OČKOVANIE URČITÝCH DRUHOV VAKCÍN (NIE CHRÍPKY) JE DOBRÝ SLUHA, ALE ZLÝ PÁN, AK SA ZNEUŽIJE.

Ľudia nechcú prijať fakt, že zo zdravého človeka nie je zisk, naopak zo samotného očkovania a jeho dlhodobých následkov u dosť veľkého počtu ľudí, je zisk obrovský.

Príklad 1: nedám sa zaočkovať a ochoriem, Poviem si. Mohol som vyskúšať očkovanie, možno by som neochorel (tiež nie je 100%, že to pomôže, aj ja som ochorel a bol som očkovaný) a možno by som nemal ani následky.

Príklad 2: dám sa zaočkovať a dostanem cukrovku. Poviem si nemusel som riskovať. Pravdepodobne by som neochorel.

Kedysi sa vo východnom bloku očkovalo aspoň s dobrým úmyslom mať bojaschopnú armádu. Potrebovali vojakov pešiakov.
Kapitalizmus bol na západe. Tam šlo o biznis.

Napíšu článok, že umrelo dieťa na osýpky, ale že umrelo veľa ľudí na chrípku to neuvedú. Ani to ze to boli importovane africke osypky, na ktore vakcina nezabera. Dnes je to o biznise. Ľudia veria očkovaniu zo zotrvačnosti z dôb komunizmu a potreby bojaschopnej armády.

Čítajte článok: Vakcíny: Kto nesie zodpovednosť za riziká?

Prax je taká, že pred očkovaním dieťaťa rodič musí podpísať formulár o tom, že je informovaný o riziku očkovania .....
prečo sa očakáva, že rodičia prijmú jestvujúci systém očkovania, ktorý nie je v súlade s individuálnymi zdravotnými odlišnosťami dieťaťa a
koľko lekárov by podpísalo formulár zodpovednosti za škodu na zdraví dieťaťa, ktoré ochorie v dôsledku očkovania po vakcinácii?
Súčasná prax ukazuje, že ani lekári, ani farmaceutické firmy nenesú zodpovednosť za škodu na zdraví dieťaťa v dôsledku očkovania
Viac v článku na adrese:
https://www.liekinfo.sk/zaujimavosti/vakciny-kto-nesie-zodpovednost-za-rizika


Za následky po očkovaní chce štät vyplácať odškodné.
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2664146-za-nasledky-ockovani-chce-stat-vyplacet-odskodneni-tykat-se-ale-bude-jen-minima-lidi

Vakcína je prospešná, ale dnešné prídavné látky spôsobujú vedľajšie účinky, z ktorých je obrovský trvalý zisk. Chorí si sa aj zadlží, alebo zaňho platí štát a bilionár zbohatne.
OČKOVAŤ Z ROZUMOM. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Len niektoré druhy vakcín, tetanus, po uhryznutí na besnotu... Na chrípku určite nie.

Osobne som videl chrípkovo choré dieťa s mamkou a že na očkovanie. A zaočkovali aj chorého.
Aj kolega bezhlavý zástanca očkovania verí autoritám, pretože očkovanie kedysi pomáhalo u nás, len sa tomu už nevenuje, len proste tomu verí, aj keď sa doba mení, mi povedal, že aj keby dostal z očkovania cukrovku, tak čo, že niekto sa musí obetovať. Ďakujem pekne. Naviac sú ekonomické následky po určitých vakcínach väčšie na počet neočkovaných a sú z nich dlhodobé príjmy Inak aj DM1 sa dá odstrániť, len to nedovolia. Je to jeden z najviac zarábajúcich prameňov. A za to sa aj vraždí, kto by to rozširoval. Sú zaznamenané aj vyliečenia z DM1 u chudobných, ale tam to pripisujú náhode.

Jednoducho pár najbohatších ľudí nezaujíma chudoba ani keby nás videli naživo umierať kvôli následkom zapríčineným ich zbohatnutím. Kvôli svojmu zisku požičiavajú "holubov na streche" vytvárajú navrátiteľný dlh a donekonečna nejde tlačiť peniaze. Chcú zarábať akokoľvek.

Očkovať áno, ale nie všetkým, čo autorita byznismanov prikáže. Podporujem aj očkovanie proti obrne a záškrtu a ďalším, ale nie trojvakcínou, a nie ďalšie očkovania čo majú plošne viac vedľajších účinkov a ťahanie financií z vreciek pacientov a štátu ako samotná choroba.
Na Plum Island boli vyvinuté ako nevhodná biologické zbrane, rôzne choroby. Niekedy šlo aj od nadšenie pre výrobu od horlivého psychicky nevhodného laboranta, ktorý pokračoval aj po skončení výskumu. Očkovanie v dnešnej dobe už nie je čo bývalo, keď ho objavili. Ide aj o zisk.

Podporovatelia očkovania nežijú v reálnom ekonomickom svete a nechce sa im rozmýšlať a rozmýšlanie nechávajú na iných. Kedysi sme očkovacie latky dostavali ako tak overene a nevyvíjal nám ich západ kvôli svojmu zisku.
Očkovanie, aj keď bol vývoj stratový, bolo vyvíjane, aby sme mali bojaschopnú armádu. Presne ako aj antibiotika. Tie sa tiež dnes užívajú preventívne miesto vyležania, aby mohol človek byt v práci, keďže si nemôže dovoliť z prace vymeškať, kvôli reforme, že prvých 10 dni PN platí zamestnávateľ. Ten samozrejme neplatí. Platí almužnu a strhne ju inde a v skutočnosti teda neplatí nič. To sú hlavne chrípky a jej podobné stavy. Takto vznikajú epidémie a zvyšuje sa množstvo ich užívania a ani tie tabletky niektorí nedoužívajú, keď im je už lepšie, aby si mohli vypiť, alebo pijú aj s ich užívaním, čo potom nezaberajú, alebo ťažko pracujú, čo by mali ležať a nebrániť imunitnému systému bojovať s chorobou, potom antibiotiká a imunitný systém úplne nezabije baktérie a tie najsilnejšie prežijú A stanú sa rezistentnými. Poslúchanie oligarchov, kvôli svojmu osobnému zisku a otvorené hranice pre lepru, ebolu, rezistentnú tbc, drogy-hiv, sifilis, čierne kiahne a množstvo ďalších chorôb a kriminalitu a následné míňanie naších daňí, na nejakých aj násilne dovezených ľudí, aby niekto na tom súkromne zbohatol a zničil inteligentnú vrstvu ľudí a nám neostalo na podporu a rozvoj mladých slušných rodín.

Alebo majú vedľajšie účinky ako každý iný liek. Alebo sa doktorke nechce rozmýšľať a robiť CRP a predpisuje všetkým viackrát po sebe rovnaké antibiotika aj keď je človek o 50kg ťažší, lebo nove antibiotika sa nevyvíjajú. Vydržia 2 roky a prerobili by. Niektorá lekárka sa snaží pomôcť, pýta sa dlho na každý detail a iná len odvrkne a keď jej chcem povedať ďalší príznak, tak, že to ju nezaujíma to s tým nemá nič spoločné a ďalší príznak si už ani nechce vypočuť.

Aj očkovacia latka môže mat vedľajšie účinky. Ak Rusi testovali účinky novej očkovacej latky, tak na svojich a ČSSR sa to až tak nedotklo. V USA bolo normálne v tej dobe aj teraz, ale už menej, kedže je doba internetu, že podali množstvu vojakov nove očkovanie, a množstvo (takmer všetci), malo nervové poruchy a aj ochrnutie.

Pred par rokmi jedna firma zo západu dodala do Čiech očkovaciu latku na vtačiu chrípku, určenú na očkovanie ľudí a v Českom laboratóriu im to zabilo všetky zaočkované zvieratá. Rozhodli sa to z vlastnej vôle ešte sami otestovať, aj keď už podľa výrobcu to testované bolo. Teraz nám očkovacie latky dodáva západ, ktorý sa snaží, aby boli ľudia chorí a potrebovali dlhodobo lieky, lebo zo zdravého človeka nie je zisk. Naopak z dlhodobo chorého je zisk obrovsky. Ide hlavne o niektoré druhy očkovania, ktoré majú viac problémov ako úžitku. My sme nemali toľko očkovaní a ani sme neboli chorí. Neočkovalo sa proti rakovine krčka maternice, hepatitíde, chrípke, trojvakcínou dultavax, čo nepriamo podporuje zvýšený výskyt cukrovky v 13 rokoch. Hlavne keď média strašia zaplatenou reportážou a nejakej chorobe, ktorá zabije jediného a zaočkovaný nieje nikto a pri zaočkovaní by bolo dlhodobo chorích 10 ĺudí, nedožili by sa dochodku a bilionár by zarábal na predaji inzulínu.

Aj podľa viacerých doktorov sú niektoré očkovania zbytočné rizikové hlavne kvôli očkovacím latkám zo západu. Len o tom nahlas nechcú hovoriť. Vo Francúzsku sú povinne očkovania len 3 a v Škandinávii žiadne a chorých nie je viac. Pri niektorých chorobách očkovanie skutočne pomohlo, aj keď množstvo ľudí zas malo následky z očkovania.
Najlepšie sa mali ľudia v dobe, keď už bola choroba vyhubená a zároveň nemuseli podstúpiť Ruskú ruletu a boli zatvorené hranice a lietadlá málo rozšírené a drahé. Tie štúdie o následkoch očkovaní boli aj v minulosti ale iba ťažko sa dostávajú teraz na verejnosť, kvôli megabiznisu z fabriky na chronicky chorých.

Aj sám výrobca vakcíny povedal že vakcína sa nedá urobiť univerzálna a 10 % ľudí bude mať vedľajšie účinky, či už zanedbateľné, alebo vážne, alebo dlhodobé. O následkoch sa vtedy nepísalo, lebo nebol internet aj keď následky boli. Až neskôr boli únikom zverejnené štúdie, ktoré boli tajne kvôli zárobku farma firiem. Farma firmy majú niekoľko spôsobov klamania obyvateľstva, jednou hlavnou sú aj média, keď zveličia, že bude pandémia niečoho smrteľného, aby sa dali všetci zaočkovať a pritom iba par ľudí ochorie a menej ľudí ako sú následky po očkovaní aj pri takmer nulovej zaočkovanosti. Média ukážu 2 smrteľné prípady osýpok a že ich ma cela osada. Lenže to boli africké osýpky importované z Anglicka na ktoré vakcína nezaberá. Tak ako silnejšia forma tuberkulózy spôsobená zanedbaním liečby chorých z 3 sveta, nie očkovaním ale chýbajúcimi liekmi, ktoré treba dlhodobo užívať a oni si ich nemôžu finančne dovoliť. Boli zavreté hranice a lietalo sa veľmi malo aj to len bohatí ľudia majúci financie na zdravotnú prehliadku a starostlivosť.

Kedysi síce nebol internet, ale lekári hovorili, že toľko rakoviny ani ďalších chorôb čo môže spôsobovať očkovanie nebolo. Je to aj z geneticky modifikovaného jedla, postrekom rôznou karcinogénnou chémiou Roundapom apod. Všetky tieto chémie sa používajú, aby veľkofirmy zvýšili produkciu, znížili náklady na výrobu a zostali ako monopol. Male zdravé nechemické firmy takto krachnú. Pridajú mediálnu masáž a ľudia kupujú aj keď nepotrebujú a pri dnesnych poplatkoch, nemaju inu možnost, ako šetriť a kupovať to najlacnejšie na trhu. A pritom sú plne odpadkové koše jedla, ktoré ani nebolo otvorene. Male firmy položia aj zastrašením vtáčou chrípkou, ktorým vyhubia všetky zvieratá. Stačí podhodiť falošné testy, že jedno zviera malo chrípku. Tak ako v Nemecku zelení po Černobyle vyhubili všetko rádioaktívne a Francúzsko sa nedalo zastrašiť manipuláciou a nakoniec sa zistilo, že následky paniky v Nemecku priniesli viac škody ako úžitku.

Ešte k očkovaniu. Poznám osobne 3 prípady, keď po očkovaní trojvakcínou dostali 3 chlapci cukrovku v 13 rokoch. Tesne par dni potom a už tesne po očkovaní im začalo byt zle. Vakcína ju nespôsobila priamo, iba oslabila telo "správnym spôsobom" a telo napadla infekcia čo spôsobila autoimunitnú reakciu. Aj ti lekári povedali, že očkovanie tomu "pomohlo" a ten chlapec to nemusel dostať a keď mal predispozíciu a cukrovka mohla uňho do konca života spať. Bol v nesprávnom čase na nesprávnom mieste a sa nakazil niečím od niekoho a práve vtedy bol oslabený očkovaním a k tomu alergická reakcia z ortute a bacil mal najlepšiu cestu k pankreasu. Protilátky sa vytvárajú až za 2-3 týždne.

Aj niektoré dnešné malé deti úplné zdravé hneď po očkovaní zostávajú apatické a hneď si rodičia všimnú, že odvtedy sa dieťaťu začal vyvíjať autizmus. Len sami lekári sa boja o pracú, kedže stratili štúdiom kopu rokov a nič iné niesu vyučení a mnohí aj chú byť lekármi a nechcú to verejne hovoriť, len medzi ľuďmi ktorých poznajú. Aj o cukrovke. Nie je to tým, že kedysi nevedeli čo je autizmus ani dobou bez internetu. Jednoducho vtedy mala lekárka 10 prípadov chorých deti a teraz 100. A to ma teraz ta istá lekárka menej ľudí prihlásených u nej.
Po očkovaní môže byt alergická reakcia a ma ju skoro každý. Niekto slabú, niekto silnejšiu. Na Slovensku odškodnili iba 10 ľudí po väžných následkoch očkovania. Chápem, že krátkodobá zvýšená teplota nie je na odškodné, ale nechcú odškodniť ani autistov ani diabetikov. Z diabetikov majú obrovsky zisk farma firmy. Akurát zdravotnú poisťovňu stoji taký pacient veľa.

Očkovanie nie je cukrík aby bolo bez rizika. Moju neter nechcela doktorka zaočkovať povinným očkovaním 3x po sebe lebo vždy mala pravé nádchu a bola oslabená. 3 samostatne vakcíny sa u nás kúpiť nedajú, iba 3 vakcína a keď by som ich kúpil v Nemecku, tak u nás to nie je povolene, aj keď sme v EU.

Ja osobne som mal 10 rokov problémy so silne zníženou imunitou po očkovaní proti chrípke a ešte stále mam. Nikdy som nebýval chorí. Iba jeden rok a potom prišlo do rodiny dieťa a balí sa, aby sme neochoreli, keď v médiách strašili epidémiou a nenakazili dieťa. Ale doktorka mi očkovanie nedoporučovala. Že je to zbytočné.

Okamžite po očkovaní som sa začal cítiť tak ako by ma chytala chripka, čo je normálne a tak som to vydržal 3 dni. Potom som zaľahol na PNku a keď sa mi to nelepšilo po 2 silných antibiotikách po 2 týždňoch tak mi zistili RSA. Zo 16 antibiotík bol bacil citlivý iba na 2. Iba najsilnejšie. Ani penicilínové, ani cefalosporínové, ani tetracyklínové neboli citlivé. Imunitu mam podľa cytometrie a ďalších vyšetrení na imunilogií iba na 60% a veľakrát do roka som mal angíny a iné respiračné ochorenia a ochorenia kĺbov. Mandle som nemával napuchnuté, že by ich bolo treba vyberať. Že tam nie je čo vyberať. Lieky na zvýšenie imunity nijako nepomohli, skôr mali vedľajšie účinky na pečeň.

Osobne som videl u nás v škole po očkovaní odpadnúť spolužiačku a odišli s ňou z vyučovania a potom maródila. Tak isto som videl v čakárni pred ambulanciou odpadnúť inú spolužiačku po očkovaní, keď sme prišli viacerí na očkovanie. To bolo ešte za komunistov.

Očkovanie môže mat vedľajšie účinky. Ľudia sú rôzni. Keď niekoho uštipne včela ani o tom skoro nevie a iný upadne do bezvedomia. Dokonca su zaznamenané aj úmrtia okamžite po očkovaní aj keď výrobca sa braní, že očkovanie to nespôsobilo len spustilo iný zdravotný problém, že ten človek by aj tak zomrel o týždeň neskôr.

Média nabádajú starých a chorých aby sa dali očkovať proti chrípke. A to poznám 2 prípady keď dôchodca 1 deň po očkovaní zomrel aj keď bol predtým zdravý a ani vysoký tlak nemal. Jednoducho štát sa potrebuje zbaviť dôchodcov a chorých, lebo sú príťažou pre štát. Dokonca aj ten z vedenia uradu pre dohlad, čo sa dal kvôli mediálnej masáži očkovať proti chrípke, dostal komplikácie a aj tak ochorel na chrípku a silnú a mal ďalšie problémy s pohybom. Očkovanie mu nepomohlo, ani mu to nezmiernilo.

Nie som odporcom proti očkovaniu a niektoré očkovania podporujem, tetanus, niektoré jednovakcíny ale až 2 rokov, keď sa uzavrú spojenia z mozgom a vývoj mozgu bude taký, že mu ortuť a ďalšie latky nespôsobia toľké trvale následky so zvýšeným rizikom. Nie že dieta krátko po narodení dostane do tela obrovský koktail jedov s ešte má slabú imunitu. Radšej očkovať postupne a dieťa chrániť a nechodiť s ním v autobuse niekde v BA, kde je plno cudzincov. Ani do čakárne u lekára netreba chodiť. Probĺem je že je teraž velmi rozvinutá doprava a ludia behajú kadetade. Aj mor v stredoveku doviezli obchodné lode. Za komunistov aspoň boli zavreté hranice a letecká doprava bola drahá a málo rozvynutá.

Ďalej súhlasím aj s očkovaním na besnotu a parvovirus a ďalšie u zvierat. Lenže u zvierat, keď niektoré úhynu na následky očkovania sa nerobí štúdia. Proste všetky zaočkujú a choroba sa toľko nešíri. Pár ich zomrie a nepripíšu to očkovaniu. Akurát budú smutní, že im zomrel čleň rodiny. To chudá dieťa za to nemôže, že ma rodiča hlúpeho a svoje dieťa dá kvôli ostatným obetovať ako Abrahám Izáka, aj s momentálnou chrípkou hneď od narodenie napichať všetkým možným čo nejaký ziskuchtivý výrobca doporučuje. Alebo sú hlúpi a boli vychovaní komunizmom, že treba splniť všetko čo povie autorita. Lenže vtedy chceli mat bojaschopnú armádu a nebolo to tak rizikové a účelové kvôli zisku ako dnes.

Autorita sú tiež ľudia a môžu sa mýliť aj keď chcú dobre, alebo sú to ziskuchtiví podvodníci. Niektorá doktorka ani dieťa pred očkovaním nevyšetrí a pichne hocičo aj chorému. Iná sa boji, už zažila následky po očkovaní, alebo je od povahy citlivá a snaží sa skutočné pomôcť. Veľa doktorov ma asi ma dohodu s nejakým farmaceutom a distribútorom, čo im bude dávať provízie za predpis jeho neúčinného lieku s vedľajšími účinkami, na ktoré bude treba brat ďalších 10 jeho liekov. Pozrite na príbalový leták z vakcíny z Austrálie a uvidíte koľko je tam chémie u nás zatajovanej. A pozrite si zisky firiem a ktoré sú najväčšími producentmi farmák.

Aj syn mojej známej bol do 2 rokov úplne zdravý a po 3 idúcich vakcínach po sebe mu bolo horšie a horšie po každej jednej a odvtedy je takmer nonstop už 3 roky chorí a všetci to od neho dostavajú. Ma veľmi nízku imunitu a nemôže do spoločnosti ani do škôlky a odvtedy je extrémne hyperaktívny.Treba očkovať s rozumom, aby to bolo na účinok a nie na škodu, aj keď sa to teraz už tak dobre nedá, keďže farma firmám ide o zisk, o množstvo chorých a o vyhubenie slabých dôchodcov a nie o zdravých bojaschopných. Sú iné technológie a v zákopoch už nepotrebujú milióny zdravých silných ľudí.

Kvôli ziskuchtivosti a chuti po moci a neobmedzenej zdravotnej starostlivosti pre par najbohatších ľudí na svete, ktorí sa dožívajú aj 100 rokov a všetci sú v stovke vitálni. Aj Soroš povedal v TV v interview na CNN, za na svete by mala byt iba miliarda ľudí. Nie je dostatok všetkého pre všetkých. EUGENIKA. Vyhubiť vo vyspelých krajinách slabšie jedince. Teraz to robia v Európe zase spôsobom, že chcú znížiť počet vyspelých inteligentných ľudí, schopných sa búriť a odmietavých otrockú pracú.Ale ľudia z tretieho sveta sa tam nepočítajú. Ti sú ako hmyz. Ani teraz im to nevadí že tam umierajú v džungli. Hlavne, že pre tých boháčov ťažia aj deti diamanty aj bez bezpečnostných opatrení s vysokým rizikom smrti a iba za suchu stravu. Tak isto aj plánované zastarávanie. Všetko je iba o zisku pre par najbohatších.

Cieľom Kalergiho plánu je vytvoriť pomocou miešania bielej, žltej a čiernej rasy univerzálnu hnedú rasu ľudí s IQ 90, ktorí budú dostatočné inteligentní na to, aby mohli pracovať, ale malo inteligentní na to, aby chápali a búrili sa.
!!!Pri niektorých vakcínach bývajú následky pre pacientov horšie, ako keby sa neočkovalo. DAJÚ SA ZMANIPULOVAŤ MÉDIAMI A BILIONÁR ZBOHATNE.!!!
----------------------------------
!!!!!OČKOVANIE UŽ NIEJE CO BÝVALO, KEĎ HO OBJAVILI A VEDELI ŽE SKUTOČNE POMÁHA!!!!!
Chorí zaplatia aj keď nemajú z čoho. Požičajú si. Alebo zaplatí za nich štát. A peniaze zhrabne bilionár. Nehádajte sa so mnou, ale je to tak.

Aj vy a aj ja na mieste tých bilionárov by som asi konal rovnako.
Majú 3 možnosti. 1. Ťahať s elitou spolu v jednej rodine. 2. Riskovať atentát. 3. Zostať ako spodina, ktorú elita vyhubí.
Až ma naštvalo, keď mi na toto povedali, že par ľudí sa musí obetovať, aby sa nešírili epidémie. Ďakujem pekne a ja mam trpieť, keď musím riskovať a mat 120 strán v zdravotnej karte a stále mat zdravotne problémy? Kto si raz "pričuchol" k rozprávkovému bohatstvu a neobmedzenej moci, hlavne ak bol vychovaný svojou bilionárskou rodinou, z kolotoča toho bohatstva vystúpiť nejde, ak by sa v niekom ozvalo svedomie. Jednoducho by ho odtiaľ nepustili, alebo zavraždili.
20.07.2020 - 20:49:34
01
Hod si to a mas pokoj...teba tu bol čert dlzny. Myslis si ze tie tvoje pripecene posty tu niekto cita?
20.07.2020 - 20:56:09
014
Andrej práve keď som prečítal prvé tri riadky tej onanie , pridal som ho medzi fasov a už ho nevidim ... problem vyriešený 😎
20.07.2020 - 20:59:50
03
[spoiler=][/spoiler]
Ospravedlnujem sa chcel som to dat ako skryte na rozkliknutie ale nefunguje to.
20.07.2020 - 21:50:20
00
Nič nevidim , nič nevidim ... paráda 😜
20.07.2020 - 21:51:15
03
Vuk nabudúce tu naskenuj nejakú celú učebnicu...
Dúfam, že si to celé prečítal....
Ináč riadne drísty....ale proti chrípke sa ani ja nedávam očkovať, aj keď som riziková skupina /zdravotníctvo/ ale také normálne očkovania samozrejme mám...
20.07.2020 - 22:36:05
00
Ak by vas pohryzlo besne zviera, o vakcinu by ste prosili. Tetanus asi tiez.
U chripky je to ine. To by som ani ja nechcel.
20.07.2020 - 23:02:24
00
Uff, to som nemal čítať (zvládol som prvú polovicu). Korelácia nie je kauzalita, DM1 nevzniká zo dňa na deň (má dlhý kompenzačno-dekompenzačný vývoj), očkovanie nespôsobuje autizmus keďže sa dokázalo že je rovnaké % porúch autistického spektra u očkovaných aj neočkovaných detí, infekt u detí nie je kontraindikácia k očkovaniu (na margo chrípkovo choré dieťa, ktoré malo možno len nádchu, zápal hrdla, bez teplôt, a ktovie či bolo zaočkované), resuscitoval som ešte neočkované dieťa, technicky novorodenca, s pertusis (odporúča sa očkovať už tehotné matky aby sa toto nestávalo), videl som našu knihu úmrti detí, kde bol zápis aj každý týždeň, inak je normálne, že deti sú choré, podľa učebníc mi to vychádza, že dieťa do 5 rokov môže byť z pohľadu matky aj nonstop choré (matka to vníma inak ako leká) a že budem riešiť TBC u detí/dojčiat som nečakal, prestalo sa očkovať a incidencia pomaly stúpa.

PS: na takéto nepodložené klamstvá som citlivý. Každý odstavec sa dá jednoducho vyvrátiť, argumentovať logikou, faktami a nie domienkami, hľadaním kauzalít, kde jednoducho niesú, nepochopením a prekrútením reálnych faktov. A to ma ako oddelenského/ambulantného pediatra s prepáčením serie. Ľahké je to riešiť spoza obrazovky, bez žiadného medicinského vzdelania a chápania patofyziológie, ani ja neviem zďaleka všetko, Ramon ma všeobecnými vedomosťami ľahko tromfne, ale tie tvoje argumentačné fauly sa ani nedajú čítať.

Prepáčte za formu jednoliatéhotextu, ale nemám chuť formátovať. Na záver verím a dúfam, že niektoré ochorenia (ktoré sú spomínané aj v knihách úmrtí) nikdy v živote neuvidim. Medicína ma aj svoje temné stránky, hlavne v znižovaní kvality genofondu, ale ako ľudstvo sme na nejakej úrovní a nevrátime sa k stredovekej medicíne. To by si ani ty nechcel. Koniec a dobrú noc...
21.07.2020 - 01:00:01
517
Som rad že si sa na to podujal Miloš . Ja som ho rovno dal do ignorovanych , nemal som vôľu mu oponovať . Svoj čas som využil zmysluplnejšie ...
21.07.2020 - 04:07:05
05
Zas ja poznám aj lekárku čo je proti očkovaniu.
A z iných kruhov som počul, že riziko reakcie na "ten bordel" je omnoho vyššie ako riziko ochorenia na to, voči čomu sa očkuje.
Ú mňa ale napriek všetkým polologickym vysvetleniam zatiaľ prevláda názor, že len vďaka očkovaniu vymizli niektoré choroby. Tak si vyber
21.07.2020 - 06:59:51
01
A len vdaka preockovaniu vacsiny populacie je riziko reakcie na "ten bordel" vyssie ako riziko ochorenia.
21.07.2020 - 07:13:23
011
Treba si to precitat cele ked bude cas. Su tam aj nasledky.
A co ak maju 13 rocni chlapci nabeh na DM1 a caka sa na poslednu "kvapku" ktora ho spusti a preleje krcah zdravia. Pichnu mu trojvakcinu dultavax a spustia mu to. Mohol mozno zit este v spiacej forme. Videli ste pribalovy letak z nejakej vakciny z australie, kde je vypisany obsah vsetkych prisad? Ktosi ho daval niekde v nejakom komentari inde.
V nemecku su miesto troj vakciny 3x jednocakcina.
Aj u nas sa aj lekari stazuju ze uz sa neda zohnat tetanovka samotna ale len s vakcinou na zaskrt.
Deti do 2 rokov este nemaju vyvinuty mozog a dostanu vo vakcine olovo a dalsie latky.
Najlepsie keby vsetci podstupili rusku ruletu a ten jeden co by ju nepodstupil by neriskoval ani nasledky po ockovani a ani riziko ze sa nakazi, lebo by nemal od koho.
Ak teda vakcina ucinkuje. A ak nie, rovnako neriskuje.
Ale to je sebectvo.
21.07.2020 - 07:51:37
01
ach jaj, ťažká to téma...

ja to vidím tak, že vakcinácia, ako systém prevencie je OK, ale súčasné očkovanie, ako biznis je veľký problém... hlavne mega-multi-super-duper-7 v 1 vakcíny...

a nebudeme sa klamať, farmácia sa za posledných 20 rokov (a kto vie, či len 20) výrazne zamerala na biznis... nepotrebujeme zdravých ľudí, potrebujeme chronicky chorých... ;-) žiaľ...
21.07.2020 - 08:05:27
02
Všetko sa zameriava na biznis. Už ani do lesa nejdeš sa len prejsť. Ale kedy to bolo inak?
21.07.2020 - 08:16:25
04
Vidim ze poniektori si tu pocas korony stihli dorobit atestacie na ockovanie :D
21.07.2020 - 08:30:05
04
keyboard_arrow_up