Ak by si trosku rozumel “stratégii” , toto by si sa nepýtal …
21.10.2022 - 08:19:43
00
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/644378-lipsic-chce-odpocuvat-telefony-aj-bez-suhlasu-sudu/

to by sa mu lúbilo... 😉 šikovný to chalanisko...
21.10.2022 - 09:40:54
00
Prečo už nespomenieš aké sú dôvody?
Neboj sa, Lipšic nebude odpočívať o čom si telefonuje Jozef Mak s kamošom.
Súd by mohol podľa neho dodať v takýchto výnimočných prípadoch súhlas aj dodatočne. „Policajný zbor by mal mať v situáciách, keď hrozí bezprostredné riziko, možnosť ísť do použitia informačno-technických prostriedkov aj bez príkazu sudcu, ktorý by bol urobený dodatočne,“ vysvetlil Lipšic.


Naposledy upravil perez dňa 21.10.2022 - 09:47:38, celkovo upravené 1 krát.

21.10.2022 - 09:47:15
09
rs955i napísal:
Počkáme si na slnko,alebo budeme naďalej kupovať od ruZZakov,a keď sa trochu zmátožia vyriešia naše problémy úplne.
Či?


Nebudeme kupovať od ruZZka ale od Jamalenkovskej ľudovej Republiky.
21.10.2022 - 09:47:30
00
perez napísal:
Prečo už nespomenieš aké sú dôvody?
Neboj sa, Lipšic nebude odpočívať o čom si telefonuje Jozef Mak s kamošom.
Súd by mohol podľa neho dodať v takýchto výnimočných prípadoch súhlas aj dodatočne. „Policajný zbor by mal mať v situáciách, keď hrozí bezprostredné riziko, možnosť ísť do použitia informačno-technických prostriedkov aj bez príkazu sudcu, ktorý by bol urobený dodatočne,“ vysvetlil Lipšic.


O Jožka Maka mám strach najmenej, ten v podstate nemá čo skrývať...

Toto by mu (aj jeho nástupcom) dalo možnosť legálne odpočúvať kohokoľvek, kedykoľvek, kdekoľvek zo záujmových skupín, či už koalícia, opozícia, vládny aparát, polícia, mafia, podnikatelia, novinári a tak dále, a tak dále... a žiaľ, som presvedčený, že v tomto našom banánistáne, by k tomu dochádzalo hojne...

ako sa vraví, kto stráži strážcov??? (nič viac, nič menej)


Naposledy upravil madbugie dňa 21.10.2022 - 10:32:15, celkovo upravené 1 krát.

21.10.2022 - 10:28:45
00
verím, že minimálne by odpočúvanie bolo uvedené v spise u prokurátora, nie že si cajt len tak začne nahrávať telefón. Zas nemajme predstavu, že je v tom až taký rozdiel oproti súhlasu sudcu, len by to šlo robiť operatívnejšie
21.10.2022 - 10:32:12
08
hlavne treba sirit paniku...
21.10.2022 - 10:53:27
113
Ono akoby Lipšic tiež zabudol, že tam nebude navždy,a Ficovci to už budú vedieť využit🤨.
Alebo cesta do pekla je dlaždena...
21.10.2022 - 11:00:26
00
Fiko to nepotrebuje, on si to nájde na stole.
21.10.2022 - 11:01:35
05
toto asi nebude mať nádej na úspech,ale je to znak,že aspoň niečo sa deje:
V Poľsku sa onedlho stretnú bývalí ruskí poslanci a ďalší opoziční politici a aktivisti, aby rokovali o odpore voči Putinovmu režimu a možnom prevzatí moci po jeho páde.
https://dennikn.sk/minuta/3069682/?ref=mwat
21.10.2022 - 11:17:24
03
Srsen napísal:
Fiko to nepotrebuje, on si to nájde na stole.

Dlhorocny sef odpocuvania na PZ aj sis roky predaval informacie mafii. A roky si ho tam Fiko drzal. Urcite nie len pre jeho modre oci. Dalsich xy funkcionarov co teraz chodia na sudy ani nebudem vymenovavat. Takze ano, nejake zakony fakt Ficiak nepotrebuje. Prvy krat sa nimi ohana praveze az teraz, ked mu hrozi basa (363). Doteraz mu system fungoval bez ohladu na nejake zakony.
21.10.2022 - 11:42:33
07
Keď preceda na schôdzi povedal, aké podklady je treba k budúcej tlačovke, Robo už vedel, čo musí nachystať.
21.10.2022 - 11:56:19
01
🤔
thumb_up0thumb_down
21.10.2022 - 12:35:29
00
Viem, ze dlhe, ale mozno niekoho zaujme iny pohlad na Budaja a dalsie okolnosti tak, ako mna, vyhrabal som niekde na diskusii sme.sk

„..este k tomu Vl.Palkovi ako MV v 2-ej Dzurovej vlade len tolko :
že v r.2005 prostrednictvom svojho podriadeneho Vl.Pčola vyrazil z f.špičk.vyšerovatela a šefa vted.obdoby NAKA dr.jozefa Śateka, LEN PRETO lebo začal so svojimi podriadenymi VYSETROVAT Kalinakovu kauzu Kovošrot..

Budaj bol SKUTOČNY demokrat (akurát so šramkom VYNÚTENEJ spolupráce s ŠtB do ktorej ho bohużial ZÁKERNE DOKOPALI potom čo ho zadržali pri pokuse o prechod hranice ..NAPRIEK tomu že AJ bolševická ČSSR v Helsinkách v r. 1975 podpísala MEDZ.dohodu o VOĽNOM pohybe osôb ..)
Budaj s Ivanom Mačurom chceli UŽ v dec.1989 - v intenciách zásad :”Pokial NEfunguje spravodlivosť,NEfunguje NIČ” - OČTK ROZVIAZAŤ ruky
(bolo komu ..napr. vyšetrovateľ dr.Jozef Šatek bol ..a je dodnes ..charakterný chlap (ktorý ODMIETOL napr.v r.1988 obviniť Machača ako fikt.”vraha” kňaza Coufala aby Šáteka potom ŠtB operativci odvolali a na jeho miesto nasadili ex-ŠtBaka D.Kemenyho pod menom ktorého neskôr mal Kočner uloženú Zsuzsovú.. ktorej posiela z väzby motaky cez adv.Šabika a Petra Tótha nech v golf.areále Báč preberie krabicu s 200 litrami od ex-StBaka Dučaka ako zálohu na odprasknutie prok.Šufliarskeho ..) a obviniť TN ex-ŠtBakov okolo gén.Lorenca,otca D.Kovačika,Krajmerovho(neskôr pobehujúceho po Kuciakovom dvore) svokra ,Mečiara spolupracujúceho so SOV generálmi Agadejom a Čurkinom so SOV posádky Nemšová..ktorý NAVIAC NEzakonne vybrakoval centrálu TN ŠtB v Tis.vile a NEchal spáliť StB spisy horeuvedených TN TOP StBakov už koncom Ján.1990 teda 2 týždne po jeho menovaní do f.MV SSR
Ale PODRAZILI im nohy kolaboranti s StBakmi v radoch VPN Fedor Gal s Petrom Zajacom ktorí (zrejme na prikaz neskoršieho 30 ročného pána Slovenska a zriaďovateľa Penty a Smeru-SD Trencana gén.Lorenca- jeho syn dodnes ovláda gang “čínskych práčok” z ktorých další člen gangu Lex.ex-SISkar Fr.Bohm financoval cez Dučaka a cez Zsuzsovu plánované odprasknutie prok.Šufliarskeho.. ) –iniciat.v Apr.1990 prijali Mečiara za riadneho člena VPN a na prelome mája/júna 1990 dokonca Mečiara navrhli za premiéra !

Prosím Vás všetkých uvedomte si že práve Budaj to bol (ako prvý ) ktorý poodhalil záves za udalosťami Nov.a hlavne Dec.89 a Jánuara -Mája 90 ( vygooglite si jeho exc.Blog (ktorý by sa mal dostať do učebníc dejepisu ! pod názvom:”ako pani Fedor Gal,Peter Zajac pátrajú ako sa Mečiar dostal k moci “ z Nov.2017 na N-ku ! )
Budaj s Ivanom Mačurom a s ďalšími skutočnými demokratmi chceli presadiť prvé voľby už vo Február.1990 kedy by VPN a OF zdrvujúco vyhrali a hlavne NEstihli by sa dovtedy medzi ne až tak masovo vmiešať ŠtBaci a komunisti a UŽ rozhodne NIE Mečiar a čo je najdôležitejšie že AŽ potom takto slobodne zvolení poslanci by volili prezidenta a preto by Havel NEboĺbyval musel byt tak zaviazaný komunistickým poslancom a NEmusel by... aby som až teraz o 5 rokov NEskôr pochopil že posledný feder.ŠtB gén.Lorenc s ďalšími TN TOP ŠtBakmi :
- starým Kovačikom,
- Krajmerovym (pobehujúc po Kuciakovom dvore) svokrom , otcom a bratom prok.Kovačikovej
- ale aj s ag.KGB gén. Pješčakom,
- s čsl.ex-rozviedčikmi okolo Igora Cibuľu (dodnes riadiaci dôstojník Petra Tótha.. Kuciakovho sledovača a “spisovateľa” -kauza Cervanova- ) , Ciklaminim,Schvěchotom atd.
boli tými kľúčovými postavami ktorí PRETLAČILI Mečiara do 3 týždne NEobsadenej stoličky MV SSR AŽ 10.Ján.1990 v tričku NIE VPN ALE PODĽA TAJNÝCH DOHÔD v tričku tzv.”Klubu Obroda soc...” s ktorým plánovali ísť aj do volieb v juni1990 ALE keďže videli že VPN si udržiava vysokú popularitu a naopak Klub Obroda( keďže pôsobil najprv v utajení VPN-Jarov nemá šancu pretromfnúť tak v apríli zrejme donútili Fedora Gala s Petrom Zajacom prijať Mečiara za riadneho člena VPN a dokonca Mečiara navrhli za premiéra koncom mája 1990 ! A NAOPAK Budaja zlikvidovali zverejnením jeho ŠtB spisov pričom predtým sa Lorenc postaral o to aby Budaj NEbol zvolený 1.marca 1990 za predsedu SNR .... pričom ich ŠtB spisy prostredníctvom ich žolíka Mečiara SKARTOVALI koncom Ján. 1990 z TN Tis.vily a nechali spáliť v priestoroch SOV posádky pod Skalkou..

Treba si uvedomiť že práve Budaj bol v r.1997 kľúčovým iniciátorom vzniku SDK ktoré historicky po voľbách 1998 ODSTAVILo Mečiara a zvrátilo SK z BIELORUS cesty notabene zvrátilo na posl.chvíľu nebezpečie že by dnes Uzhorodu hrozilo že mohol byt bombardovaní AJ ZO ZAPADu !!
Áno,medzitým Lorenca obvinili ( za NEzakonne SKARTACIE ŠtB zväzkov a za teror počas Palachovho týždňa ) federálne OČTK ,ba dokonca ho zobrali do väzby AVŠAK vďaka Havlovou hlupemu presadeniu dalších volieb už na jún 1992 sa Lorencovi podarilo z väzby odísť k 31.12.1992 z titulu zániku federácie a následne na už samostatnom SK-u ho zo vš.feder.žalôb oprostil jeho TN sused a Anjel strážny ml.nádejný voj.prok. D.Kovacik ..
Mečiara medzitým koncom roka 1991 obvinili poslanci Branno-bezpečnostného výboru FZ za NEzakonnu skartáciu ŠtB spisov z TN Tis.vily aby Gašparovič ako GP ČSFR v tej veci NEkonal za čo ho Havel síce na jar 1992 stihol odvolať ,ale už nového GP CS NEstihol vymenovať ! nakoľko už sa blížil nešťastný jún.voľby 1992 .. vďaka ktorým sa Mečiar NEposadil do väzby k Lorencovi ALE do kresla premiéra..
Preto je Budaj kľúčovou postavou AJ dnes PRETOŽE bohuzial revolúcia ešte stále NEskoncila..revolúcia bohuzial naďalej ešte stále IBA PREBIEHA !
A je na nás aby sme ju konečne DOKONČILI a preto mame práve použiť k tomu AJ NEdemokraticke metody t.J. PRESADIŤ aby ex-členov KSČ NEbolo možné pripisovať na kandidátky politic.strán !

NEdemokraticke ? Ale ved demokracia by sa mala mat právo BRÁNIŤ,či ?

Budaj s Ivanom Mačurom a s ďalšími skutočnými demokratmi chceli presadiť prvé voľby už vo Február.1990 kedy by VPN a OF zdrvujúco vyhrali a hlavne NEstihli by sa dovtedy medzi ne až tak masovo vmiešať ŠtBaci a komunisti a UŽ rozhodne NIE Mečiar a čo je najdôležitejšie že AŽ potom takto slobodne zvolení poslanci by volili prezidenta a preto by Havel NEboĺ býval musel byt tak zaviazaný komunistickým poslancom a NEmusel by presadiť predčasne voľby vďaka čomu by Lorenc ostal vo väzbe a NEzalozil by neskôr Pentu a Smer-SD z čoho logicky vyplýva že :
-žiadne HZDS by nikdy NEvzniklo a pravdep.by sme sa o Mečiarovi až tak NEpoculi pretože by Mečiara NEstihli do VPN pretlačiť pred Februárovymi 1990 voľbami iba ak neskôr každopádne by Mečiara za skartacie dostali minim.federálni vyšetrovatelia do feder.väzby keďže by tomu nemali ako zabrániť predčasne voľby v júni 1992 lebo by žiadne NEboli rešpekt.by boli až v riadnom termíne vo Február.1994
- Lorenc by ostal vo feder.väzbe AJ PO 31.12.1992=a bol by riadne súdený a odsúdený na feder.sudoch a tým pádom by NEmohol zriadiť v r.1994 Pentu a v r.1999 v TN cez ďalšieho Trencana B.Hanzela aj Smer-SD“
21.10.2022 - 13:16:53
03
Dudo tohto človeka som rád čítaval v diskusiach na Sme, ale v poslednej dobe sa stratil. Píše dosť nezrozumitelne ale asi toho vela vie z okolia TN
21.10.2022 - 16:12:29
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up