Tak sme to dnes nejako zvladli, zaludok som ukecal nech moc nestrajkuje, startoval som uplne na konci s tym, ze to vezmem turisticky... Pobavili ma hlasky ludi vzadu, beru to vsetko tak viac s humorom, pri tlacenici a slimacom tempe na starte jeden borec zahlasil "No jooo, voni nasadili to nase tempo, to snad dojdem i do cile..."
Hned v prvom lesnom kopci som si vstupil do svedomia a zacal som obiehat ludi po desiatkach. Celkom to zdviha sebavedomie, bral som ich zprava, zlava, zhora aj zdola

, dokonca som aj pri svojej opatrnosti obiehal ludi v zjazdoch

Akurat za jednou slecnou som pobudol akosi dlhsie, na to co mala polozene na
sedle sa velmi dobre pozeralo, normalne som si hovoril, ze ju nebudem chciet obehnut az do ciela

. Nakoniec lahla, tak som sa nou musel bohuzial rozlucit.

Enervit mi v hladnom a bolavom bruchu zblnkal jak morske akvarium, nastastie prisla obcerstvovacka plna dobrot. Panko nas povzbudzoval k jedeniu slovami "Jezte proboha, co my s tolkym jidlem tady budeme delat?" Tak som si dal zo vsetkeho, banany, salamu, makovy kolac, na to omaslovany rozok a musli tycinku, to ste mali potom vidiet ten vyslap v nasledujucom kopci
Pred koncom sa prejavilo moje takmer trojtyzdnove nesednie na
biku a sily zacali dochadzat. Nastastie som sa asi 10 km zavesil na jedneho slovaka (dakujem Ti clovece, mal si farebny
dres s nejakou kostrou ci co to bolo), potom som ho sprosto obehol a pri zaverecnom spurte este trhol dalsich styroch
Takze som skoncil na "famoznom" asi 377-mom mieste, cize obehol som asi 250 bikerov, na viac som dnes fakt nemal

Ked sa doliecim, bude to lepsie.
A velmi ma potesilo, ze sme sa v cieli zoznamili s Dudom a Zuskym, konecne osobne poznam niekoho z fora