Jezus napísal:
Jednoduchym ludom skryme relevantny / objektivny obsah postaveny na faktoch a nechajme im bezplatne pristupne hoaxy a propagandu. Nesnazme sa im rozsirit obzory, len ich pekne nechajme v tej ich bubline plnej bezplatneho odpadu. A potom sa divme nad vysledkami volieb, nad tym kam smeruje vyvoj, nad tym aki hlupi ludia tu postupne zacinaju prevazovat a svojimi rozhodnutiami ovplyvnovat nase zivoty. Zda sa, ze tu naozaj niektori nevedia citat s porozumenim a pointa ich minula o kilometre.

To sú také drísty. Ja som zdieľal svoje údaje z Denníka N v rodine, aby si mohli čítať zamknuté články, ktoré ich zaujímajú. Môžu aj odomykať články ďalej, ak by bolo treba, kúpil som si drahšie predplatné práve pre to. Už som to tu písal pred časom. Podľa vysokoškolsky vzdelaného svokra je to progresívny hnoj platený z USA. Poslal som mu faktúru z platby, na fakty nereaguje. Vraj som nič nepochopil. Švagor veľký fanúšik nácka Tarabu. Žena zatrhla hocijakú debatu o politike, ustupujeme zlu furt, raz pohár pretečie, presne takto chcú ruSSi rozbiť Európu... Pritom obaja úžasní ľudia, ale žerú dezinfo sr4čky, aj keď im dám platený prístup na podnose.
Tie dezinfo je iná podprahovka. Ľuďom bez kritického myslenia dávajú pocit, že objavili PRAUDU, ktorú im všetci, až doteraz, tajili.
Posledný pokus bol svokrovi kniha od Ódora, Rýcklokurz geniality, lebo vkuse nadáva ako sú PS neschopní a nič nevedia. Znovu zasiahla žena, že už ho mám nechať. Veľmi sa bojí hádky, tak ustupuje donekonečna. Tak si tu budeme pekne strkať hlavu do piesku, až kým...


Naposledy upravil Strenki dňa 27.07.2024 - 18:46:02, celkovo upravené 1 krát.

27.07.2024 - 18:22:46
021
Ty chces teraz, po rokoch zamknuteho obsahu pristupneho len pre Bratislavsku kaviaren, presviedcat jednoduchych ludi roky konzumujucich bezplatny odpad o tom, ze ten propagandisticky platok zapadu s nazvom Dennik N pise pravdu? :D Na tych bezplatnych dezinfoweboch im uz za tie roky davno vysvetlili aka je naozaj pravda.
27.07.2024 - 18:45:55
00
Ty si sedíš na vedení. Predplatné mám 6 rokov od roku 2018, nie posledný mesiac. Tí ľudia si demokraticky, slobodne vybrali jedovatý jazyk ruSSkej propagandy
27.07.2024 - 18:48:37
03
Dovolím sa Jezusa trochu zastať.
Nesúhlasím s ním síce, že paywall Denníka N či SME je príčiniu hlúpnutia populácie, ale som presvedčený, že keby časť voličov mala prístup (či už spontánny alebo pushnutý) k informáciam, k investigatíve v takej forme, ako ich prezentujú Dennik N a SME, tak by už časť voličov nevolila Smerohlas. Popri tých, čo by utiekli k Republike, by časť (voličov Smeru) iste prešla k normálnejším stranám. A pre zvrátenie situácie by nemuselo ísť o veľlú časť, naša spoločnosť je stále ešte rozpoltená zhruba 50:50, stále ešte rozhodujú iba jednotky percent.
Sú to samozrejme iba teoretické úvahy, od Denníka N a SME nemôžeme čakať, že sa nejako zásadne odomknú. Ale určitú logiku v Jezusovom uvažovaní určite vidím.
27.07.2024 - 18:50:35
03
Každý, kto má predplatné, môže preposlať článok v rodine, kamarátom. Alebo často aj v tomto vlákne dávame odomknuté články, môžu sa poslať hocikomu aj na iné verejné debaty.. Len to by každý z nás musel niečo spraviť. Tu každý čaká, že to za neho spraví niekto iný, alebo Šimečka a on už nemusí nič. Takýmto prístupom prídeme o demokraciu, lebo sa o ňu treba starať ako polievať kvietky, alebo čistiť traily.


Naposledy upravil Strenki dňa 27.07.2024 - 18:58:47, celkovo upravené 1 krát.

27.07.2024 - 18:57:38
00
Vsak ja ani netvrdim, ze zamknute dva denniky su rozhodujuci faktor. Ale roky to prispieva k celkovemu vyvoju v spolocnosti a formovaniu nazorov tych jednoduchsich. Co urobi typicky Slovak, zijuci od vyplaty k vyplate, ked narazi na spoplatneny clanok? Zaplati si predplatne alebo zhana kto mu ho odomkne? Nie, ide tam, kde najde info zadarmo. Nevadi, ze dez-info...

Strenki, Ty si vyborny priklad skresleneho vnimania reality vdaka svojej bubline. Obycajnych ludi co narazia na spoplatneny obsah nezaujima nejake odomykanie. Z principu odmietaju ten koncept a hladaju "pravdu" tam, kde im ju radi ponuknu (a este im aj prihodia nieco "naviac").
27.07.2024 - 18:58:04
02
No a ja ti vravím, že keď majú prístup zadarmo na platený obsah, tak niektorí to aj tak nechcú. Tam sa píšu články na základe faktov a pravdy, tá často nie je taká, akú chcú oni. Dez-info čítajú, lebo tam píšu, čo chcú počuť.
X rokov svokor nadával na neschopné riadenie kraja, cesta Rohožník Malacky bol tankodróm. Spravili ultra kvalitnú betónku. Tak začal nadávať na tankodróm Rohožník Sološnica (na ten som aj ja moc hrešil). Teraz tam spravili novučičký asfalt široký hladučký, aj F1 sa môže voziť. Som sa ho pýtal, či si stále myslí, že je Droba taký neschopný a nie sú výsledky. Aj Čaputová už tiež nie je, tú tiež nemusel. Teraz mu zostane nadávať iba na Denník N a PS.
Nestačí to nechať na nich, lebo si často výberu zle, ani o tom nevedia. Treba diskusiu, vzdelanie, osvetu. Ustupovaním a frflaním nič nemôžeme
27.07.2024 - 19:04:47
02
Jaroh 50:50? ty si iny optimista 😅
27.07.2024 - 19:36:25
00
To čo tu roky prispieva k rastúcej tupote voličov nie sú 2 zamknuté denníky, ale sofistikovaná boľševická propaganda z východu. Súčasní Rusi sú tzv ***** boľševické dedičstvo vytvorené počas Svetovej vojny. Už vtedy sa od nich podarilo dištancovať fínom, poliakom, pobaltským krajinám, ale ukrajinci a bielorusi toľko šťastia nemali. Tento boľševický mozgovýplach šíri svoje sračky dodnes. V 30-rokoch dopomohol Hitlerovým chlapcom k moci aby rozoštval Európu. A v súčasnosti robia to isté s nami a maďarskom.
27.07.2024 - 20:21:23
213
Jezus si asi mysli, ze inde v europe ci vo svete su clanky odomknute. No nie, nie su. A napriek tomu tam neziju tak vytreti ludia. Zjavne je pricina niekde inde, aj v tej komunistickej minulosti, aj v tom, ze tu sme sa od nej nedistancovali, naopak kontinualne nam tu vladnu dodnes. Ale to uz je asi prilis zlozite na pochopenie, tak drb, moze za to predplatne v dvoch dennikoch...
27.07.2024 - 21:08:05
03
Slovaci su jednoduchy narod, mali vzdy radi jednoduche riesenia aj jednoduche hadzanie viny.
27.07.2024 - 21:10:02
01
Jezus nepísal , že je to jediná príčina....
27.07.2024 - 21:12:44
14
Slováci boli zvyknutí na "vedúcu úlohu strany". Za svoje neúspechy vinili režim. Mnohí to tak robia doteraz. A preto tlieskajú každému čo im sľubuje, že vyrieši ich problémy.
Je to podobné ako si mnohí obézni ľudia predstavujú, že existuje nejaký jednoduchý a zázračný prípravok ktorý mu zabezpečí vytúženú postavu bez námahy a vlastného aktívneho pričinenia.
27.07.2024 - 21:19:28
03
"Podľa Politico si Maďarsko na jar tohto roku "v tichosti" vzalo pôžičku vo výške 1 miliardy eur od troch čínskych bánk. Z údajov na webovej stránke vládnej agentúry pre dlhy vyplýva, že pôžičku poskytli Čínska rozvojová banka, Exportno-importná banka Číny a maďarská pobočka Bank of China. Pôžička bola plne vyčerpaná 19. apríla a má byť splatená do troch rokov.
Budapešť túto dohodu verejne neoznámila. Prvú správu priniesla maďarská obchodná publikácia Portfolio a neskôr ju potvrdila vládna agentúra.
Táto významná pôžička sa časovo zhoduje s prehlbovaním väzieb Maďarska s Pekingom a jeho ďalším vzďaľovaním sa od EÚ. S rekordne vysokým verejným dlhom 140 miliárd eur (73,5 % HDP) a rozpočtovým deficitom 6,7 % HDP Budapešť veľmi potrebuje finančné prostriedky a stále čaká na miliardy eur z fondov EÚ. Niektoré z týchto prostriedkov sú však zablokované z dôvodu nedodržiavania základných ľudských práv a slobôd zo strany Maďarska.
Hoci Portfolio uvádza, že úroková sadzba je pohyblivá, maďarská vláda nezverejnila podrobnosti o výške úrokovej sadzby, splátkovom kalendári ani iné špecifiká pôžičky."
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net
https://www.facebook.com/share/p/ZSde8JDNen2KTTfU/
27.07.2024 - 21:20:31
01
Kristina napísal:
Slováci boli zvyknutí na "vedúcu úlohu strany". Za svoje neúspechy vinili režim. Mnohí to tak robia doteraz. A preto tlieskajú každému čo im sľubuje, že vyrieši ich problémy.
Je to podobné ako si mnohí obézni ľudia predstavujú, že existuje nejaký jednoduchý a zázračný prípravok ktorý mu zabezpečí vytúženú postavu bez námahy a vlastného aktívneho pričinenia.


ale ten liek existuje, vola sa Wegovy 😉. Kiez bybol taky liek aj na Smer 😂
27.07.2024 - 21:46:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up