tiez sa chystam, uvidime sa na trati :)
14.09.2007 - 11:16:30
00
Prezrad ake nasadis plaste..medusi alebo ralphy?

Ani jedno NN vpredu a Conti SpeedKing vzadu :-)
14.09.2007 - 12:19:27
00
Ja tiez nemam dilemu kedze nemam co ine obut :), takze NN vpredu a Python vzadu.
14.09.2007 - 14:44:32
00
Albert vpredu, Smart Sam vzadu... No co uz, trosku sa posmykam :)
14.09.2007 - 14:56:02
00
a kde sa vsetci stretneme? dutchman, priprav lubrikant :lol:

PS
python vpredu, python vzadu, python v gatach... :shock:
14.09.2007 - 15:20:29
00
a kde sa vsetci stretneme? dutchman, priprav lubrikant :lol:

PS
python vpredu, python vzadu, python v gatach... :shock:

Voe, a chces Pedros, Yarrowline, alebo staci aj bravcova mast? :D :D :D

Inak, moj zaludok uz tyzden protestuje pri prijimani akejkolvek potravy, zajtra to bude celkom trapenie :roll:
14.09.2007 - 15:31:09
00
Inak, moj zaludok uz tyzden protestuje pri prijimani akejkolvek potravy, zajtra to bude celkom trapenie :roll:

no dufam, ze na obcerstvovackach nieco bude, tak sa aspon nacpes... :D

dufam, ze ides 100ku
14.09.2007 - 15:44:28
00
Kedze od dubnicaku som na biku sedel presne dvakrat a este som aj bolebruch, pojdem len tu kratku 8)
14.09.2007 - 15:47:09
00
Tak sme to dnes nejako zvladli, zaludok som ukecal nech moc nestrajkuje, startoval som uplne na konci s tym, ze to vezmem turisticky... Pobavili ma hlasky ludi vzadu, beru to vsetko tak viac s humorom, pri tlacenici a slimacom tempe na starte jeden borec zahlasil "No jooo, voni nasadili to nase tempo, to snad dojdem i do cile..."

Hned v prvom lesnom kopci som si vstupil do svedomia a zacal som obiehat ludi po desiatkach. Celkom to zdviha sebavedomie, bral som ich zprava, zlava, zhora aj zdola :), dokonca som aj pri svojej opatrnosti obiehal ludi v zjazdoch :) Akurat za jednou slecnou som pobudol akosi dlhsie, na to co mala polozene na sedle sa velmi dobre pozeralo, normalne som si hovoril, ze ju nebudem chciet obehnut az do ciela :). Nakoniec lahla, tak som sa nou musel bohuzial rozlucit. :( Enervit mi v hladnom a bolavom bruchu zblnkal jak morske akvarium, nastastie prisla obcerstvovacka plna dobrot. Panko nas povzbudzoval k jedeniu slovami "Jezte proboha, co my s tolkym jidlem tady budeme delat?" Tak som si dal zo vsetkeho, banany, salamu, makovy kolac, na to omaslovany rozok a musli tycinku, to ste mali potom vidiet ten vyslap v nasledujucom kopci :D

Pred koncom sa prejavilo moje takmer trojtyzdnove nesednie na biku a sily zacali dochadzat. Nastastie som sa asi 10 km zavesil na jedneho slovaka (dakujem Ti clovece, mal si farebny dres s nejakou kostrou ci co to bolo), potom som ho sprosto obehol a pri zaverecnom spurte este trhol dalsich styroch :D

Takze som skoncil na "famoznom" asi 377-mom mieste, cize obehol som asi 250 bikerov, na viac som dnes fakt nemal 8) Ked sa doliecim, bude to lepsie.

A velmi ma potesilo, ze sme sa v cieli zoznamili s Dudom a Zuskym, konecne osobne poznam niekoho z fora :D
16.09.2007 - 00:03:15
00
Pravda, pravda mame to za sebou. Niekolko strucnych postrehov, pre tych ktori uvazuju na buduci rok :

Prijazd: bez problemov, dostatocne velke prakovisko . Akurat sa mi zdalo 50Kc za parkovne dost. ( ocakaval som gratis alebo aspon symbolicke cca 20 kc )

Prezentacia: prisiel som dost zavcasu, tak bez problemov. Potom v navale si malu jedalen neviem predstavit. Pre nas zahranicnych Slovakov jedna vyhoda. Platba na mieste za nizsiu cenu ( ako by sme platili vopred prevodom).

Darceky: vo velkej igelitke pre mna sklamanie: akurat 7dc flasa GT a reklamne predmety GT ( chybala mi nejaka tycinka, ktora potesi a pomoze). Tak nezostalo nic ine, iba brat na obcerstvovackach )

Pocasie: najprv to vyzeralo dosť zle, pod mrakom, mrholenie aj kratke dazde. Postupe ku startu 10.30 vykuklo slnko a to aj vacsinou vydrzalo az do ciela.

Trat: rychla, ved vitaz na 100km to zvladol pod 4 hod. Obcas jazda cez sutre a kamene , to nemam rad, to som trpel. Znacenie - absolutne dostacujuce, kazda odbocka znacena striekanymi sipkame na zemi aj na stromoch a "potvrdzujuce" sipky za obockou. Nespravne useky znacene symbolom X. Tak bolo treba len pozerat.
LEN MI CHYBALO ZNACENIE NEBEZPECNYCH USEKOV ( ako som zvyknuty u nas doma nejakou tabulkou na strome ). Raz som mal namale pri jednom z nicoho nic balvane, potom hruby konar koncom smerom do cesty /chytit ho do kolesa tak je letecky den/. A jedny kratke a hlboke vlny, ktore sa objavili na rychlej ceste.

Strava: po dojazde velke a pre mna chutne kuracie rezne prisli vhod s moznostou si ich dochutit kecupom alebo horcicou. Dva 0,5l napoje /pivo alebo kofola/ tiez su vhod. Tak 1 liter kofoly vo mne zmizol ani neviem ako.

Vyhodnotenie a tombola: ako obvykle som prd vyhral ale cakal som az do konca , ten bike GT za 30 tis Kc za to stal. Predtym ale strasne vela malych cien, mozno by stacilo 20-30 a nie 50-70. ( co je to za cenu jedna dusa) Tym sa to cele dost natiahlo. Aspon sa Skorpil za mikrofonom snazil.

Zaver: slusna akcia, na to ze to bol moj prvy 100km maratonik, tak som som ho zvladol, hlavne bez krcov a bez padov . Ak bude cas, pridem aj na buduci rok.
16.09.2007 - 09:11:13
00
Vysledky uz maju zde:
http://www.sportis.cz/index.php?categor ... lenge-2007
16.09.2007 - 09:22:24
00
Ja sa tiez pridam, ale len strucne :lol:

Bol to moj druhy "dlhy" maraton. Predtym som siel Dubnicu a toto bolo uplne ine. CHybal mi tu nejaky dlhsi kopec v ktorom sa dostanem do tempa a idem...tu to boli skor take sprinty. Trat bola fakt rychla, ale pekna. Niektore single v lese, klopene zakruty a pod. nemali chybu.

Ja som si konence pri maratone uzil aj trochu nestastia :) Najskor sa mi postupne povoloval presmyk (rozstrapene lanko), takze nakoniec som retaz uz nedostal na najvacsiu placku. Ale modlil som sa aby som neskoncil iba s najmensim prevodnikom :lol: .Potom pri jednom zjazde som zle odbocil a trochu pobludil. Vtedy ma obehlo dost ludi..a to naser..Zopar som ich dobehol a potom, 10 km pred cielom, ked som za opat dostal do tempa a ficalo to som chytil defekt :cry: na zadnom. Ked som dal dolu plast tak som v nom objavil cca 5 cm klinec. A to bol zjazd po luke. Takze som pekne opravoval a zase ma smyklo zopar ludi :x Takze asi tak.

Nakoniec to bolo 80. miesto v abolutnom poradi a cas 5:17:10 Takze nabuduci rok som tam opat s cielom dat to pod 5 hod 8)
16.09.2007 - 09:30:02
00

LEN MI CHYBALO ZNACENIE NEBEZPECNYCH USEKOV ( ako som zvyknuty u nas doma nejakou tabulkou na strome ). Raz som mal namale pri jednom z nicoho nic balvane, potom hruby konar koncom smerom do cesty /chytit ho do kolesa tak je letecky den/. A jedny kratke a hlboke vlny, ktore sa objavili na rychlej ceste.

Tak tie vlny si pamatam tiez a tam to bol teda pekny brutal :shock: ...som myslel ze som sekol oba plaste. Normalny rychli zjazd a zrazu taka roleta ze az.
16.09.2007 - 09:36:07
00
ten bike GT za 30 tis Kc za to stal

Suhlasim, stal za to cakat az do konca :D
16.09.2007 - 15:50:51
00
ten bike GT za 30 tis Kc za to stal

Suhlasim, stal za to cakat az do konca :D

Nebodaj si vyhral ten bike?? Ja som odisiel skor, tak neviem ci si robis srandu alebo si ho fakt vyhral :shock:
16.09.2007 - 22:25:09
00
keyboard_arrow_up