Putin prehral. Uz sa riesi len to, ci prehral sam, alebo my vsetci s nim.
05.03.2022 - 06:15:36
05
Zážitok reportérov zo Sky:
https://news.sky.com/story/sky-news-teams-harrowing-account-of-their-violent-ambush-in-ukraine-this-week-12557585
05.03.2022 - 06:37:13
01
K tomu či sa Putin zastaví po Ukrajine. Úplne jasné to povedal v prejave pred zahájením vojny. Rusko žiada stav Európy aky bol pred rozsirovanim NATO. Z tejto požiadavky neustúpil ani po rokovaniach s lídrami sveta. Takže záver je úplne jasný: NEZASTAVÍ!!!
05.03.2022 - 07:12:13
13
Joe70 napísal:


toto by ste si ozaj mali prečítať
05.03.2022 - 07:39:34
11
double ake priznacne, miesto reakcie na predoslu seriu tych tvojich hovan ktore sme ti tu vsetky vyvratili a este sa po nich ani vyvetrat nestacilo, prides so seriou dalsich svojich komunisticko-fasistickych sraciek.

A aj si sa spravil pri tom ako si sa nam pochvalilzesi poslal svojich 5 bubacikov do jemenu? Si radsej zober toho svojho edka a chodte rozdavat fotky z dnesnej zbombardovanej ua do miest a dedin na rusku. Ale je mi jasne ze to curaci ako by este udali taku aktivitu priamo putinovi
05.03.2022 - 07:51:24
04
Hosť napísal:
K tomu či sa Putin zastaví po Ukrajine. Úplne jasné to povedal v prejave pred zahájením vojny. Rusko žiada stav Európy aky bol pred rozsirovanim NATO. Z tejto požiadavky neustúpil ani po rokovaniach s lídrami sveta. Takže záver je úplne jasný: NEZASTAVÍ!!!


Bez atomoviek môžu akurát tak šúchať nohami..sú úplne smiešny s tými uazmi a podobnými autami.🤣
05.03.2022 - 07:52:20
00
Len teraz ako, vždy keď Putin spomenie, že stlačí gombík, tak obetujeme jeden štát NATO? Takto to nemôže fungovať. Treba zakročiť tvrdšie. Nikto si podľa mňa nedovolí jadrovú vojnu, ani Putin, pretože by to nemalo pre neho zmysel. Na druhej strane NATO je obranná organizácia, neprejde do útoku, keď by mala riskovať priamy kontakt s Ruskom. Ale povedzme si pravdu, keď si odmyslíme atómky, ako by dopadli Rusi?
05.03.2022 - 08:43:12
01
Hazard napísal:
Pre mňa je neskutočná tá fascinácia Ruskom ako veľkého slovanského brata ako vzoru. V jednej z mála krajín, kde si dokázali zrealizovať teror vlastného národa. Krajina, ktorá nás tu okupovala 20 rokov, a po ktorej vzore sa tu v 50. rokoch konal hnusný štátny teror. A toto oslavujú dnešný Slováci, lebo nikto nemal nič a bol kľud. Hlavne, že papaláši, udavači a rôzne pokryvené charaktery sa mali dobre.

A k neúspechom Chmelára. Povedzme si pravdu, kto hodí hlas človeku s tak anticharizmatickou tvárou, ktorý vyzerá ako pravá ruka Bin Ládina...
mne sa zda,ze ta okupacia tu trvala podstatne dlhsie :!:
05.03.2022 - 08:46:50
00
nehovoriac ze ta cervena prospecharska pliaga to tu v roku 1948 ovladla nezakonnym prevratom...vo volbach zo Sovietskeho zvazu riadeni komunisti na slovenskom uzemi nevyhrali...
05.03.2022 - 09:08:37
30
Toto sú hrdinovia nie tá banda na súmračnej a im podobný: https://twitter.com/UA_BotTwitte/status/1500012581439819782?cxt=HHwWjMCytdrfjtEpAAAA
05.03.2022 - 09:15:05
06
Aktuálne 7.00
1 euro 132 rubľov
Úrokové sadzby v Rusku 21 až 25%
05.03.2022 - 09:29:15
02
Bojujú statocne na vsetkych frontoch!
Sláva Ukrajine

Prílohy:

Screenshot_20220305-093551.png
Screenshot_20220305-093551.png 56.68 KiB thumb_up0thumb_down

05.03.2022 - 09:37:07
011
Havran na SME:

Smer sa napil z otrávenej studne Putina

Predstavte si, že sme nič nevyrokovali a nie sme členmi Európskej únie a NATO. Svet, kde je ministrom propagandy a boja s vnútorným nepriateľom Blaha, kde akýsi Blanár zodpovedá za ministerstvo pozerania čínskej televízie, pre vyváženosť, svet, kde Vahram riadi ministerstvo kultúry a Čarnogurský zväz mystických záchvatov boja proti liberalizmu.

V takomto svete zabezpečuje poriadok, rasovú čistotu a vypaľovanie kaviarní nacistická soldateska Kotlebu a Uhríka, s ktorými sa Fico začal pred pár dňami ukazovať, oblepený boľševickými, fašistickými a sovietskymi zástavami.

Slúžiť Putinovi je iste vzrušujúcejšie ako obiehať uveličené "bjač" z vidieka, nosiť ich na žatvu a k Merkelovej.

Robert Fico si tento svet vybral.

My si možno myslíme, že sa bojí zatknutia alebo sa bojí, že Gašpar a Bödör – to sú tí dvaja sedláci so šamorínskymi kabelkami nafotení pár dní po prepustení v Dubaji, kam všetka táto zberba usilovne chodí odpočívať – niečo možno povedali. Niečo, čo by ho pripravilo o pekný život zberateľa zlatých mincí, štetiek a plexiskla okolo gesichtu.

Svet oblekov na mieru a detí v krytoch
A všetko by sa mu to možno aj podarilo, vycítil príležitosť, ako nehovoriť o takzvaných politických väzňoch, Bödörovi a Gašparovi. Fotil by sa so svojou voskovou figurínou Blanárom a, samozrejme, s Ľuboškom s večne zovretou revolučnou pästičkou a kričali by niečo, že skutočnými obeťami sú oni, majitelia poľovníckych revírov neslobodných duší, ktoré im slúžili.

Ako sa však neskloniť pred botoxovou bábikou z Kremľa? Vo svete Roberta Fica, ktorý označil spojeneckú nemeckú armádu za wehrmacht, čím si navždy zatvoril z akejkoľvek pozície dvere do Nemecka, nášho kľúčového zahraničného partnera a investora, a vymenil ho za obsluhu ruskej tankovacej stanice s jadrovými zbraňami.

Robert Fico na záver svojej trápnučkej cesty stavil na Vladimira Putina. Stavil, ako vždy všetci kolaboranti a zradcovia, na možné víťazstvo muža, ktorý dnes zabíja, vraždí, bombarduje. Stavil na človeka, ktorý proti svojmu susedovi a proti nášmu susedovi rozpútal totálnu vojnu.

A zatiaľ čo Blaha a jeho bezduchá armáda Daubnerov a Perných generuje démonické mantry obsluhujúce hlavy tých, ktorých na tento deň pripravovali Chmelár, Danko, Daniš a desiatky nižšie postavených Čarnogurských, zatiaľ čo Blaha spí a zatiaľ čo spí Blanár alebo pozerá čínsku televíziu, pre vyváženosť, rodia sa v kyjevskom metre deti, zaspávajú školáci na lavičkách a na zemi protileteckých bunkrov. A svoj deň nezačnú v na mieru šitom obleku ani statusom, ale pocitom, že ešte žijú.

Sám s Putinom a Lukašenkom
Robert Fico sa v živote pomýlil veľakrát, no dvakrát fatálne. Keď sa pokúšal urobiť zo seba obeť v čase, keď o život v úkladnej vražde prišli Ján Kuciak a Martina Kušnírová, a v týchto dňoch, keď sa premenil na plešatého Lukašenka.

V tomto zmysle opustil Fico tradičné schémy politického boja, akokoľvek ich vypracoval pár dní pred vojnou do úchylnej mrzkosti výlevmi, za ktoré by sa nehanbili ani v Severnej Kórei, ale vydal sa cestou nepriateľa Slovenska.

Jeho slová o tom, že Ukrajinci nemajú rokovať, že o situácii na Ukrajine majú vyjednávať iba Rusi a Američania, ho pripravili o všetky kontakty u nášho východného suseda. Ukrajinci na tieto výroky nezabudnú, rovnako ako nezabudnú na zbabelé rozhodnutie Viktora Orbána nedodávať im zbrane.

Fico si v tomto konflikte vybral stranu, na ktorej je sám, s Putinom, Lukašenkom, nejakými ožranmi a s Blahom.

Vojna na Ukrajine urýchlila a ukončila premenu Smeru na novodobú fašistickú stranu. Signály o jeho ochote spolupracovať s Uhríkom, ktorý si pozeral "naci péčko" na mobile v čase, keď celá civilizovaná politická Európa počúvala svedectvo ukrajinského prezidenta v Európskom parlamente, potvrdili, že Fico, Blanár – sledovateľ čínskej televízie - a spotený Blaha uverili Putinovmu volaniu a jeho stratégii.

Uverili tomu, že, ako sa vyjadril akýsi dedinský vlekár a starosta Látok, sa pán Putin zastaví na rieke Morave a inštaluje ich do svojho nového sveta, kde nebude Robert Fico odkázaný na vidiecke čakateľky, ale bagrom bude zhŕňať krásavice z Irkutska.

Kde "Conchita Wurst" Blanár rozšíri ponuku čínskych televíznych staníc v slovenských domácnostiach a kde malý Kaliňák, expert na ivermektínovú liečbu a nepríčetné úsmevy, naordinuje všetkým jódové tabletky.

Rozklad Smeru nezastaví ani piskľavý Jarjabkov hlas na facebooku, ani takzvaná nová krv, pretože sa napili z otrávenej studne Vladimira Putina. Už dnes za nimi prichádza v snoch, ako ich nový temný pán, už dnes sa Blanárovi prihovára aj po čínsky, keby sa mu zachcelo, a Ľubošovi strúha revolučné pästičky.

Svet zmetie Fica tak ako Putina
Vojna na Ukrajine priniesla reorganizáciu politického života na Slovensku. Medzi fašistické formácie dnes musíme počítať aj Smer, ktorý cez svojho generálneho alko opuch tvrdí, že Ukrajina a Ukrajinci neexistujú, že všetko, čo sa deje v Charkove, Kyjeve, Chersone vrátane aktivácie jadrových zbraní je vinou Čaputovej a Korčoka.

A všetko by to mohla byť klasická primitívna kampaň Roberta Fica, ale v týchto dňoch urobil fatálnu chybu.

Vojna na Ukrajine môže byť dlhá, Slovensko má dnes humanitárnu a morálnu povinnosť pomôcť utečencom a obrancom mesta, ktoré v roku 1943 oslobodili československí vojaci.

Robert Fico nechápe, čo je to vojna, nevie nič o detskej bolesti, o raketách útočiacich na sídliská a nemocnice, nič o tom, ako sa spí v protileteckom bunkri. Tentoraz jeho legendárna necitlivosť a neschopnosť vcítiť sa do niekoho iného, ako do novej "bjač", narazila na realitu.

Tento svet je skutočný. Nevznikol vo Ficovej hlave a zmetie ho rovnako ako Lukašenka, ako Putina, Lavrova a Šojgua. Bude vykúpený krvou moderného politického národa Ukrajincov a pre miestnych kolaborantov a zradcov nebude už takým pohodlným miestom ako doteraz.

Robert Fico vo svojej lokálnej bezvýznamnosti nemá dosah na vojnové operácie, no mohol sa namiesto blahovského delíria pridať k tým, ktorí dnes Ukrajine pomáhajú.

Robert Fico sa na záver svojho ťaženia rozhodol pre opačnú stranu. Stal sa nepriateľom Slovenska, nepriateľom Ukrajiny, pridal sa na stranu nacistov a platených agentov a správcov majetkov FSB na Slovensku.
05.03.2022 - 10:14:07
87
https://dennikn.sk/minuta/2753376/
myslim ze o tomto je presvdcenych vela rusov
05.03.2022 - 10:18:08
53
Fuu tak toto je kruté...
05.03.2022 - 10:34:06
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up