Reboots GOLite

Cena: 320 

Predam Reboots GO lite kupovene 10/2023
Velmi malo pouzivane. Velkost L insem83-90
Reboots Go Lite je najmenšie a najľahšie zariadenie z kategórie regeneračných nohavíc na trhu – bez kompromisov a absencie požadovaného výkonu. Je jednoducho ovládateľný aj pomocou aplikácie Reboots.

Vďaka výdrži batérie až 1,5 hodiny a s hmotnosťou iba 3,5 kg je dokonalým a praktickým spoločníkom počas relaxu priamo u vás doma. Keďže ide o typ z kategórie GO, ani tu nie ste odkázaní na pripojenie na 220V.

Nohavice sa skladajú zo štyroch prekrývajúcich sa vzduchových komôr, ktoré ponúkajú mimoriadne kĺzavú celoplošnú masáž nôh. Vďaka 7 rôznym programom je tu niečo na každý deň – od príjemného uvoľnenia svalov až po intenzívnu masáž.

Jednotlivé komory možno jednoducho deaktivovať v citlivých oblastiach nôh. Táto funkcia sa dá ovládať len cez aplikáciu Reboots. Prostredníctvom 16 stupňov tlaku si môžete vybrať medzi jemnou lymfodrenážou až po intenzívnu masáž hĺbkových svalov s maximálnym tlakom do 180mmHg.

Celoplošná kompresia pomáha našim nohám vo vysokej miere odstrániť nahromadené produkty metabolizmu počas športovej aktivity, ktoré negatívne ovplyvňujú regeneráciu. Vplyvom kompresie na unavené svaly znižujeme napätie, bolesť svalov a zvyšujeme mobilitu. Častým používaním Reboots výrazne okysličíme a prekrvíme organizmus ako celok a pri dodržiavaní kvalitného pitného režimu docielime aj významný detoxikačný účinok.

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 30
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 24 786
keyboard_arrow_up