podla mňa sa tu čím ďalej tým menej rieši cyklistika, a poniektorý si robia srandu z chudákov :( ale to sa asi nezmení. Musím sa verejne poďakovať mondzo za ochotný prístup pri riešení problému so správami, taký prístup keby je od každého tak je tu ako v raji :)
17.04.2014 - 14:32:42
00
mas pravdu. jednoduchsie je im nadavat. v miernejsom pripade napr. do chudakov

cervo ako vlastne funguje nahlasovanie prispevkov/tem? riesi to nahodne jeden z moderatorov, ktori maju dotycnu sekciu na starosti a je online/bude najblizsie online alebo je to adresne a je mozne zistit, kto to dostal a vyriesil/nevyriesil? aby sa dalo pripadne podakovat konkretnej osobe. dakujem :)
19.04.2014 - 11:07:38
00
hm, niekolkokrat bola nahlasena duplicitna tema
cestne-komponenty/kola-campagnolo-scirocco-35-t33869.html
pretoze o kolesach Campa Scirocco sa xy krat diskutovalo tu
cestne-komponenty/kolesa-na-cestak-t20852-465.html
search.php?t=20852&keywords=scirocco
a v minulosti bola rovnake/podobne otazky riesene presunutim do uvedenej temy. preco sa teraz nepostupovalo rovnako, netusim.

na email mi dnes prislo oznamenie, ze "hlásenie, ktoré ste podali na príspevok “kolá CAMPAGNOLO SCIROCCO 35” bolo moderátorom alebo správcom odstránené."
beznym standardom nielen na zahranicnych strankach je uviest aspon kratke vysvetlenie, preco sa tak udialo (zvlast, ked riesenie je diametralne ine ako v rovnakej situacii v minulosti) a prislusny moderator, ktory danu vec riesi, sa podpise.
nebolo by odveci zaviest to aj sem. je to zaklad firemnej korespodencie, ked uz nadavky su tu povolene a nemazu sa ani po niekolkych dnoch :) dakujem
20.04.2014 - 23:21:23
00
Ako pozeram, tak pozeram, ta tema je uplne relevantna. To, ze sa dane kolesa riesili aj v nejakej vseobecnej teme predsa este neznamena, ze automaticky tato samostatna tema nema pravo existovat. Podla Tvojej logiky by sme potom vsetky temy, ktore niekto zalozi napr. za ucelom kupy bicykla, mali zlucovat do jednej. Odpoved na takyto podnet teda je, ze to (logicky) robit nebudeme. Aspon nie automaticky a vzdy. Mimochodom, Ty si sa daneho usera ani nesnazil usmernit, len si ho "tajne" nahlasil. Tymto sposobom ku vychove novacikov a teda ani ku kvalite fora rozhodne neprispievas. Nabuduce mu radsej napis priamo do temy a bude to vybavene ku spokojnosti vsetkych.
21.04.2014 - 00:11:54
00
tak specialne pre teba, Jezus, polopate:
podobna tema uz bola zalozena a nie jedna. vsetky vsak boli presunute do temy "Kolesa na cestak". takze ak sa to vedelo urobit v minulosti, malo sa to urobit aj teraz. preco? pretoze pre kazdeho by mal platit rovnaky pristup. to je zaklad prace moderatora. ze nerobi rozdiely a neposudzuje rovnake situacie inak.
Da sa user nahlasit verejne? neda. tak potom? :tmi: Ja daneho usera nebudem usmernovat. Nemam potrebu a ani najmensi dovod apelovat na jeho lenivost. Po tych nadavkach, ktore som dostal a ktore doteraz existuju, nedostane odo mna ani jednu radu. prave naopak, uvidime, aky hrdina bude, ked pride na lamanie chleba :)
A aby som ta dostal do obrazu - vychovavat novacikov nie je moja povinnost. ani nikoho ineho. v prvom a v poslednom rade je to v naplni prace moderatorov, aby mazali existujuce duplicitne temy, usmernovali, ked sa niekto opyta tam, kde sa nema a pod. uzivatelia nie su za to ani plateni ani nemaju ziadne benefity, ze budu venovat cas a robit pracu niekoho ineho :)
21.04.2014 - 00:52:31
00
Tak este raz a specialne pre Teba polopate: Nevidim dovod zlucovat tuto samostatnu temu o konkretnych kolesach do nejakej inej vseobecnej temy. Takto je to fajn a prehladne.

Aha, az teraz som pochopil. Tu temu, ktora Ti lezi v zaludku, zalozil ten user, ktoreho si mal potrebu "dorazit" a kvoli ktoremu treba zaviest historiu uprav prispevkov. Ake prekvapujuce, ze Ti tak strasne vadi prave jeho tema a ze sa zrazu tak vehementne dozadujes nejakeho jednotneho pristupu. Neboj, my vsetci samozrejme vieme, ze to nesuvisi s tym, ze s nim mas nejaky osobny spor. Z Tvojej strany je to cisto konstruktivna poziadavka kvoli sprehladneniu fora, rovnako ako historia uprav prispevkov. Sice dalsich 30 % tem fora, ktore by sa dali zlucovat nenahlasujes, ale tuto jednu temu tohto jedneho usera pre istotu nahlasujes opakovane. Dam Ti jednu dobru radu - prestan to tak prezivat a zacni sa venovat nejakym zmysluplnym veciam. Klesas stale hlbsie...

P.S. Len taka mala poznamka na zaver - ak nie si ochotny novacikov usmernovat (tohto prosim Ta neusmernuj, uz si ho usmernoval naozaj dost), tak sa nestazuj, ze zakladaju nove temy namiesto prispievania do existujucich.
21.04.2014 - 01:46:14
00
Zaujimave, ze v minulosti rovnaka tema nebola fajn, teraz uz je.
To si ti uzivatelia, ktori sa pytali rovnaku otazku, nezasluzili svoju vlastnu temu?
To musi prist dalsi uzivatel, ktory najskor strati nervy, ponadava mne a niekolkym dalsim, pritom tie nadavky stale existuju a za ktoreho si sa ako moderator minimalne v tejto teme postavil?
Neboj, minimalne ja viem, ze ho neochranujes a ze nie si zaujaty ;) :lol:

Pochopil si velke kulove. Toto nie je prva tema, ktoru som nahlasil. Je jedno, ci ju zalozil on, ty alebo sam Jezis Kristus. Napisal by som to iste (co sa v minulosti aj stalo). Sledujem iba cestnu cyklistiku, kedze jazdim cestu. Mam to dokonca uvedene v profile. MTB ma nezaujima. Kedze tu je cestna cyklistika minoritna, z toho je logicke (vies, co to je?), ze zvysne duplicitne temy nenahlasujem. Takze tvoje chabe ucelove argumenty, aby si prehodil svoju zaujatost a zodpovednost za niekoho neodvedenu robotu na mna, ma iba bavia.
Svoju "dobru" radu si nechaj pre seba. Naozaj ju nepotrebujem, pretoze som obycajny uzivatel, ktoreho je sukromnou vecou, comu sa venuje.
Ja sa na rozdiel od teba nezodpovedam ani uzivatelom. ani cervovi a ani nerobim reklamu vedeniu stranky, ktoreho som sucastou :)

ps: nerob z mojej ochoty alebo neochoty povinnost a neprehadzuj maslo niekoho ineho na mna. je to vylucne ulohou moderatorov, ak ti to nedoslo. maju na to, na rozdiel od uzivatelov, systemove prostriedky. to, ze si svoju robotu niekto neodvedie, je jeho problem a je detinske prenasat to na uzivatela.
chytas vela praktik root-a.
iba cakam, kedy z roztopase urobis nieco podobne ako urobil naposledy on. kludne v tom pokracuj, klesas stale hlbsie.
nezabudaj vsak, ze aj teba sleduju nielen buduci navstevnici ale aj inzerenti :)
21.04.2014 - 09:44:08
00
Dam Ti jednu dobru radu - prestan to tak prezivat a zacni sa venovat nejakym zmysluplnym veciam.
21.04.2014 - 10:59:35
00
Mas staru platnu, preskakuje ti pesnicka ;)
Za tvoju radu som naozaj povdacny, dam ti podobnu:
Prestan sa starat do toho, comu sa venujem, lebo ak sa zacnem venovat zmysluplnejsim veciam, urcite sa ti to nebude pacit a budes si priat, aby som si tvoju radu nikdy nezobral k srdcu :)
Vidim, ze ta root dostatocne nakazil. Si fakt dobry :rock: go mtbiker, go :y:
21.04.2014 - 12:15:50
00
Root ta ma v prdeli, zhovadujes sa sam dokonale ;-) :rock: :y:
21.04.2014 - 12:51:17
00
mas ma v prdeli, ale znovu na mna reagujes :lol: :tmi: och, tieto jaskynne pocty ma naozaj znovu nebavia.
21.04.2014 - 13:30:30
00
mas nejaky navrh na zlepsenie fora, alebo si len potrebujes vyliat srdce. nahlas aj seba :)
21.04.2014 - 14:17:57
01
A ty mas nejaky navrh, ci si si len prisiel rypnut?
navrhov som dal niekolko, pre teba ich zopakujem, kedze ti potreba ulavit si zabranila v ich videni:
1. zavedenie historie prispevkov
2. zavedenie casoveho okna na editaciu prispevkov
3. zavedenie vysvetlenia a podpisu moderatora v pripade nahlasenia, co je na zahranicnych portaloch beznym standardom firemnej komunikacie
4. dodrziavanie rovnakych postupov v pripade moderatora pre duplicitne temy
5. zodpovednost moderatora za svoju pracovnu napln a hlavne jeho nezaujatost
Preco by som seba nahlasoval? Nikomu som nenadaval. Co sa o niektorych tu neda vobec povedat. S pozehnanim moderatora. Vyspelost na pohladanie a uzasna reklama
21.04.2014 - 14:33:32
00
Upravoval som bike v profile a po ukladaní zmien mi robí toto

+ prečo vždy keď kliknem na svoj profil tak mi píše offline?

+ v používateľových fotografiách nezobrazuje ním pridanú (najnovšiu?) fotografiu.

+vo všetkých notifikáciach nemám všetky témy v ktorých som prispel a viem že potom ešte bola notifikácia.

Prílohy:

Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg 65.37 KiB thumb_up0thumb_down

24.04.2014 - 12:58:19
00
na čo je dobré vytváranie tém o každom jednom preteku v kalendári?
28.04.2014 - 13:33:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up