Ano. Navyse v kombinacii s vyjadrenim Basurina…
https://twitter.com/KevinRothrock/status/1513583713342394372?s=20&t=t-eHq-qhcCMcQpEDp0mQCA
11.04.2022 - 22:02:34
00
ak je to pravda, tak toto sa to bude ťažko dokazovať ....
ak to fakt použili, tak načasovanie z ruskej strany výborné, asi tam nie sú nezávislé zdroje, ktoré by to potvrdili.
11.04.2022 - 22:12:35
02
Zajtra už bude Blaha grcať,že to urobil samotný Azov.
11.04.2022 - 22:27:54
01
Akosi nechapem a neviem nic dohladat, preco na ten Mariupol nezautocia UA, aby im tam pomohli.

Ak tam pustili plyn… tak idem kupit el.sporak.
11.04.2022 - 22:29:12
00
bránia iné - Kyjev, ... nestíhajú, majú menej zbraní, ludí ako rusi, rusi ničia kde sa dá, tam kde je silnejší odpor odtial stahujú techniku a vojakov na miesta kde ide ničenie lahšie, ako povedal putler ich cielom nie je obsadit ukrajinu, vyhrat vojnu, ... len potrebuju narobit čím väčšie škody na materiáli a ludoch, potrebujú na niekom vybit svoj nacionalizmus, vybúchat desatročiami navyrábané ,,náboje,, - milióny ton zbranového železa, tanky, ... ked vidíme tú spúšť čo po sebe zatial za necelé 2 mesiace na UA zanechali tak majú zrejme z časti splnené


Naposledy upravil Hosť dňa 11.04.2022 - 23:09:00, celkovo upravené 1 krát.

11.04.2022 - 22:50:06
10
Tecka napísal:
Akosi nechapem a neviem nic dohladat, preco na ten Mariupol nezautocia UA, aby im tam pomohli.

Ak tam pustili plyn… tak idem kupit el.sporak.

Fyzicky sa tam nevedia dostat. Predpoklad je ze by na to potrebovali 50k vojakov s primeranou technikou. Matematika bohuzial nepusti.
11.04.2022 - 23:06:46
00
michalz napísal:
Neviem, či to tu bolo...ale Rusom sa fakt nedá veriť v ničom...vraj nedisponujú raketami Tocka-U (boli použité na v Kramatorsku). Vraj len Ukrajina.

Minuloročná vojenská prehliadka niekde v Rusku a na nej Tocka-U
https://twitter.com/AbraxasSpa/status/1512699657469714433?s=20&t=AmELKogxQRDoiewSMhGwXA

Boli odfotené aj na Ukrajine s nápisom V. Istotne ich tam majú. A majú ich separatisti. Rsp. sú to možno tie isté.
Oni ale klamú až sa im z huby práši. Podľa Peskova sa celý svet proti nim spolčil a vyrába fejkové videá a fotografie aj zo satelitov. Bez mihnutia oka bude tvrdiť, že Bucha bola plná ruských transportérov, ale nie je dôkaz, že ten čo rozstrieľal ženu na bicykli bol Ruský. Kks, zamiešal sa tam jeden ukrajinský a zmasakroval Ukrajinku aby to mohli hodiť na Rusov. Peskovi sa nedivím. Je to vagabund a je jeho robota. Ale nad tými dementami čo im to žerú aj u nás na Slovensko sa rozum zastavuje.
S Rusmi sa rozumne jednať nedá.
thumb_up0thumb_down
11.04.2022 - 23:07:17
02
Tecka napísal:
Akosi nechapem a neviem nic dohladat, preco na ten Mariupol nezautocia UA, aby im tam pomohli.

Ak tam pustili plyn… tak idem kupit el.sporak.


Najma preto, lebo nemaju cim/kym zautocit a utoci sa zlozitejsie ako brani.

Toto
doporučujem prečítať;
https://www.mtbiker.sk/forum/post1831663.html#p1831663
12.04.2022 - 00:19:11
00
Arestovic povedal, ze ludi ma Ukrajina dost, potrebuju tazku bojovu techniku. Ak ju dostanu (ale tvaril sa pesimisticky) tak povedal, ze si trufaju Rusov vyhnat uplne. Ak by dostali vsetko co pytali, tak ze by vedeli oslobodit aj Krym. Jeho slova su, ze cim menej zbrani dostanu, tym dlhsie bude trvat konflikt. Inak prezradil nejake pikosky, ktore skor nechceli pustat do eteru, napriklad, ze v prvych hodinach vojny im uslo velke mnozstvo vyssieho dostojnictva, proste neverili, ze s Rusmi sa da bojovat. Mobilizacia priniesla podstatne nizsie mnozstvo ludi, nez sa vsade pise, bolo dost vela ludi, co sa nedostavilo. Ale stale maju podstatne viac ludi, nez techniky a to je ich hlavny problem. Na druhu stranu, rovnaky problem maju Rusi. Ked sa ho novinar pytal, ake su teoreticke maxima, odpovedal, ze pri najvyssom stupni mobilizacie oni dokazu dat dokopy az 5 milionov ludi, ale nie je ziadna sanca to vyzbrojit a Rusi maju teoreticky k dispozicii az 18 mil, ale smial sa, ze Rusi si nemozu mobilizaciu dovolit, lebo posledne, co Rusi chcu, je vyzbrojeny lud. Rusky rezim by to neprezil. Dalej konstatoval, ze Rusom dochadzaju piloti, kym predtym zostrelovali velke sarze, teraz uz im padaju mladasi 3-4 roky po skole. Nemaju prax, nevedia lietat v noci. Celkovo je dost nasraty na EU politikov, lebo stale maju nejake zabrany a boja sa zodpovednosti. Okrem toho vyzera, ze uz zacinaju nejake hadky a politikarcenie aj na ich strane. On to teraz vidid tak, ze minimalne nasledujucich 10-15 rokov bude Ukrajina fungovat na principe Izraela, tj v podstate stale jednou nohou vo vojne a kazdych par rokov nejake vyostrenie situacie. A co bolo este celkom zaujimave, konstatoval, ze pre Ukrajinu je teraz najvyhodnejsie, aby Putin zostal pri moci co najdlhsie. CIm dlhsie tam bude, tym tazsie sa bude Rusko zo sraciek vyhrabavat a tiez sankcie dlhsie vydrzia. A naopak, ak by sa nejakym zazrakom dostal k moci Navalnyj, tak sa obava, ze Zapad bude v snahe co najskor normalizovat situaciu odvolavat sankcie za vselijake ustupky, pricom vyjadril skpsu ku zmene naroda, tj podla neho by v takom pripade prislo ku konfliktu medzi Ukrajinou a Ruskom omnoho skor. Podla neho sa neda verit, ze Rusko sa zmeni na ziadost z vonka. A este ku Kadyrovi, lebo boli obavy, ze prave on by mohol skor, ci neskor nahradit Putina. Arestovic povedal, ze v podstate do vojny sa vsetci bali jeho armady a to bol prave jeden s dovodov, preco mal taky vplyv a do Cecenska tiekto tolko penazi. Ale po tom, co predvadzaju v tychto bojoch (Tiktok wariors strielajuci prazdne domy) k nim vznikol v ruskych silovych zlozkach velmi velky odpor a rovnako opadol strach. Tj jeho pozicia uz nie je zdaleka taka ako pred vojnou. A ze uz naplno bezia cistky aj v Putinovom najblizsom okoli.
12.04.2022 - 03:40:59
54
yojoo mozem poprosit o zdroj? skusal som hladat, ale nenasiel som, tak by ma tie vyjadrenia celkom zaujimali. Momochodom, o Navalnom sa podla mna neda vobec uvazovat, budeme radi, ak Putina vystrieda nejaky o trochu mensi debil, az taka zmena do extremu sa urcite neda cakat.
12.04.2022 - 08:54:19
00
Co citam prispevky na armadninoviny.cz a odkazy tam spomenute tak ano, na velku protiofenzivu a vytlacenie nepriatela potrebuju tazku mobilnu techniku. Tanky a bvp s rychlopalnymi 30mm kanonmi ako podpora pechoty pri utokoch na obranne (zakopanne) pozicie rusov a dalsie akcie typu zasiahni a utec (pred delostreleckou palbou). Rovnako sahybne hufnice. Cim viac toho bude tym lepsie. Pretoze tak ako mala ua armada vyhodu pri obrane - mohli byt zakopany, mat pripravene delostrelectvo, utocit na ruske zasobovanie a zastavenu tazku techniku bez zasob, nicit mosty atd... tak rovnako to moze a pravdepodobne i bude pri obrane pozicii robit rusko. Z ruky odpalovanymi raketami na pripravenu obranu utocit moc nejde ak uz je rozvinute delostrelectvo. Ak ua nedostane ziadnu schopnu tazku techniku tak najskor to bude dlhsie trvajuca vojna kde sa pozicie az tak menit nebudu, obe strany budu zakopane a maximalne budu skusat male utoky na nepriatelske pozicie. Aj ked niekde som tam zachytil ze to este rusi skusia ofenzivou z vychodu na zapad, cim by opat mali ukrajinci vyhodu na svojej strane a aj vdaka prichadzajucim dazdom a rasputici mimo ciest napadat lahkymi jednotkami zasobovanie postupujuce za tazkou technikou. A opat pockat na zastavenie tazkej techniky a jej postupne nicenie.
12.04.2022 - 10:48:03
00
Ďalšia krajina, ktorá zruší Ruský plyn ! Správne !

V Lotyšsku se strany tvořící vládu koncepčně dohodly na výstavbě terminálu na zkapalněný zemní plyn (LNG).
Uvedl to lotyšský premiér Krishjanis Karins, hlásí „Evropská pravda“ s odkazem na portál Delfi.
Předseda vlády poznamenal, že ministerstvo hospodářství dostalo pokyn, aby spolupracovalo s potenciálními investory na výběru lokality a stavebníka terminálu na základě posouzení. Karins poznamenala, že jde o střednědobý projekt.
V krátkodobém horizontu bude ministerstvo hospodářství pokračovat v jednáních s Estonskem a Finskem o zajištění dodávek zemního plynu z budoucího LNG terminálu v Estonsku, který může být postaven ještě letos.
Pokračovat bude také dodávka zkapalněného plynu z litevského LNG terminálu Klaipeda, dodal Karins.
Ministr hospodářství Janis Wittenbergs uvedl, že jednání se soukromými investory již probíhají a tito podnikatelé uvedli, že lotyšský LNG terminál může začít fungovat v letech 2023-2024.

https://www.pravda.com.ua/news/
12.04.2022 - 11:06:57
11
fico hovorí, že S-300 je lepší ako patriot, klame jak ten kremelský hovorca Bastardov či jak sa volá

https://www.cas.sk/clanok/2666521/patriot-alebo-s-300-ktory-system-je-lepsi-pozreli-sme-sa-na-to-v-com-sa-odlisuju/
12.04.2022 - 11:59:18
03
JozoB napísal:
yojoo mozem poprosit o zdroj? skusal som hladat, ale nenasiel som, tak by ma tie vyjadrenia celkom zaujimali. Momochodom, o Navalnom sa podla mna neda vobec uvazovat, budeme radi, ak Putina vystrieda nejaky o trochu mensi debil, az taka zmena do extremu sa urcite neda cakat.


Ja naopak dúfam že zmena bude ešte oveľa zásadnejšia v podobe Si Tin-Navalneho. Klin sa klinom vybíja. Pokus o demokraciu sa aj v Rusku ukázal ako bezzubý na taký veľký vred.
Predpokladám že o terapii sa už vlani dohodla USA z Čínou.
Dúfam tiež že veľmi dlhá terapia sa započne ešte pred našimi voľbami aj keď tu nie som až taký veľký optimista.
12.04.2022 - 12:39:35
00
putlerovo špeciálne ničenie pokračuje podľa plánu, ruské tornádo

https://www.cas.sk/clanok/2665145/hrozostrasne-zabery-z-dronu-vam-vzenu-slzy-do-oci-takto-vyzera-mesto-borodyanka-po-ruskom-bombardovani/


to monštrum má ešte drzosť vyjst medzi ludí

https://www.cas.sk/clanok/2666791/prva-putinova-cesta-od-zaciatku-vojny-sebavedome-vyhlasenie-ruskeho-prezidenta/
12.04.2022 - 13:50:46
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up