inak tie výrazy policajtov sú fakt na úrovni.musia mať medzi sebou úžasné vzťahy keď takto na seba donášajú....od bolševika sa nič nezmenilo.
06.12.2022 - 15:22:50
00
Hosť napísal:
flego napríklad mňa ruzke úspechy vôbec nezaujímaju.

Vikino mna zaujimaju, pretoze chcem mat prehlad ako na tom UA stoji a mne nestaci, ked sem da niekto prispevky o ich uspechoch z coho sa da navodit dojem ako sa im neuveritelne na fronte dari, pretoze sa im az tak nedari.
Ale, ze sa tu neda diskutovat o uspechoch RU a neuspechov UA som pochopil uz davno, ale v bubline zit nehodlam.
A na ten most som narazal, pretoze ak cestujes vies, ze hlohovecky uz robia odkuvajtunapadeni a hoci sa pred mesiacom dusovali, ze 30.11 bude otvoreny tak stale nie je.
Ci vobec bude do vianoc, kedy maju dalsi termin je otazne, pretoze vieme ako sa u nas posuvaju terminy u nas.
A ak cestujes obcas do PN, ci cez PN dobre vies, co uzavrety hlohovecky most robi s dopravou, takze snad chapes moje rozculenie, ked podcenovani babraci z vychodu, ktorym sa tu radi posmievate dokazu opravit x nasobne zlozitejsi most za 1-2 mesiace hoci cely zapad to odhadoval pomaly az na rok a nasi superstavbari nevedia zrekonstruovat jeden maly posraty mostik za desiatky mesiacov?!
Preco to u nas nejde?
A nech mi nikto nehovori, ze Putin na nich tlacil a mali kopec prachov na to a podobne nezmysli....u nas sa robia mosty snad zadarmo a ked nie sme vo vojne a nemame tu autokrata tak to akoze nejde? Nehovoriac o neporovnatelnosti zlozitosti prac na Kryme a v Hlohovci :) .
06.12.2022 - 19:22:11
01
Toto je ale pomerne zaujímavá bublina, lebo celý západ skôr ako odhadoval len tlmočil snahy ruskej vlády opraviť ho do júla 2023. Úprimne, celkom ma zaujíma v čom spočíva ten prenikavý úspech, keďže západné médiá už 14.10.2022 informovali o moste ako o „reopened for light road traffic“ - a to by myslím tá propagačná Mercedes jazda splnila už vtedy. Keď doplním parafrázu Putinovho citátu „išli sme po pravej strane - ľavá je ako som porozumel funkčná, ale stále nie celkom fit“, stále mi to na zázračnú ani extrémne rýchlu opravu nevychádza ...
06.12.2022 - 19:46:21
02
Ešte ako to napísať pre nechápavých že hovno opravili
https://rg.ru/2022/12/05/reg-ufo/vladimir-putin-posetil-krymskij-most.html

"Это у нас правая часть. Левая у нас в рабочем состоянии, но тем ни менее она немножко все-таки пострадала, надо довести ее до идеального состояния", - поручил Путин. Хуснуллин ответил, что левая часть действительно в ограниченно работоспособном состоянии. "Мы ее с первых же дней привели в порядок, укрепили, запустили по ней движения. Но для будущего мы бы ее привели в нормальное соответствие, если вы поручите", - согласился Хуснуллин. Путин заявил, что это нужно сделать.

Напомним, что взрыв на Крымском мосту произошел 8 октября. Уже на следующий день глава Следственного комитета Александр Бастрыкин сообщил президенту, что это теракт, организованный спецслужбами Украины.

A tu je ešte propagačná vložka o búrkach
"Шторма не мешали?" - спросил Путин. Хуснуллин ответил, что мешали сильно. "Из 55 дней 22 дня шторм", - сказал он. Но, по его словам, применялись новые уникальные технологии, чтобы даже в тот момент, когда шторм не давал работать с воды, все равно работа шла с земли. "Пришлось подключить водолазов. Ту разрушенную часть моста мы даже водолазной резкой резали внизу, чтобы быстрее его разобрать", - пояснил вице-премьер.
06.12.2022 - 20:07:29
00
Hosť napísal:
flego napríklad mňa ruzke úspechy vôbec nezaujímaju.


Tagoval si ineho, ale zamyslany sa ozval
06.12.2022 - 20:33:46
00
To som si ani nevšimol flegovi sa ospravedlnujem.Marli vďaka.flegko neprežívaj tak všetko .
06.12.2022 - 20:40:44
00
flegko napísal:
…Utok raketami a dronmi vyrazne ohrozuje celu. UA, pretoze komunikacne prostriedky, priemysel, cela ifrastruktura asi nebude fungovat bez elektriky.
Utoky Lancetmi vyrazne zvratili stav na bojisku...kym predtym sa zjavil utok nejakym kamikadze dronom obcas, po nasadeni Lancetov museli UA vyrazne zmenit taktiku a ani to im nemohlo az tak vyrazne a tak stratili niciativu. Je priznacne pre zapadn media, ze este tyzdne/mesiace po nasadeni Lancetov furt mleli o iranskych dronoch a ako zmenili povahu na bojisku co je samozrejme blud, pretoze s tymi utocia na stacionarne ciele a nie a vojensku techniku.

Mohol by som pokracovat, ale uz za tento vypocet ruskych uspechov budem minimalne zminuskovany aj ked su to len fakty, nie je to ziadna propaganda…..

Ale nikto mi nevysvetli preco by sme sa tu mali bavit len o UA uspechoch a tie ruske ignorovat lebo to je akoze propaganda.
Ako mam mat objektivny pohlad na vojnu, ked vidim vsade len UA uspechy….


1. V Tvojom pokrútenom vnímaní sveta vymenúvaš vojenské úspechy Ruska, uvedomuješ si vôbec, že hovoríš o “úspechoch” agresora, ktorý napadol územie suverénneho štátu ? Ani keby Rusi vyhrali vojnu za týždeň, ani tak by to nebol úspech, bola by to hanba na 100 rokov dopredu.
2. Na druhej strane je úplne legitímne hovoriť o úspechoch Ukrajiny, keďže je to krajina brániaca sa agresorovi.

V tejto súvislosti dávam do pozornosti §417 T.z. (Ohrozenie mieru) :

“1) Kto v úmysle narušiť mier akýmkoľvek spôsobom podnecuje k vojne, vojnu propaguje alebo inak podporuje vojnovú propagandu, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až desať rokov.
(2) Odňatím slobody na desať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie sa potrestá páchateľ, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) v spojení s cudzou mocou alebo cudzím činiteľom,
b) ako člen nebezpečného zoskupenia, alebo
c) za krízovej situácie.”

V citovanom Tvojom príspevku propagandistickým vymenovaním “úspechov” Rusov vo vojne napĺňaš skutkovú podstatu bodu jedna, konkrétne v dikcii “vojnu propaguje alebo inak podporuje vojnovú propagandu
Už od februára sa PZ SR pri vyšetrovaní skutkov podľa §417 T.z. v súvislosti s vojenskou agresiou Ruska riadi v aplikačnej praxi posudzovaním podľa prisnejších trestných sadzieb, keďže je svojím charakterom naplnený bod 2(c) uvedeného § (krízová situácia).

Netuším, kto moderuje túto sekciu, ale ak dostal v druhom prípade ban airbilly, tak toto aj vzhľadom na dlhodobý charakter prispevkov užívateľa flegko je určite imho dôvodom na rovnaký postup. Vymenovanie “úspechov” agresora tak, ako ich prezentuje ruská propaganda, a ich ďalšie širenie na fóre v mene “vyváženosti” hodnotenia tejto bezprecedentnej vojenskej agresie - to je jednoznačná podpora vojnovej propagandy.

cervo
06.12.2022 - 20:48:13
521
https://hnonline.sk/tv/relacie/doslova/96054865-duleba-ak-to-vydieranie-s-energiami-ukrajina-ustoji-bude-to-zrejme-posledna-zima-putina-vo-funkcii
06.12.2022 - 21:11:40
00
Danko a ked rusaci trafia UA tank a znicia ho je to podla teba co? Podla mna je z pohladu RU uspech, z pohladu UA tragedia.
Ukaz mi jeden jediny krat, kde som napisal, ze Rusko nie je agresor, ze UA si moze za vojnu sama, kde som schvaloval ruske utoky, ci inak velebil potomkov kniezata Potemkina.
No hledej smudlo, ty si uz o mne vysnoril co sa dalo, urcite si das pracu a prejdes si moje prispevky a ja ti slubujem, ze ak najdes nieco, kde sa vyjadrujem obdivne k ruskej agresii, ze nemusis zobrat ani o ten ban a sam prestanem prispievat na toto forum.
Alebo vies co? Ked uz si si taky isty, ze som naplnil skutkovu podstatu tresstneho cinu Ohrozenia mieru tak preco nepodas na mna trestne oznamenie? Vies, ze neoznamenie trestneho cinu je tiez trestne?
Fakt sa velice tesim ako budem policajtovi na miestnom oddeleni vysvetlovat, ze podla mna rusaci opravili ten most rychlejsie ako sa cakalo, ze pouzivaju celkom ucinnu taktiku tandemovych dronov, ci utoky na infrastrukturu su sice vojnovy zlocin, ale voci ekonomike UA znicujuce.
A budeme tam spolu hladat to tvoje Ohrozenie mieru, ja mam fantaziu velku snad sa priblizime k tej tvojej.
06.12.2022 - 21:32:02
00
Ja si myslim, ze
za prve potkan nema gule na to aby tam išiel!
A za druhé, ak tam aj dali niake foršne akoze to opravili tak to treba odpalit znova a spravit vačšiu ďúru!!! Samozrejme komplet aj s kolajnicami
06.12.2022 - 22:05:01
01
Mna okrem ineho zaujalo aj to, ze jednak soferuje a za druhe, soferuje cca desat-rocny Mercedes. Keby som chcel konspirovat, tak poviem, ze do takeho niecoho by "originalny" Putler ani nenastupil.
06.12.2022 - 22:31:35
00
Скажет мы кто небудь, кто это Флегко? Он наш?
06.12.2022 - 23:02:03
00
Urob si názor sám :)- jeho tvorba:
https://www.youtube.com/channel/UCilrIiMxHyRCzJys7h3IkxQ/videos?app=desktop
( už to tu zverejnené bolo )
06.12.2022 - 23:17:34
00
laco Ну, дело в том, что сначала он был не наш. Парнишка явно сошёл с ума, и сейчас, разумеется, он уже наш, как сумашедший 8)
06.12.2022 - 23:23:22
03
IngVisitor napísal:
Mna okrem ineho zaujalo aj to, ze jednak soferuje a za druhe, soferuje cca desat-rocny Mercedes. Keby som chcel konspirovat, tak poviem, ze do takeho niecoho by "originalny" Putler ani nenastupil.

Ten medveď bude asi tento - on by to v neopancierovanom asi nedal :
https://group-media.mercedes-benz.com/marsMediaSite/en/instance/ko/The-new-Mercedes-Maybach-S-600-Pullman-Guard-High-end-automotive-luxury-class-now-as-a-special-protection-vehicle.xhtml?oid=13776443
autojosh.com
06.12.2022 - 23:24:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up