Aj deti, nezabudajme na tie tisice unesenych deti...
11.06.2024 - 17:35:40
110
Dudo napísal:
good point :y:

...a mne tam este chyba, ze sa Mordor zaviaze ukoncit vsetky hybridne aktivity na uzemi EU resp. NATO a ukonci asap financovanie cudzich politickych stran, dezinfowebov a inych zdruzeni 8)

To by bolo pre Mordor nieco podobne, ako ked Obama putlerovi (medvedevovi :?: ) navrhoval znizovanie poctu jadrovych zbrani :)
11.06.2024 - 18:01:09
03
Nie ta izba bude tvoja. Cely problem je ak ma sused spajzu plnu granatov a este dalsich kamosov a budu ti hovorit ze to mame.kvoli tebe tak sa ti to asi pacit nebude. A ano dalsia debilnost je ze im tu izbu pojdes ukradnut. Preto treba tretiu stranu ktora musi nastolit iste podmienky aby sa susedia nadalej medzi sebou nebili. Proti atomovej velmoci sa vojna neda vyhrat. Nie ak sa uz bojuje na jej uzemi. Skor ci neskor sa bude musiet jednat. A skor ci neskor zistíte ze bez Ciny a Ruska to jednanie nebude mozne. A ak si myslite ze jednat sa neda nerozumiem preco nieste na fronte..Kazdy podporovatel vojny nech si ju ide skusit aby zistil aka strasna vec to je. To vyostrovanie konfliktu jednoducho musi skoncit pre dobro vsetkych nas a nasich deti.
11.06.2024 - 18:02:00
00
z Politiky si odisiel aby si rovnake kok.otiny siril tu?
11.06.2024 - 18:04:58
217
Palo hovoril aby som sa snazil rozvíjať temu a.odpovedat na.otazky, ze nemam len raz za cas nieco hodit do eteru a neodpovedat tak odpovedam a ocividne.to funguje:) komunikacia ide stylom ako konflikt na Ukrajine. Takze tak iste temy spolocenskeho zivota jednoducho nerozoberat resp ist tam kde maju podobny nazor a nie viest debatu a komunikaciu.
Clovek co nema riesenia a nevie odpovedat pouziva vulgarizmy alebo zosmiesnujuce obrazky. A to je ten Vas pripad. Pocitajte pocet golfovych vozikov. To jedine Vam ide.
Necham Vas v tej vasej bubline ktora sa nastastie zmensuje. Nenecham si tu ja.od 20rocnych faganov co v zivote nic nezazili nadavat a este si aj mimo realitu.
11.06.2024 - 18:16:41
00
double napísal:
... Proti atomovej velmoci sa vojna neda vyhrat. Nie ak sa uz bojuje na jej uzemi. Skor ci neskor sa bude musiet jednat....


Jednoduche riesenie - dajme UA naspat jadrove zbrane, ktorych sa predym v prospech Ruska zriekla. Problem vyrieseny.
11.06.2024 - 18:18:02
513
Vidim že moja vyzva na precitanie budapestianskeho memoranda je hadzanie hrachu o stenu.
Chcimíri potrebuju dokola písať latrínové nezmysly.
Názor druhej strany ich vôbec nezaujíma. Len sa potrebujú kŕčovito vygrcat z ruskej propagandy.
11.06.2024 - 18:24:04
34
double napísal:
Kapitulacia znamena ze Ukrajina bude Rusko. Je tam zachovanie povodnych hranic a odchod Ruskej armady z Ukrajiny. Nemozem zato ze chyba kriticke myslenie. Pokracujte tymto stylom myslenia a moze sa stat to ze ja budem musiet bojovat za Vas proti Rusku kedze vy ako ste sa davnejsie vyjadrili ak nas napadne tak budete prvi co budu utekat.


Ja len pre záznam - keď človek verejne púšťa do sveta takéto "chcimírske" drísty, naozaj by si mal dať pohov s hodnotením kritického myslenia u iných. A potom sa zamyslieť, či nie je brutálny rozpor medzi tým, čo hlása a tým, čo už minimálne raz borci ktorých sa zastáva predviedli v praxi. Aby zamyslenie nebolo zložité, myslím spôsob akým sa vysporiadali s agresorom, aj keď na začiatku boli horliví spojenci. Stačí odpoveď, či sa pri rokovacom stole handrkovali o vzdialenosti ozbrojených zložiek od hraníc, alebo kompromise že ríša bude len pästo a nie tisíc ročná - lebo čo si pamätám ja, Berlín rozbili na prach a na tému Wehrmacht sa poraziť nedá, však V2, Das Reich, Blitzkrieg a pod. sa nebavili ani len pri vodke ...
11.06.2024 - 18:37:58
06
Gebula este raz bud budes prach aj ja alebo pojdes rokovat. Na vyber nemas. Uplne zbytocne vypichovat veci z minulosti. Ked sa dalo dohodnut po druhej svetovej co bolo podstatne zlozitejsie tak da sa teraz. Ak chces porazit Rusko znamena to ze budes prach. Sice aj Putin ale aj ty. Tomu to celemu speje. Dnes sa nebojuje len s mečmi to by ste uz mohli vediet. Rusko ale hlavne Cina tiež bude diktovat co kto bude robit nielen Usa a slabucka EU. Zmierte sa s tym a budme radi ze mame demokraciu a slobodu.
11.06.2024 - 19:10:46
00
Palo TT tak dík, teraz je tu totálny výplach ruSSkej propagandy, chalan sa utrhol z reťaze. Straší atómovými bombami, posiela nás na front a vyzýva, aby sme sa zmierili s kapituláciou Ukrajiny
11.06.2024 - 19:15:56
02
Double podsúvate že sme proti rokovaniu ktoré bude musieť nastať avšak nie za takých podmienok ktoré ste dal ako mierový plãn. To nie je mierový plãn ale nehanebnosť s ktorou môže prísť len bezcharakterný....
11.06.2024 - 19:19:28
45
double, pokial sused tie granaty nepouzije u mna doma alebo u ineho suseda, nech si ich ma kolko chce. A prosim ta, nesnaz sa ma presvescit, ze NATO predstavuje nejake bezpecnostne riziko pre Russko. Nikdy nim nebolo a nikdy nim nebude. To len len Putler potrebuje hladat virtualneho nepriatela (tak ako Fico, Danko, …) lebo strachom sa najlepsie ovlada plebs (vid ockovanie, 72 pohlavi, …)
11.06.2024 - 19:34:44
316
:D no konecne, na CZ weboch uz tieto mierodristy nejaky cas pozorujem, konecne sa to objavilo aj v SK mutacii, aspon je vidiet priority ruSS propagandy

ale inak celkom sklamanie, robia to uz tolke roky a stale ten isty MO a lajdackost, btw, aj to je vlastne jeden zo znakov ako to rozpoznat, ked ale clovek chce ze? inak ale pekny prechod z pofidernej Esperanto stranky (ezotericke vydavatelstvo clena spravnej rady Petra Balaza sa urcite oplati navstivit, btw. esperanto bolo niekedy velmi popularne prave medzi komunistami a lavicou) na full time chcimir propagandu

dalsi nasi ludia: Katarina Jureckova, absolvent MGIMO v 2006
Mgr. Pavol Adamka, PhD, odborny asistent so zaujimavou publikacnou cinnostou (http://kega013.ff.ukf.sk/index.php/riesitelia/mgr-pavol-adamka-phd)
Doc. JUDr. Bra­nis­lav Fáb­ry pravidelny prispievatel do gigantov zurnalistiky ako je infovojna a podobne

double na rovinu, kolko za to dostavas? kolko ruSSaci teraz platia, ked sa im trosku zvysili vydavky na ine veci? stale 500 evri na mesiac, ako za cias Garbara? a nie si ty nahodou ten kamos, pre ktoreho pytal nejake drobne naviac?

na zaver parafraza Michala Stehlika, historik a profesor FF UK v Prahe: napr. v 1988 na koordinacnej schodzi tajnych sluzieb krajin vychodneho bloku v Berline, bola jednym z bodov programu podpora tzv. realistov a mierove hnutia na zapade :)

a neda mi: 1. nemen narativ/neklam, Krym a Donbas je Ukrajina, takze ziadne uzemie ruSSka
2. len tak v rychlosti: 1. Cecenska vojna, Alžirska vojna,... samozrejme si teraz vymyslis nieco v zmysle "na vlastnom uzemi za 1. splnu mesiace po letnom slnovrate"
11.06.2024 - 19:40:55
57
Trollo uz som ti to tu pisal, jadrove velmoci prehrali vojny v Korei, Vietname, 2x v Afganistane. Chapes? Nechapes...
A tiez nechapes, ze ty si ten, kto predlzuje vojnu. Namiesto toho, aby si svoje zvasty blabotal v Moskve, nasieras nimi ludi tu. A to tak, ze KVOLI TEBE som uz ukrajine poslal stovky eur. A teraz idem poslat dalsie, lebo chcem aby sa ukrajina ubranila a tie svine zo svojej krajiny vyprasila. Ty si ten, kto ma k tomu nuti vzdy, ked tu napises takeho sracky. Bez prepacenia.

Mimochodom nechapes ani len tomu, co sem sam pises. Chmelar totiz pise, ze donecka, luhanska, chersonska a zaporizska oblast ma pripadnut rusku. A to po cele administrativne hranice, cize aj tie uzemia, z ktorych uz russke svine vyhnali alebo na ktore sa ani nedostali. Toto mimochodom navrhli russke svine, chmelar to po nich len papagajuje. A ty tiez. Na grc.
11.06.2024 - 19:51:46
718
double napísal:
Gebula este raz bud budes prach aj ja alebo pojdes rokovat. Na vyber nemas. Uplne zbytocne vypichovat veci z minulosti. Ked sa dalo dohodnut po druhej svetovej co bolo podstatne zlozitejsie tak da sa teraz. Ak chces porazit Rusko znamena to ze budes prach. Sice aj Putin ale aj ty. Tomu to celemu speje. Dnes sa nebojuje len s mečmi to by ste uz mohli vediet. Rusko ale hlavne Cina tiež bude diktovat co kto bude robit nielen Usa a slabucka EU. Zmierte sa s tym a budme radi ze mame demokraciu a slobodu.


No pri použití frázy "na výber nemáš" v diskusii s dvadsaťročným faganom čo v decembri oslávi 46. narodeniny je dobrým zvykom odvolať sa na precedens, z ktorého sa vychádza (a to je akosi bez výnimky udalosť z minulosti). Vôbec nie som presvedčený, že je nevyhnutný synchronizovaný prechod na prachové častice, ani to, že to k tomuto kroku speje (lebo keby najvyšší naozaj chcel, naozaj nič mu v tom nebránilo). Môžeme sa baviť aj na tému "slabučkej EÚ" aj deštruktívnom vplyve uvedených krajín, akurát v aktuálnej kondícii by som si to na mieste Ruska alebo Číny naozaj veľmi neškrabal. A len na záver, nevidím dôvod sa s niečím zmierovať, najlepšie roky života mi veľmi negatívne ovplyvnili ľudia s pamäťou vyvinutou skoro na úrovni meňavky veľkej a vôbec sa netajím, že s vekom mi naozaj dochádza trpezlivosť ...
11.06.2024 - 20:15:39
38
keyboard_arrow_up