petrik napísal:
uz by ste mohli prestat s tym slovenskym presvedcovanim o vasej pravde a akceptovat ze niekto ma na danu vec iny nazor. a hlavne to respektovat.

finax 9.38%

A ludia, napr aj ty, by konecne mohli prestat s tym "slovenskym zamienanim nazorov a faktov."
nevsimol som si ze by tu niekto nerespektoval milosove osobne rozhodnutie. Niektorym ked tak prislo zvlastne jeho vnimanie, snad az protirecenie si s vynosmi ("ja rad prenecham vynosy tomu kto mi ich spravi" vs "banke ani gros"). Ale myslimze hlavne sme oponovali jeho "faktom" (ze finax je jednoduchsi, jeho analogy z bezneho zivota, a pod).
02.10.2024 - 13:13:05
10
Tak prepáč, ale keď tu niekto porovnáva vyhodenie peňazí na zážitok typu dovolenka, stretnutie s kamarátmi na pive/káve ako nezmyselné plytvania ako ekvivalent hádzaniu peňazí sprostredkovateľovi.
Peniaze na účte pribúdajú vďaka práci a vo finaxe nečinnosťou, čiže vôbec nevadí že mi z toho niekto ukrojí.
Tak sa tu ľudia proste ozvú. Pri takejto argumentácii sa nedá nereagovať a myslím že tu bolo x-krát povedané, že nevadí že to nerobí najlepšie, len nech to nezmyselné neobhajuje.
Téma je o investovaní a nie o asketickom zenovom spôsobe života, aby človek nevyhorel, ak by sa musel niečo nové naučiť. Viď keby dlabal na túto tému, už mohol mať kuknuté ako efektívnejšie investovať.
02.10.2024 - 13:20:24
02
confirmation bias je svina, pred rokmi si takto obhajoval kamos investicne poistenie a nepohlo nim nic, tusim ho ma doteraz 🤷‍♂️
02.10.2024 - 13:31:54
00
Mik98 napísal:
Čaute, mám otázku.
Je pre úplného začiatočníka ok, XTB?
Viete odporučiť nejaké konkrétne tutoriály/stránky/kanály, ktoré na začiatok pozrieť/prečítať?
Dík

Pozri si na YT recenzie na XTB napr. od Ekonomia ludskou recou, Lukas investor, alebo od Investicni brambora, alebo aj priamo z ich kanala XTB....maju dobre spracovane rozne navody
02.10.2024 - 14:13:29
10
Mik98 napísal:
Čaute, mám otázku.
Je pre úplného začiatočníka ok, XTB?
Viete odporučiť nejaké konkrétne tutoriály/stránky/kanály, ktoré na začiatok pozrieť/prečítať?
Dík

web nie je nejako extra sexi, apka v pohode. vies to automatizovat takze v tom stravis realne hodinu. neriesil by som vzhlad/privetivost. je to par klikov. vyskusaj demo a uvidis. skor by som riesil ci sa v platforme nachadzaju eft ktore chces..
02.10.2024 - 15:29:01
01
keyboard_arrow_up