ja som si na vojne zastrieľal dosť.toto nevyriešia žiadni dobrovolníci,to by bol len čisý kanonfuter.nie sme v snp.toto musia byť profesionálni pmc s reálnymi bojovými skúsenosťami,platení,podporovaní tajnými službami.cia s tým má dlhodobé skúsenosti z obdobia studenej vojny.
25.02.2022 - 16:54:10
00
triki, ako zvycajne, si mimo. Rusko nebude Ukrajinu okupovat. Oni sa uz davno poucili. Velmi dobre vedia, kto su na Ukrajine "spolahlivy" ludia. Daju sancu kriminalnikom, mafii a rusoukrajincom. Rovnako neokupuju Cecensko.
25.02.2022 - 16:56:47
00
čak v rádiu hovorili, že chcú ukrajinu vyčistiť len od fašistov a potom idú domov
25.02.2022 - 16:58:17
00
Inak,ak sa nejaký štát dopredu pripravuje na inváziu, a asi aj rátal so sankciami,ako to ovplyvní plne vyzbrojenu a zasobenu armádu? S tým asi aj rátali,či?
25.02.2022 - 17:02:07
00
a hlavne, ak sa za teba postavi Cina... tak tie sankcie su fakt strasiak, a hlavne ked ich primaju ako nase covid opatrenia:)
25.02.2022 - 17:03:34
01
yojo napísal:
triki, ako zvycajne, si mimo. Rusko nebude Ukrajinu okupovat. Oni sa uz davno poucili. Velmi dobre vedia, kto su na Ukrajine "spolahlivy" ludia. Daju sancu kriminalnikom, mafii a rusoukrajincom. Rovnako neokupuju Cecensko.


ale ten národ ich nebude nikdy akceptovať ukrajinec nie je rusák.nech je urajina oligarchická a to teda je ,ale volby tam mali demokratické a toho sa rusák vždy bál,že by musel čeliť normálnej západnej demoracii.je potrebné okamžite prestať nakupovať od rusov plyn,bude to drahé,ale pokiaľ budeme ich rozpočet futrovať tak rusák bude mať za čo bojovať.Bude to pre nás drahé,ale treba to spraviť okamžite.
Ešte raz,rusák rozumie len hrubej sile,ani na ulici sa nedá vždy zo všetkého vykecať,raz tú hrubú silu budeš musieť použiť,aby si sa zachránil.
25.02.2022 - 17:03:51
01
img-9gag-fun.9cache.com
25.02.2022 - 17:09:39
17
ennio napísal:
v preklade: Keby sa vas Zapad predsalen odhodlal odstrihnut, tak nebudete mat inu moznost, ako obchodovat s nami a za to vas pekne skasirujeme.

Snad je kazdemu jasne, kto bude hrat v pripadnom spojenectve Ruska a Ciny prve husle (kto bude koho vyuzivat) a to sa tomu psychopatickemu Putinovi paci vobec nebude.


EU a Rusko mali svojho casu celkom dobre vztahy, ved investicie EU v Rusku su cez 300 miliard eur.
Rusko je pre Cinu len zdroj nerastnych surovin, okrem prudovych motorov do stihaciek (aj to je otazka max par desiatok mesiacov) a surovin uz od Ruska nic nepotrebuju a pomaly si uz rozoberaju Sibir.
Putler radsej obetuje buducnost statu, len aby udrazal svoju moc, lebo vacsie nebezpecenstvio ako slobodne volby prenho neexistuje...vymierajuca populacia a zavislot na Cine s 8x vacso populaciou, to su skvele vyhliadky...
25.02.2022 - 17:14:09
01
valecek napísal:
Inak,ak sa nejaký štát dopredu pripravuje na inváziu, a asi aj rátal so sankciami,ako to ovplyvní plne vyzbrojenu a zasobenu armádu? S tým asi aj rátali,či?

ano, pripravoval sa a ratal aj so sankciami

https://ako-investovat.sk/diskusia/download/file.php?id=9163&mode=view
25.02.2022 - 17:16:01
10
napísal Arpad Soltesz,velmi dobrý status:

Napriek tomu, že Západ necháva Ukrajinu, aby sama vybojovala vojnu, ktorá je primárne namierená proti NATO, EÚ a USA, sa to zatiaľ vyvíja oveľa lepšie, ako by sa bolo dalo čakať. Aj keď sú ruské zdroje omnoho väčšie ako ukrajinské, je celkom pravdepodobné, že Ukrajina bude napokon pre Moskvu niečo ako Afganistan kubický.
Otázka znie, akú reálnu silu vôbec má ruská armáda? Mohol by sa Ďaďa Vova takto fatálne prerátať?
Nuž, mohol.
Putlerovi už minimálne desať rokov nikto nepovedal nie. Ľudia v jeho okolí mu hovoria, že jeho armáda je mocná a neporaziteľná, lebo keby mu povedali čokoľvek iné, skončili by. A v Rusku sa z vysokých mocenských pozícií nechodí na zaslúžený dôchodok, ale skôr na večný odpočinok. Keď sa Putler opýta, či dokáže jeho hrdinská armáda premeniť Západ na spálenú púšť, nikto mu nepovie, že nedokáže. Keď sa opýta, či je dobrý nápad začať vojnu o "nový svetový poriadok", všetci mu povedia, čo chce počuť - samozrejme, že áno, nič menšie by jeho svätosti Putlera prvého, cára Svätej ríše ruskej, vôbec nebolo hodné. Vedia, že akákoľvek iná odpoveď šialenca, ktorý im vládne, rozosmúti a raní jeho ubolené ego. A smutný cár je nebezpečný cár. Mohol by si náladu zlepšovať stínaním hláv.
Radcovia radšej hovoria Putlerovi áno. Keď je cár v dobrom rozmare, oni si môžu v pokoji rozkrádať všetko, čo nie je priskrutkované, armády a vojenského priemyslu vrátane. Takto dokonca majú čas a priestor aj na to, aby odskrutkovali, čo je priskrutkované. A keď to už nie je priskrutkované, dá sa to tiež ukradnúť. Až do tohto okamihu boli spokojní všetci, cár Putler aj jeho kleptokracia.
Teraz sa môže ukázať, že vykradnutý štát s vykradnutou armádou nedokáže vyhrávať vojny.
Propaganda a dezinformačné kampane sú totiž, na rozdiel od skutočných vojen, extrémne lacné. Sovieti sa túto metódu učili od skutočných majstrov z nacistického Nemecka a po desaťročia ju zdokonaľovali. Ruská federácia ju zmodernizovala a masívne využívala, hybridnú vojnu proti nám vedie už dávno. Aj v nej doposiaľ veľmi jednoznačne vyhrávala. Bol by to preto vtip kozmických rozmerov, keby nakoniec Kremeľ zožral svoju vlastnú propagandu, naletel na svoje vlastné lži a spáchal samovraždu vojnou, ktorú nedokáže vyhrať.
Držme si palce, aby bola ruská armáda v rovnakom stave ako ruské cesty, nemocnice, školy, továrne a mestá.
#StopPutler
25.02.2022 - 17:20:29
09
Dávam do pozornosti aby sme len nemlátili prázdnu slamu pomôžme: https://www.aktuality.sk/clanok/shez1bk/ako-mozem-pomoct-ukrajine-a-ukrajincom/
ĎAKUJEM
25.02.2022 - 17:26:38
04
Ak je to pravda, tak snáď pomôže. Aj keď to tam malo byť už skôr...
Poliaci majú s Ruskom skúsenosti.

Dúfam, že snáď aj tajne (o ktorých sa nikde nepíše) tam idú kvalitné zbrane.

17:32 - POĽSKO: Na Ukrajinu mali doraziť poľské zbrane. Munícia, inteligentné raketové sady pre údery na vzdušné ciele, bezpilotné prieskumné systémy a mínomety.
25.02.2022 - 17:47:00
00
Radšej zomreli ako sa vzdať tej čvarge.
thumb_up0thumb_down
25.02.2022 - 17:58:40
02
Nemyslím, že Rusi dokážu Ukrajinu okupovať. Skôr predpokladám, že zničia maximálne infraštruktúru, čím Ukrajinu vrátia o niekoľko rokov (10-15? ) dozadu a potom kľudne môžu odísť.....s odkazom, že keď Ukrajina bude mať v budúcnosti nejaké prozápadne tendencie, tak to prídu zopakovať.....🤔
25.02.2022 - 18:06:22
00
Vagabund sa už vyhráža aj Nórsku a Švédsku. Ak NATO nenájde proti tím magorom liek, minimálne východná Európa nedopadne dobre. Ukrajina evidentne nie je cieľ. Tak ako bolo povedané aj v diskusii na Rossia 1, video tu bolo nedávno.
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/rusko-vyhrozuje-svedsku-a-finsku-kvuli-nato-40388424
25.02.2022 - 18:13:25
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up