Teba si veľmi vážim a asi aj chápem, čo si tým chcel povedať, ale máš to dosť nešťastne sformulované :)
15.10.2022 - 23:58:15
00
vlastný názor neni zlá vec len katastrofou dnešnej doby je že o tom aký je môžu vedieť všetci ludia na planéte
16.10.2022 - 00:04:45
01
Sformulované to má dobre. Ananás na Pizzu je zhovadilosť. Keď vypukol covid, nebola v Tesco žiadna Pizza iba Hawai. Proste jemu to ale chutí, je to jeho názor.
Ale trepať sprostosti o veciach ktoré sa dajú exaktne vyvrátiť nie je názor. Rsp. je to názor kkta.
16.10.2022 - 00:46:48
00
Je uplne v poriadku, ze mas nazor. Aj, ze ho verejne prezentujes.

Tato nasa (zapadna) sloboda nie je iba taka sloboda… je to zodpovedna sloboda. Demokracia nie je len o slobode, ale je hlavne o zodpovednosti.

Ak nechces platit za slobodu zodpovednostou, tak lety do ruSSka lietaju cez Turecko. Budes tam urcite stastny.

Podla mna nie je OK snivat si Europsky sen s benefitmi, chciet mat svajciarsky dochodok, nemecky plat a obdivovat rezimy, kde je nesloboda a bieda.

V momente by som tam takych ako ty deportoval, aby si si uzil svoju slobodu a idealy.

Som rad, ze mi na toto nic nenapises.

Hosť napísal:
Ale si ma dajte zablokovať a máte vystarane, je toto verejne fórum? Je
16.10.2022 - 01:00:02
111
tomasspura napísal:
:y: :y: uz bolo nacase (airbilly)

Sice jeho zmyslanie ani zdaleka nezdielam, ale netusim preco dostal banan. Nikoho neurazal (to skor urazali ostatni).
16.10.2022 - 11:02:04
03
Myslím že za šírenie ruskej propagandy je dôvod dostatočný.
16.10.2022 - 11:24:44
014
manipulácia so zbraňou môže byť nebezpečná, taký samopal može spadnut na zem a zabije 11 ludí

https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/masaker-pocas-vycviku-putinovych-vojakov-dvojica-rusov-zacala-strielat-vlastnych?itm_modul=centrum_topbox&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_area=spravy&itm_position=3
16.10.2022 - 12:12:21
00
clxno1 napísal:
Sice jeho zmyslanie ani zdaleka nezdielam, ale netusim preco dostal banan. Nikoho neurazal (to skor urazali ostatni).

On sice neurazal, ale uz bol s tymi nazormi na hrane a zacinal som o nom pochybovat aj ja. Ked volas po mieri a dialogu s RU mozes byt len naivny. Ked trvdil, ze s VP treba vyjednavat poslal som mu par odkazov, kde sa dokazovalo, ze VP je notorick klamar a neda sa mu verit.
Napisal, ze si prestuduje a po par dnoch ako "odpoved" zverejnil uplne nezmyselny citat z konta ruskeho trolla, kde popisoval porazku UA armady pri Chersone. Co bola skoda, v mojich ociach mal sancu povedat ok zmylil som sa ten VP je naozaj patologicky klamar a neda sa mu verit.
Pritom cely popis tej porazky mal jasne priznaky ruskej propagandy a klamstva, pretoze uplne rovnaky slovnik pouzivali rusaci, ked popisovali svoje prehry na UA a vydavali ich za svoje uspechy.
A cuduj sa svete okrem airbilyho som uz ziadne informacie o porazke UA pri Chersone nezaznamenal a to dokonca ani z oficialnych ruskych miest.
Mna to zaujalo celkom, ze si to len tak niekde nasiel a skopiroval (mozno mu to poslali z ambasady;o)) a ***** to sem bez dokazov, pretoze ked mu niekto tvrdil opak dozadoval sa odkazov a dokazov, pricom jemu samemu staci anonymny prisppevok zo socialne siete bez akejlvek fotky, ci videa, ci inych odkazov a pod. Fakt, ze keby naozaj utrpeli UA pri Chersone porazku tak rusaici b s tym zaplavili cely svete mu uz akosik unikol pri jeho premyslani.

Nadoudol som dojem, ze chalan nie je hlupy, len provokuje a to bud preto, ze mu to robi dobre (co je vzratene), alebo mu za to niekto plati .
Este je tu moznost, ze je to totalny dezoleee lebo uz sa mi parkrat osobne stalo, ze ked som niekoho usvedcil z klamstva a dobil faktami tak v zavere vyhlasil....ok nie je to pravda, co som tvrdil, ale mohla by byt.
Vtedy ti dojdu akekolvek argumenty a zacnes pochybovat, ci pred tebou stoji mysliaca bytost.

Ale keby sa hlasovalo o jeho bane asi som este stale proti tomu, aby ho dostal;o).
16.10.2022 - 12:32:38
01
Za tu poslednu vetu ti davam 👎… sme aj tu my vo vojne ! Zatiaľ iba inhormačno- dezinformačnej , ale sme ! On vedomí si čoho sa dopúšťa , tu pôsobil aby proti nám bojoval … nie so zbraňou , ale dezinformáciami ! Tak sa už tiež nepriposieraj , určí si stranu , bo k jednej sa budeš musieť skôr či neskôr prikloniť .
16.10.2022 - 13:36:34
010
Svet nie je ciernobiely a tato paranoja a urcovanie si stran mne osobne lezie na nervy. Neznasam skatulkovanie lavica, pravica, liberal, konzervativec a absolutne vo mne budi odpor to ako ma niekto tlaci niekam kam ja ist nechcem.
Ty si si povedal, ze sme vo vojne (mozem ciastocne suhlasit), ty si urcil, ze airbily je nepriatel s cim ja uz tak celkom nesuhlasim. Moze byt cokolvek ine, moze to byt blbec, moze byt uchylak, co sa chodi ukajat na forum, moze byt cokolvek a kedze ty ani ja ho nepozname naco hned tie sudy.
Ak by som aj pripustil najviac ujetu variantu, ze je to rusmi plateny troll tak je plateny zbytocne, pretoze keby som plateny a logicky mysliaci troll ja siel by som na fora/siete, kde moje hybridne prispevky maju nejaku vahu, hlavne na nerozhodnych ludi a nesiel by som stat proti vetru ako sa to deje tu, kde nema chudak ani moc sanci rozvijat svoje teorie, kedze je hned zminuskovany a vyvrateny desiatakmi reakcii.
A ako som povedal ked sme pri slobode slova je to velmi tenky lad. Napriklad som bol za zablokovanie dezinfo webov pred par mesiacmi, pretoze ich povazujem za info zumpu.
Ale nepaci sa mi, ze YT ti zablokuje video s vlastnou hudbou, lebo si na nu spravi narok niekto iny, ze za pornografiu uz povazuju miestami aj to, ked si vo videu vyzleceny do pol pasa a podobne nezmysly a ze nemozes pouzit niektore slova, pretoze niekto v USA si mysli, ze tym urazas mensinu. Cele to zvrhle videnie sveta, kedy sa riesi retia pohlavie, ci to preco v stredovekych filmoch nevystupuju cernosi je naozaj silno dekadantne.
Ale zaroven som liberal, pretoze...
Poviem priklad z praxe...prevadzkujem debatny server www.debaty.net, ktory som si sam vymyslel, stanovil pravidla IV.cenovej skupiny a kde mi bezne uzivatelia z opacnych stran barikad nadavaju a ja si to nechem.
Za cele tie roky som rozdal az 3 bany, aj to az vtedy, ked mi tam napriklad niektori dezolati zacali zverejnovat fotky mrtvych deti (pri uteceneckej krize), ktore som im zmazal a povedal, ze si to tam nezelam, kedze je to MOJ server a oni sa zacali domahat slobody slova a oznacovat ma za cenzoristu/komunistu a neviem co este. Vzhladom na to, ze neustale porusovali pravidla, ktore som JA nastavil som po urcitom case prikrocil k 3 banom.
Kazdy z nas ma nastavenu mieru, co sa este moze a co nie inak, ale asi najviac vystihuje pravidlo osobnej slobody veta, ze moja sa konci tam, kde sa zacina tvoja.
A v pripade airbillyho ja nemam pocit, zeby narusal tu moju, ale o jeho osude aj tak rozhodol miestny admin/moderator a nie ty alebo ja.
16.10.2022 - 14:33:39
11
flegko , na rovinu: tvoje prispevky su dlhe a sam sa stracas v tom, co pises. Vacsinou to nema hlavu ani patu a plati to aj v inych temach. Nedivim sa, ze si si na svojom fore " sam vymyslel, stanovil pravidla IV.cenovej skupiny ". Castokrat znies ako otravny opilec, ktory sa prihovori a tvari sa, ze pozna vsetky zivotne pravdy.
Mimochodom, vojna je preto, lebo Rusko stale neopustilo uzemie Ukrajiny, ktoru vojensky napadlo, bombarduje a masakruje jej civilistov. Vsetky tliachaniny okolo su uplne zbytocne a to by som si mal vsugerovat aj ty, madbugie, ci double (aj ked mi je jasne, ze double s chmelarom maju skor vyhladovo strach o vyhriate domy, luxusne dovolenky, drahe bicykle a mastne brucha a dufaju, ze ich ukrajinci vykupia svojim utrpenim).
16.10.2022 - 15:37:06
616
K tomu airbillymu a skatulkovaniu. airbilly tu niekolkokrat bluznil o nejakom 'nasom' tabore, napriklad pri Sabakovi par stran dozadu. Castokrat pouzival "vy liberali", "vy slnieckari" a tvaril sa pri tom ako obet. Sotva mu niekto oplacal rovnakou mincou. Ja ani ludia s fora, ktorych poznam osobne, sa v ziadnych takychto 'taboroch' nezoskupujeme, neorganizujeme, ani nesirime propagandu pri kazdej prilezitosti, ked zrovna nesedime na bicykli.
cokupit sem dal vyborny post o tom, ake je nebezpecne tolerovat netoleranciu a ludi, ktori sami opvrhuju slobodou a toleranciou. airbilly bol ten pripad a ja som velmi vdacny moderatorom MTBIKERu, ze zakrocili.

A ak by sme mali pristupit k skatulkovaniu, tak
- jeho tabor je napriklad ten vrah zo Zamockej a jeho tatko
- jeho tabor je su napriklad pokrytci fandiaci neonacistom #jejdawau https://www.dnes24.sk/novozvolena-poslankyna-lsns-d-mikovcakova-ponukla-svoj-mandat-dobehla-ju-minulost-355486
- jeho tabor je Miroslav Kosaristan, co utocil na mobilne ockovacie jednotky a sam potom zahucal v pomerne mladom veku na covid
...a tak by som mohol pokracovat. Zdiela podobne a castokrat navlas totozne veci so spominanymi ako beziacom pase. A to co predvadzal a zdielal tu, je len slaby odvar jeho fb. Nedavno v US odsudili hoaxera zaplatit likvidacne odskodne - tato doba je nam vzdialena, ale aspon Rostas je lastovicka. Ten mal tiez silne reci, ze nezaplati ani korunu a radsej pojde sediet. A ked prislo na lamanie chleba, tak platil rychlejsie ako vzorny odberatel.
Ludia jemu podobni su olovenou gulou Slovenska, darmozraci a zaskodnici, co to tu tahaju do minusu.
16.10.2022 - 15:39:21
028
Som rád, že sa spomenul aj A. Jones, takto nejako si predstavujem odpoveď spoločnosti na ten hnoj čo púšťal do sveta o Sandy Hook. Žiadna nekonečná tolerancia k "inému názoru" - sloboda slova nie je neobmedzená, spája sa aj so zodpovednosťou (tá nikdy nie je len voliteľnou súčasťou).
16.10.2022 - 15:59:14
04
K tomu deleniu ľudí na rôzne "tábory":
Ja ľudí delím na normálnych a nenormálnych.
16.10.2022 - 15:59:31
05
flegko napísal:
Svet nie je ciernobiely a tato paranoja a urcovanie si stran mne osobne lezie na nervy. Neznasam skatulkovanie lavica, pravica, liberal, konzervativec a absolutne vo mne budi odpor to ako ma niekto tlaci niekam kam ja ist nechcem....

Vo veľa otázkach by som súhlasila, že svet nie je čiernobiely. Ale vo vojne RuSSko vs Ukrajina vidím iba dve strany. Buď si za Putlera a teda za okupáciu, genocídu a rozpínavú politiku ruSSka, alebo stojíš za Ukrajinou a ich hrdinským zápasom za vlastné prežitie. Inú farbu (stranu) tu nevidím.
16.10.2022 - 17:18:20
512

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up