triki napísal:
jaguar nech ide do prdele.Briti spravili dobre a keď sa táto marxistická únia nespamätá tak sa rozpadne.Je to spolok len do pekného počasia,pri trochu problémoch sa rozpadá.
za tu prvu vetu by som ti dal taku facku,ze by ta nespoznala vlastna mat ;)
ty zjavne nechapes celej problematike vyvozu a dovozu ako citam tvoje dristy: podpisu zmluvy s inymi statmi: je tam jeden hacik-finta=skus na nu prist :y:
24.06.2016 - 14:46:10
00
chýba ti jaguar??...tak to ti nezávidím robiť opicu za pásom.
24.06.2016 - 16:23:56
00
ale kto tam bude robit? Teraz nevedia zohnat ludi do VW, PSA atd... kvalifikovanych ludi je deficit celkovo, ale tak preco nedotovat z nasich dani Rumunov atd...hlavne ze si Indovia a SMER lupeznici namastia kapsy
24.06.2016 - 17:41:30
01
preboha aká kvalifikovaná práca???....veď všetko robia stroje a namontovať za zmenu 200 zadných pravých kolies no to snáď dokáže aj dežo z osady.Odborná je snáď tak údržba strojov ale robota na páse je debilizmus pre ludí bez vzdelania.
24.06.2016 - 17:56:08
01
Minimálne musíš mať pracovné navyky,hrozia nočné a praca cez víkend.Dežo by po prvom pracovnom víkende zdrhol
24.06.2016 - 18:37:21
03
Fabriky na Slovensku už zvažovalo aj BMW a Ford, ale ustúpili práve kvôli nedostatku vhodných pracovníkov. Následne sa začal u nás presadzovať systém duálneho vzdelávania, aj keď zatiaľ ešte nevidno výsledky. Snaha bola presmerovať deti z neúmerného množstva humanitných odborov typu "sociálna práca" na technické smery. Bohužiaľ, zatiaľ ten proces nie je príliš zvládnutý. Odborné školy napríklad ťažko nesú princíp, že by praktickú časť skúšok mali prebrať zamestnávateľské zväzy (tie sú koniec koncov príjemcami výsledku práce škôl) a rôzne staré štruktúry vo vedení kladú aj "ideologický" odpor. Autentický výrok riaditeľa jednej odbornej školy: "Hádam si nemyslíte, že tu budeme pre tých kapitalistov vychovávať kádre..."
24.06.2016 - 18:41:06
00
triki a aku vysoko kvalifikovanu pracu prosim ta vykonavas ty ??
lebo mam pocit ze hovno vies o tom, co vsetko robia zamestnanci automobiliek a pridruzenych dodavatelov, KIA napr zamestnava vlastnych ITckarov a niekolko byvalych kolegov zo Zilinskeho regionu co dochadzali na tyzdnovky do BA sa vratili domov a pracuju tam
24.06.2016 - 18:49:31
02
ITčkar robí na páse??....bol si sa niekedy pozrieť vw čo tí ludia robia???....robota na páse čiže tzv.operátor výroby je cvičená opica.preto práve na tejto pozícii je naj.fluktuácia a v PSA je už väčšina rumunov lebo za tie peniaze tam domáci odmietajú robiť.Financujeme daňovými úlavami zamestnanosť rumunov.
24.06.2016 - 18:54:22
00
ITckar (a nemyslim nejakeho spravcu siete) - robi v automobilke, a ty tu automobilku nechces lebo zamestnavaju podla teba len "cvicene opice".

Stale si nenapisal co robis ty.
24.06.2016 - 19:13:26
00
zaujimavy komentar k Brexitu v diskusii pod clankom:

http://www.theguardian.com/politics/live/2016/jun/25/brexit-live-emergency-meetings-eu-uk-leave-vote#comment-77205935
26.06.2016 - 10:23:03
00
http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-russia-idUSKCN0ZA386

حـلب || مشاهد من الغارات الروسية بالفسفور على مدن وبلدات الريف الشمالي 21-6-2016 thumb_up0thumb_down
آثار القصف بالقنابل الفوسفورية على بلدة كفر حمرة في ريف حلب الشمالي thumb_up0thumb_down
+ 10tky dalsich co prubudaju kazdy den

Aky to ma zmysel netusi asi nikto. ISIS vyprasil "vladny" utok na Rakku (ktoreho iniciatorom boli Rusi) aj preto, ze provladne milicie nemali letecku podporu - Rusi cely ten cas ale hadzali zapalne a kazetove bomby na mesta v Alepe v uplne inej casti krajiny bez ladu a skladu. A opakovane kazetovymi bombami bombradovali Jordanskom podporovanu skupinu bojujucu vyhradne proti ISIS na opacnom konci krajiny. Takze ISIS ma ocividne letecku silu na svojej strane - RuAF.
26.06.2016 - 10:45:38
00
Nezmysel,útok smer Rakka v tomto čase nemohol mať šancu na úspech.Rusi to Assadovi hovorili,že sýrska armáda je príliš preťažená na viacerých frontoch a je nezmysel ťahať "rukáv" na Rakku ktorá má 200 tisíc obyvatelov s takým malým množstvom vojakov ktorí sú potrební na iných úsekoch.Taktiež im hovorili,že nie je možné udržať letisko Tabqa na ktoré primárne tento útok SAA smeroval.nemali vytvorenú frontovú líniu a udržať pri takomto rozložení síl cestu Ythria- Rakka je nemožné.

Zničenie moderátov z Jordánska ktorých cvičia briti,usa a jordánci je odpoveď na to,že američania nie su ochotní odčleniť svojich moderátov od an nusry v južnom aleppe čo ich rusi už od marca žiadajú....btw:aj tak nemajú na území sýrie čo robiť.

rusi bombardujú okolie poslednej zásobovacej cesty teroristov do allepa už niekolko dní kazetovými a fosforovými zápalnými bombami....a má to zmysel.
26.06.2016 - 19:14:35
00
asi tazko, utok na Rakku bol inicovani Rusmi, tvrdia to ludia z milicii, ktori ho viedli - Rusi si ich vyberali. SDF so spojencami sa dlhodobo tvarilo ze pojde oslobodit Rakku, aj zautocili tym smerom, ale bol to kryci manever, po ktorom zacala tazenie na Manbij. Uveril tomu aj ISIS (aj ked na tych to ma mensi vplyv, kedze je to decentralizovana a na regionoch zalozena struktura) aj Rusi, tazenie na Rakku mal byt v ich plane necakany uder od chrbta, ale tak nevydalo. V utocnych silach boli Rusmi vybrate milice a Ruske delostrelecke jednotky oi (vsak aj minimalne 1 Rus tam aj zahynul). Je pravdepodobne ze v neskorsej faze bol ten utok prehodnoteny a preto nedostal poriadnu letecku podporu, ale stale to bola kolosalna blamaz.

Problem je v inom, Rusko pochopitelne nechce totalne vitazstvo Assada, lebo vedia ze to bude este krvavy bordel na roky bez zaruceneho vysledku. Iran a ich teroristi chcu mat zo Syrie a Iraku dalsie babkove regiony, co Rusko tiez nechce. A Rusom je takisto ISIS u prdele (v zmysle ze to nie je ziadna priorita v ich zaujmoch). Znacna skupina fanatikov v radoch ISIS aj AQ je z Ruska (Dagestan, Cecensko..) a exportovani tam boli FSB, aby nerobili bordel doma s tym, ze zivotnost nabozenskeho fanatika hociktorej strany je v Syrii velmi kratka. Pragmaticke. Moralne? Zakonne?

Inak len taka pikoska, kolko tych t90 islo SAA? :lol: Ale dam napovedu, platil za ne Iran. :lol:

Zapalne bomby v mestach z tehal a betonu zalezenym bojovnikom nic nespravia. Uskvari to zopar nezalezenych civilov, tulave macky a psov a zapali par nahodnych budov. Z vojenskeho hladiska uplne nezmyselne, ale na terorizovania obyvatelstva a poskodzovanie infrastruktury je to relativne ucinne. Bravo. Btw Rusi tam nesypu fosfor ale vacsinou termit.

Inak kto utoci zo severu na Aleppo? Palestinci, Iracania...

A k tomu juhu krajiny - ako ma Jordansko zabezpecit, aby ISIS neprenikal na ich uzemie, ked "legalna" "vlada" nad danym uzemim nema ziadnu moc a situaciu nemieni ani nijako riesit? Podotykam ze Jordansko ma s Ruskom dobre vztahy, dokonca pripravovali aj nakupy Suchojov. Jordansko takisto prestalo podporovat Juzny front (ktory nikdy nebol domenou nabozenskych fanatikov) vdaka comu Assad mohol cast jednotiek presunut inde...


Naposledy upravil MageZ dňa 26.06.2016 - 20:26:01, celkovo upravené 1 krát.

26.06.2016 - 20:15:17
00
Zo severu na Allepo útočia hlavne tzv.tiger forces samozrejme so spojencami čo je logické.taktiež hizbaláh presunul nedávno na územie Allepa významné jednotky.Bez rusov by už Assad nebol.

Kurdi nikdy nemali hlavný záujem dobíjať arabskú Rakku.Ich prioritou je spojenie dvoch regiónov na severe a uzavrieť tak tureckú hranicu.
26.06.2016 - 20:22:33
00
http://spioenkop.blogspot.sk/2016/06/no-end-in-sight-failed-tabqa-offensive.html

na tom blogu plno zaujimaveho citania
26.06.2016 - 23:19:59
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up