot a Zajo je u nás doma obľúbená značka kvôli dizajnu a pomerne dobrej kvalite, aj keď šli cca posledný polrok cenovo dosť hore (škoda že iba v cenách, nie v službách). Ale pokiaľ nezlepšia logistiku, dobu dodania, tak sa tiež budeme musieť obzrieť inde. Posledná objednávka za 200eur síce dorazila do týždňa, ale posielal som im urgencie všade kde sa dalo, keďže to bol darček. Ale na komunikáciu sa sťažovať nemôžem, odpoveď často do hodiny, max. na druhý deň.
Predchádzajúca objednávka išla skoro 3 týždne, aj keď v tom boli sviatky.
Zajo budíček! Ak máte niekto kontakt na vedenie firmy tak im posuňte tieto recenzie, lebo by som bol nerád keby tento ich klesajúci trend pokračoval. Niekde to tam u nich v sklade resp. na expedícii (možno aj inde) škrípe a aj to vie spoľahlivo pokaziť dobré meno a odohnať zákazníkov ku konkurencii.
20.01.2023 - 19:17:10
00
U nich uz len z principu ani ponozky
20.01.2023 - 21:15:41
02
LMS napísal:
Som patriot a Zajo je u nás doma

Tak Slovenske pozadie ma aj Northfinder. Ale samozrejme vsetci davaju sit na daleky vychod.
Mna celkom tesi, ze Norhtfinder aktualne sije niektore modely aj z Polartec materialov a mavaju aj vypredaje za zaujmave ceny. Zajo uz presiel na lacnejsie alternativy.
20.01.2023 - 22:37:44
00
Palo TT To je hádam každému príčetnému jasné kde šijú. Podľa miesta výroby by ani CTM nebola slovenská, Canyon nemecká, alebo Pinarello talianska značka.
Zrovna Northfinder ma zatiaľ ničím neoslovil, ani cenovo. Možno teraz vo výpredaji by sa dalo dačo vybrať.

Neviem v akých materiáloch u Zajo začali šetriť, ale prišli mi teraz dve bundy, každá s Primaloftom a Polartecom, spokojnosť.
Aj keď netvrdím že by som podobne vybavenú bundu nenašiel možno aj lacnejšie u inej značky (aj preto že Zajo nerobí výpredaje), ale napr. u Northfinder ani vo výpredaji podobná lacnejšie nebola.
21.01.2023 - 00:49:58
00
Narazal som skor na ten patriotizmus pri firmach, co maju vyrobu niekde v zahranici. A navyse k tomu tie veci, co som spominam tu. Co na tom, ze sa zachoval ako zm.. , hlavne ze je nas :)

Polartec maju len strednu vrstvu (power stretch / pro). Taku v podstate ani nepouzivam. Casy ked vyrabali power dry funckne tricka su davno prec. Paradoxne ich aktulne ako jeden z mala ma v ponuke Northfinder.
21.01.2023 - 22:23:07
01
Leony napísal:
Po dlhsom case sme brali veci od Zaja a prekvapila ma otrasne dlha dodacia doba, ignorovanie emailov a chybajuce nejake veci v objednavke (iba vratili peniaze bez vysvetlenia). Ake mate aktualne skusenosti? Nazaj sa tak pokazili ako hovoria recenzie na heureke?
https://obchody.heureka.sk/zajo-net-sk/recenze/overene


Musim povedat ze sa polepsili co sa tyka expedicie. Posledne dve objednavky obe dorucene do 2 dni napriek tomu ze mali vypredaj.
02.03.2023 - 18:09:17
00
Ja som si od Zaja kúpil 65l ruksak na turistiku. Ruksak je čo sa týka veľkosti, počtu vreciek, nastavovacieho systému a všakovakých vonkajších putiek super.

ALE jeho najväčšou slabinou je kvalita použitých materiálov. Ruksak som mal na 3 týždňovej dovolenke, kde som ho využíval prevažne v meste a na menších túrach naplnený pri necelej polovičnej deklarovanej nosnosti a teda moc dlho nevydržal a začal sa párať, vydierať a lúpať. Mám doma o polovicu lacnejší ruksak 5 rokov a je v oveľa lepšom stave. V dnešnej dobe všeobecne výrobcovia cpú na turistické ruksaky šušťákový Nylon, čo nič nevydrží a pýtajú si za to nekresťanské prachy. Ja by som si od nich osobne už ruksak nekúpil. Je to predražené a kvalita je podľa môjho názoru nízka. O priebehu vybavovaní reklamácie radšej pomlčím ...
04.10.2023 - 00:35:15
00
keyboard_arrow_up