Povedala:
,,Určite som za to, aby páry rovnakého pohlavia mali upravený rozsah práv, väčšiu právnu istotu a môže sa to nazývať aj registrovaným partnerstvom, takže áno.”
,,Adopcia detí. Preferujem to, aby dieťa malo biologickú matku, biologického otca. V prípade ak by malo vyrastať v ústavnej starostlivosti, myslím si, že by mu bolo lepšie s dvoma milujúcimi bytosťami hoci aj rovnakého pohlavia.”
,,Som za zachovanie status quo [v otázke práva na interrupciu], lebo si myslím, že má byť to rozhodnutie zodpovednosťou ženy. Ja si myslím, že máme ženám dôverovať,”
28.02.2019 - 12:00:56
08
Nikde tam nevidím odpoveď na to, že pri adopcii chce preferovať homo páry
28.02.2019 - 12:10:45
06
sice to nepovedala ale to neznamena, ze to nechce!
28.02.2019 - 12:16:37
05
Alexej1220 napísal:
Keď chce niekto úprimne budovať štát a má záujem o jeho rozvoj a prosperitu nikdy verejne nepovie že schvaľuje prideľovanie detí homosexuálom.


Cize ak ma osoba odlisny vlastny nazor, tak ma hovorit to, co chce urcita skupina obyvatelstva pocut a nie to co si mysli a tym uprime vybuduje stat?


Alexej1220 napísal:
Ak si myslíš že je málo rodín(radšej upresním: muž-žena) čakajúcich na adopciu tak sa mýliš.
Ursus: Rodina=základ štátu.


Vies mi nejako viac vysvetlit, ako si prisiel k tej rovnici?
28.02.2019 - 12:17:40
00
dotm napísal:
Asi som to nezachytil, ale ona niekde povedala že dáva prednosť homosexuálnym párom?

On napisal "schvaluje", nie ze dava prednost ... mas problemy s chapanim lisaneho textu ?
A to ze sa mu to nepaci je jeho pravo, teba do toho prd
28.02.2019 - 12:25:37
01
z logiky vytrhnutých kontextov na ktoré sú tu niektorí špecialisti je jasné, že niekto je buď katolibanec ( (c) by tulenik ) alebo rovno fašista :P

my však nežijeme ani v katolibanskom a ani vo fašistickom štáte, či?
28.02.2019 - 12:30:38
00
Z A T I A L
Ja som z Pezinoku, ja v tom mám jasno. Čaputka urobila pre ľudí toľko čo žiaden pajác v aktuálnej vláde. Postavila sa u nás miestnym Smerákom a to aj vtedy keď miestny smeráci si na pomoc privolali Mariána K. .
A keď niekto od jej spravodlivosti, slušnosti a dobrých úmyslov chce odpútavať kartou alá gay tak to už je naozaj argumentácia na úrovni, že niekto nevie kam z konopä. :)
28.02.2019 - 12:39:46
023
vlastoch napísal:
On napisal "schvaluje", nie ze dava prednost ... mas problemy s chapanim lisaneho textu ?
A to ze sa mu to nepaci je jeho pravo, teba do toho prd

Ešte raz...prever si, na čo som reagoval a potom začni chápať, ty "písaný text"
28.02.2019 - 12:56:14
01
Aj na tomto fóre sa kotleboharabinoficovoličom darí odvádzať pozornosť od podstaty – občianska spoločnosť vs. nacionalizmus, bigotnosť a neznášanlivosť, právny štát, dokonca až opozícia voči súčasnej oligarchickej zločineckej vláde, slušný ústavný súd bez ľudí ako je Laššáková, Fico a Jankovská, zachovanie kontinuity v orientácii na západný hodnotový systém (v protiklade s ázijskými diktatúrami putinovského typu), dodržiavanie sanitárneho kordónu voči fašistom, ale tiež kultivovanosť vo vystupovaní, vzdelanie a dobrá vôľa.

Adopcie homosexuálnymi pármi sú len šikovná "citová", ba až iracionálna zámienka na odvádzanie od podstaty, ktorú som vymenoval vyššie.
28.02.2019 - 12:57:55
012
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=991879027673093&id=100478987097370&_rdr
28.02.2019 - 13:08:14
03
drotar napísal:
Kto nechape preco ludia nedoveruju policii a sudom odporucam precitat si knihu "SVINA". Ano, niektori mozu namietat, ze myslienky a suvislosti uvedene v knihe su vyfabulovane, ale bohuzial urcita suvislost so skutkami a situaciami, ktore sa za spominane obdobie udiali davaju autorovi za pravdu. SMER vybudoval ( alebo zdokonalil Meciarov ) system ako si udrzat moc a sucastou systemu je policia, prokuratura a sudy. Staci si uvedomit, ze po parlamentnych volbach sa ako prve vymenia klucove posty na policii, uradoch a v stanej sprave. Su to politicke nominacie a vobec sa nehladi na odbornost ale na lojalitu a poslusnost. Tato chobotnica ma vela chapadiel a bude trvat veeelmi dlho kym s tym niekto urobi poriadok. Ak vobec niekto.


Hosť napísal:
V prvom rade sa Ti ospravedlňujem, nemyslel som to vôbec ako urážku aj keď to tak mohlo vyznieť. Rešpektujem Tvoj názor, a vyvracať ho nebudem, ale to o čom píšeš skrátka nie je pravda, či mi už uveríš, alebo nie. Kaliňák, ani Fico políciu neriadia, nemajú na to v súčasnosti kompetencie a zadržané osoby ktoré spomínaš nie sú žiadne nastrčené bábky. Polícia maká na tomto prípade deň/noc. Opýtam sa aj ja, prečo nedôveruješ polícii a nezaujatému vyšetrovaniu a považuješ ju za skorumpovanú? Na základe jednej poviedky z obvodného oddelenia?


Volodja napísal:
Chcel som vedieť, či máš ozaj dôveryhodné konkrétne informácie aspoň z druhej ruky, alebo si len radový tragéd Made in Slovakia.
Prečo si myslím, že vyšetrovanie nie je masová konšpirácia vyšetrovateľov+advokátov+zahraničných pozorovateľov+novinárov+svedkov+atď? Ak je pre nejaký jav viac vysvetlení, je pravdepodobnejšie, že to jednoduchšie bude zároveň pravdivejšie. Podľa Occamovej britvy je pravdepodobnejšia možnosť, že vyšetrovanie prebehne a vražda sa vyšetrí. Samozrejme, Occamovú britvu je dobré použiť na prvý rýchly názor. Pre vyššiu objektivitu je potom dobré dohľadať ďalšie KVALITNÉ informácie a dáta. Tie ale očividne nemáš. To, že máš známeho, ktorý tvrdí, že vraj v polícií nie je všetko s kostolným poriadkom, nás myslím až tak nepálí.
Tí tvoji Fico + Kaliňák sú podľa prejavov ľudia s veľmi ochabnutým zdravým závislí na drogách a alkohole, pochybujem, že by mali všetko pod kontrolou.
Ak by som bol takisto tragéd, tak jbm na cyklistiku, aj celý tréning. Načo by aj? Všetci moji súperi sú aj tak naodpovaní až po uši, ale majú krytie vo vedení triatlonového, cyklistického aj atletického zväzu, takže sa všetko zametie pod koberec. Tiež nevidím zmysel kupovať si lepší rám - úplne všetky rámy vyrába aj tak jedna čínska fabrika, len tam dajú iný názov a k nám hobíkom sa dostanú len tie. Atď.


Ospravedlňujem sa, že som dlhšie neregoval, ale až teraz som si našiel čas, tak sa vám pokúsim odpvoedať viacerým naraz. A ak môžem podotknúť, všimnite si, že idem s kožou na trh bez toho, aby som skĺzol k urážaniu a osočovaniu. Prezentujem iba svoj názor a nikoho tým nechcem presviedčať o svojej pravde. Tak by som bol rád, keby sme aj ďalej slušne komunikovali.

Moja nedôvera v políciu a slovenske súdy pramení z viacerých zdrojov, nie iba z osobnostných skúseností. Za únos Kováča mladšieho doteraz nebol nikto obžalovaný a posadený do väzenia, vražda Remiáša sa nikdy nevyšetrila, hoci existujú dokumenty, ktoré nasvedčujú tomu, že za tým bol Lexa a Mečiar, vražda Ernesta Valka sa vyšetrila veľmi záhadne, pretože pár dní potom ako sa Valko postavil proti Harabinovi a jeho snahe vyplatiť schránkovej firme 14 miliárd ho našli zavraždeného a že vraj to boli lupiči, hoci tí si nič neodniesli. Takisto Sviechota zomrel záhadne, ten člen SISky, neviem ako sa volá, čo bol vo väzení v Mali sa záhadne stratil potom ako hovoril že bude svedčiť o únose Kováča. A tak ďalej, a tak ďalej. Za posledné roky sa iba hromadia a hromadia prípady, kedy polícia nedokázala prejaviť svoju nezaujatosť a dôležité prípady buď nevyriešila, alebo vyriešila tak, aby z toho bolo divadlo a ľudia boli ticho. Je veľmi veľa nejasností, ktoré vrhajú na našu políciu zlé svetlo. Ja verím tomu, že naša polícia a súdy sú pohltené mafiou, či už talianskou, alebo našou vlastnou. Aj okolo vraždy Kuciaka a jeho snúbenice bolo toľko klamstiev, závadzania, zahmlievania, prekrúcania faktov, že to až pomaly nie je možné. Pri každom pochybnom tendri súčasnej vlády sú iba nejasnosti, každé euro z Bruselu ma lyricky povedané na sebe špinu korupcie a ulievania si do vlastného vrecka. Za poslendé mesiace sa hromadia články o zlých podmienkach v policajnom zbore, takže to nebude až taká kačica, stačí len pozorne čítať všetky dostupné média, nie iba tie vyvolené. Okrem toho, aby sme sa vyhli polemizovaniu, ktoré médium je správne, svoje názor získavam aj z iných zdrojov ako z periodickej tlače.

Čítam detektívne príbehy Dominika Dána a iných a hoci neverím, že je tam všetko 100 percentná pravda, v mnohých tých príbehoch sa pekne dá zistiť, koľko korupcie je všade a ktorí ľudia sú chranení. Mám načítané aj rôzne faktografické knihy, pozreté najrôznejšie dolumenty z viacerých pohľadov, viem aká je celá naša krajina prehnitá korupciou, že ľudia, ktorí na to nemajú si platia tituly, obhajoby, lepšie známky, lebo tu ocko, či mamka dali peniaze, lebo tu ten a ten toho pozná, s policíou to síce nič nemá, ale s prehnitou korupciou áno, dá sa dohľadať diskusia o tom, koľko peňazí stačí dať bokom prednostovi pôrodnickej kliniky v Košiciach Šaci, aby sa neurazil a hoci mamičky aj dajú konkrétnu sumu, on je ešte natoľko drzý, že si nedovolí prísť, alebo umelo vyvolá pôrod vtedy keď má službu, hoci by žena mohla rodiť prirodzene, vtedy keď to na ňu príde a ak by som mal pokračovať o tom všetko, tak by som tu zapísal viaceré strán v diskusii. Naša polícia, ale ako píšem naša spoločnosť je na 90% skorumpovaná, keď niekto vplyvný poruší dopravné predpisy stačí zavolať správnemu človeku a pokuta je vybavená a ako hovorím, čím sa ide vyššie, tým je to horšie. Kaliňák celú políciu riadi, hoci naoko sa už tejto funkcie vzdal. Saková je iba bábka, už to viaerými svojimi skutkami potvrdila, ona sama sa pomaly nejde ani na záhod vytentovať bez diskusie so svojim nadriadeným a tým je Kali. Ak by sme žili v normálnej demokracii bez vplyvu korupcie a rodinkárstva, politici by si nemohli udeliť tituly len tak, pomocou okopírovanej práce, nemohli by nadávať novinárom, tvoriť zákon, kde budú diktovať, čo majú noviny písať, polícia by mohla poriadne a naozaj transparentne vyšetriť zločiny, polícia by mohla udeliť pokuty každému, kto poruší predpisy bez výnimky a podobne.

A ak si niekto myslí, že Fico a Kaliňák sú na dne, podľa mňa sa mýli. Oni dvaja patri k tým, čo ťahajú za nitky nášho skorumpovaného systému a urobia všetko preto, aby sa nedostali do Leopoldova. Tak ako Mečiar. On si tiež užíva dôchodok vo svojej vile a je spokojný. Všetko mu prešlo. A kým bude naša spoločnosť tolerovať korupciu, ľudí ako Fico a jemu podobný nikdy nevymiznú, nikdy nepôjdu do basy a naša polícia a súdy nikdy nebudú konať nezaujato.

Sory, že som sa rozpísal. :)
28.02.2019 - 13:19:04
03
Pali65 napísal:
Aj na tomto fóre sa kotleboharabinoficovoličom darí odvádzať pozornosť od podstaty – občianska spoločnosť vs. nacionalizmus, bigotnosť a neznášanlivosť, právny štát, dokonca až opozícia voči súčasnej oligarchickej zločineckej vláde, slušný ústavný súd bez ľudí ako je Laššáková, Fico a Jankovská, zachovanie kontinuity v orientácii na západný hodnotový systém (v protiklade s ázijskými diktatúrami putinovského typu), dodržiavanie sanitárneho kordónu voči fašistom, ale tiež kultivovanosť vo vystupovaní, vzdelanie a dobrá vôľa.

Adopcie homosexuálnymi pármi sú len šikovná "citová", ba až iracionálna zámienka na odvádzanie od podstaty, ktorú som vymenoval vyššie.


Súhlasím. Táto vláda si vždy nájde niečo proti čomu treba bojovať. Ale hlavne, že chce vždy iba spájať. Či to bola dohoda v Marakeši, kde či by sme tam niekoho poslali alebo nie, by sa podpísala, karta migrantov, lebo celé zástupy čakú nato, ako sa dostať na naše, zaostalé a skorumpované Slovensko, čo tam po bohatom Nemecku, Francúzsku, či Británií. BTW. sám veľký Blaha bojuje proti homosexuálom, ale má fotky, ako pravidelne, rok čo rok sa zúčastňoval PRIDE pochodov za podporu práv tejto menšiny. Kydá si tak ako celá vláda do úst a ľudia, ktorí sú nastavení k nenávisti im to žerú aj s navyjákom.
28.02.2019 - 13:24:51
00
Srsen citoval presne co povedala. Tak si to pozorne precitajte a prestante spekulovat jak "Mara s *****" , ze ci naozaj, a ci nahodou nechce nieco ine. Za poslednych 30 rokov nam vsetci politici pred volbami tlacili kaleraby do hlavy, aby sa dostali ku korytam a nakoniec nas vsetci odrbali a ukradli co sa dalo a naleteli sme im vzdy.

Ale obvinovat tuto statocnu zenu je chore. Napr. zabranila Pezinskej skladke za ktorou stal aj vtedy nedotknutelny Kocner. Keby nebolo jej a jedneho statocneho sudcu, tak sa dnes vsetci v Karpatoch nad Pezinkom bajkujeme v smrade tej skladky.

Co sa tyka *****, su mi ukradnuti. Ale deti do adopcie by som im urcite nedal. Od Caputovej bola velka chyba, ze sa k tomu vyjadrovala. Prave smeracka luza sa toho chyti a cez taketo nepodstatne veci bude na nu utocit.

Ospravedlnujem sa za slotovsko-harabinovsko-ficovsky slovnik.
Pouzil som ho zamerne, lebo cielova skupina mojho pripevku su prave ich privrzenci a takemuto slovniku najlepsie rozumeju.

Normalne sa do politickych diskusii nezapajam, ale mam teraz chripku a nemam co robit, inac by som bol davno na bajku v Karpatoch a nevypisoval tu.

Pre zvedavcov, na com teraz frcim, tak na antibiotikach.
Dakujem aj za minusky, aspon clovek zisti kto za koho kope.

Flejmu zdar.
28.02.2019 - 13:37:12
08
Ak narážaš na marecej - a tak ten je len "Irony - ON"
Irony OFF nepozná :)
28.02.2019 - 13:48:27
00
A dokonca s Čaputkou súloží môj známy ktorý išiel onehdá aj po mojej bývalej žene. :) Takto mi to tu v tom Pezinoku máme. :)
28.02.2019 - 14:33:47
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up