Ešte môžeš chodiť na voľby :)
04.07.2024 - 11:08:47
00
cokupit napísal:
Co ma akoze opozicia robit? Stavat sibenice? Ci hnat ludi naspat do pomocnej skoly, aby im tam do tych tupych gebul aspon nieco natlacili? Aktualne ma vacsinu v parlamente aj vsetkych prieskumoch tupa luza, takze co ma opozicia robit?


Nemusi stavat sibenice, ale napriklad vcera mali opozicne strany moznost urobit tlacovky k rozhodnutiu US. A vysvetlit tupym hlavam co koalicii zase preslo a znovu opakovat co zapricinal cela novela. Lebo to vidim aj na prispevkoch na FB ako mnohi hned zdielali Sukajove videa a statusy ako oni opat vyhrali nad opoziciou a US im dal za pravdu. Lenze ludia si vobec neuvedomuju, co sa tym udeje, kolko ludi tym nebude trestne stihanych, ako sa tu moze kradnut aj nadalej a kolko svinstiev sa im prepecie. Oni to proste vidia ako vitazstvo a vybavene, naco rozmyslat.

Pre mna je cely problem v aktualnej situacii v tom, ze jednoduchsi ludia nevedia kolko 2+2 (obrazne). Treba na nich jednoduchsie priklady, poriadne vysvetlit co sa dosiahne tym ked sa schvali to alebo ono. Nase skolstvo ide dolu vodou a ja sa obavam, ze to bude este horsie ako teraz. Nulove kriticke myslenie...
04.07.2024 - 11:09:22
01
skynet napísal:
Ešte môžeš chodiť na voľby :)

uvedomely clovek pojde a aj ja pojdem, ale bezny ludia ostanu doma, ak sa opozicia nerozhybe. Tych co ostava doma je vacsina a s nimi treba pracovat a oslovovat ich. Fico je aky je ale na toto je mega expert, preto uspel.
04.07.2024 - 11:14:16
00
Na volby som zabudol veru. Zucastnujem sa vzdy. Teraz do EU som aj rodicov presvedcil aby sa zucastnili.
04.07.2024 - 11:15:57
01
foobar napísal:
Ked bol Fico v opozicii, mal neuroticku tlacovku kazdy druhy den. Vkuse bol v telke a posobil (pre tento otupeny narod) uveritelne nasrato z toho, co vladna koalicia robi.

Podobne divadlo MUSI hrat aj opozicia, ak chce niekedy zostavovat vladu.

Lenze ficovi volici zeru seno. Im toto staci. A nie, nebudu volit nikoho ineho, jedine este vacsieho hajzla. Porovnavas neporovnatelne. Zadubenca mozes bud oklamat este vacsimi srackami, alebo vychovat. Alebo si myslis, ze cela opozicia su idioti? Ze neboli v mediach? Nerobili tlacovky? Boli a je im to hovno platne, pretoze fica v populizme neprestia.
Problem su tupi volici a nie opozicia. Ziaden pricetny politik nebude imitovat fica, lebo to je hnoj. Teda, Matovic mal placoviek do aleluja a vidis ako to dooadlo. Podla tvojej logiky ich asi bolo malo...

Dislukas ano nevedia. Ale co je horsie, je im to uplne jedno. Oni chcu svoje 13te dochodky a ine ich nezaujima. Tam so ziadnym vysvetlovanim nepochodis, oni sa jednoducho nechaju kupit. Vid Matovicovych 500e v ciganskych osadach. Chod a vysvetluj. Toto je uplne to iste. Problem je, ze rozumny politik sa k niecomu takemu nikdy neznizi, lebo rozumny volic by mu to uz nehodil. Lenze tych hlupych je vacsina a system je nastaveny tak, aby ludia este viac otupjevali a nie naopak.
04.07.2024 - 11:45:09
03
foobar napísal:
Ked bol Fico v opozicii, mal neuroticku tlacovku kazdy druhy den. Vkuse bol v telke a posobil (pre tento otupeny narod) uveritelne nasrato z toho, co vladna koalicia robi.

Podobne divadlo MUSI hrat aj opozicia, ak chce niekedy zostavovat vladu.


V tomto ja osobitne vidím obrovský problém, lebo nedostatkom konštruktívnych politikov čo pôsobia aspoň "uveriteľne nasrato", nieto "uveriteľne nasrato v porovnaní s bordovým štvornásobným premiérom" trpíme už desaťročia. Doplnkovým zádrheľom je tradične vysoká precitlivelosť pravicových voličov na prešľapy - čo neberiem ako niečo negatívne, ale vzhľadom k politickej realite je to až neuveriteľne naivné a kontraproduktívne. Aj vo svojom blízkom okolí mám ľudí, čo ako "nároční voliči" nebudú voliť kým sa doslova stádo od blata zašvihaných ťažných koní nezmení skokovo na čriedu jednorožcov s perleťovo bielou srsťou a vyčesanou hrivou - jediný problém je, že takýto úkaz história nezaznamenala nielen na Slovensku, ale ani nikde vo svete ...
04.07.2024 - 11:50:10
06
Tá šťuka končita je super :)
img.projektn.sk
04.07.2024 - 12:36:12
017
cokupit napísal:
Lenze ficovi volici zeru seno. Im toto staci. A nie, nebudu volit nikoho ineho, jedine este vacsieho hajzla. Porovnavas neporovnatelne. Zadubenca mozes bud oklamat este vacsimi srackami, alebo vychovat. Alebo si myslis, ze cela opozicia su idioti? Ze neboli v mediach? Nerobili tlacovky? Boli a je im to hovno platne, pretoze fica v populizme neprestia.
Problem su tupi volici a nie opozicia. Ziaden pricetny politik nebude imitovat fica, lebo to je hnoj. Teda, Matovic mal placoviek do aleluja a vidis ako to dooadlo. Podla tvojej logiky ich asi bolo malo...


Nikde nehovorim ze s nim maju pretekat v populizme.
Ale maju otvorit hubu a jasne upozornit na to, co sa deje. Nemusia si ziskat na svoju stranu volicov koalicie. Staci ze ich znechutia od volby koalicie nabuduce.

Vlada vyhadzuje apolitickych analytikov aby fejkovala dopady opatreni na vcerejne financie. Kde je opozicia?
RTVS je zrusena. Kde je opozicia?
Ustavny sud schvalil rozkradanie verejnych financii. Kde je opozicia?
Minister skolstva ide robit segregovane skoly. Kde je opozicia?
Ututlavanie vlakoveho nestastia. Kde je opozicia?
Konflikt odborarov s Erikom Tomasom. Kde je opozicia?
Konflikt policajnych odborarov so Sutajom Estokom. Kde je opozicia?
Vseobecna zdravotna poistovna v strate 169 milion. Kde je opozicia?
...naozaj sa da pokracovat dalej a na kazdy druhy den sa najde nejaka tema ktora sa da koalicii otrepat o hlavu. Len to by musel niekto nieco spravit.
04.07.2024 - 12:41:26
023
Sorry ale mlatis prazdnu slamu. Opozicia sa ku tomu vsetkemu vyjadruje. Aj mainstreamove media o tom blabocu mesiace. A nic sa nedeje. Lebo ficovolici na to z hlboka seru, dokonca je to to, co chcu. Mam pocit, ze vobec nerozumies co su to za ludia a ako funguju. Len si melies nieco o opozicii, ale to nema s realitou nic spolocne.
Znechutit od volieb :O
Nepochybne mas v rodine zopar dezole volicov. Ake pokroky si v ich volbe dosiahol? Noze sa pochval. Ci cakas, co opozicia?
04.07.2024 - 14:04:12
00
Fico mal zaciatkom 2021 uz len 9%! Ale zacal makat - nasiel si temy, busil do vlady a preferencie narastli na 30%.

Opozicia si odskrtla ze pred dvoma tyzdnami sa vyjadrila k RTVS a tym je tato tema pre nich vybavena.

To je ten zasadny rozdiel.

PS by ako hlavna opozicna strana dostala priestor kazdy den, keby spravili tlacovku. Ale su neviditelni, vobec to nevyuzivaju.
04.07.2024 - 14:29:38
08
Súhlasím s tým, že Fico si to tvrdo "odmakal" a v populizme je majster , ale mal aj šťastie na okolnosti.... myslím najmä Covid a následne veci.
A samozrejme (bohužiaľ) to má aj trocha jednoduchšie, vzhľadom na mentálnu výbavu prijímateľov jeho myšlienok....

A teda som dosť skeptický , čo sa týka budúcnosti....
04.07.2024 - 14:45:49
04
Jasne, staci tocit kazdy den videjka a hned bude mat politik 30%. Alebo instagramer 300k followerov. Akurat ze takto to vobec nefunguje. Mozes si to mliet dookola, ale realita je trosku inde. Takze znovu otazka, kolkych dezole si otocil? Ved stacia len videjka.
Blade ti to napisal presne. Elektorat je zasadne odlisny, pravidla hry su zasadne odlisne (Fico na vsetky pravidla serie) a okolnosti su zasadne odlisne - pandemia, vojna, kriza, to boli dary z neba pre dezole na celom svete. Preto vsade po svete luza vstava z popola. Ale jasne, v celej eu, aj amerike maju bezzubu opoziciu. Jednoduche jak facka, slovakom take zjavne staci..
04.07.2024 - 15:14:50
01
Ficovolici presli k Matovicovi & Kollarovi a potom sa vratili naspat k Ficovi. Comu stale nerozumies?

To je skupina ktora nepocuva na racionalne argumenty, ale na emocie - a tie u nich suchym konstatovanim ze "miera zadlzenosti Slovenska rastie rekordnym tempom" nevyvolas.

Namiesto toho im musis hovorit ze aha, mafianski papalasi si lietaju na futbal vladnym specialom a vy ho musite pozerat v krcme. A zaplatite im za to vyssimi spotrebnymi danami na cigarety a alkohol. A Fico si schvalil dozivotnu rentu a vam zvysili dochodok o 10 eur. Ani dezolatom sa toto nepaci:

https://dennikn.sk/4079697/prieskum-velka-vacsina-ludi-je-proti-zvyseniu-platov-ministrov-rente-pre-fica-aj-letom-specialom-na-futbal/
04.07.2024 - 15:33:25
05
Presne tak. Na ficovolicov treba ísť cez emocie a jednoduché príklady, ktoré pochopia.
04.07.2024 - 15:48:24
012
Nepaci, ale volia to. Volili hzds, hzd, smer, hlas, sns, sme rodina, lsns, republiku a cast z nich raz olano. Raz. Ale nebudu tak robit zas, ziadne svinstva a preslapy sa na ich prrferenciach nepodpisuju. To s olano bolo vynimocne a matovic bol vynimocny. Znovu to zopakujem, ziaden seriozny politik nebude robit divadlo a srat si do huby ako fico a matovic. A je smutne, ked to od nich chces. To nie je cesta.
Navyse pleties racio s emociou. Tak to nefunguje. Bud mozes hovorit racionalne veci a oslovovat rozumnych ludi, alebo trepat blahovske pichoviny a oslovovat emotivne dezole. Nemozes robit oboje. To nikde nefunguje.
04.07.2024 - 15:56:42
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up