Pánsky krosový bicykel Ghost Square

Cena: 400 
Doklad o kúpe: Áno

Predám krosový bicykel značky Ghost Square veľkosti L (pre osoby výšky 175 - 190 cm). Materiál rámu je hliník, ráfky kolies taktiež z hliníku. Prehadzovačka zn. Shimano Deore, kotúčové brzdy Shimano Tektro.

Bicykel je v zachovanom stave, má pár oškretí na brzdách, zvončeku a sedadle. Prehadzovanie a brzdy v plne funkčnom stave. Súčasťou bicykla je aj stojan, zadný blatník a kapsa na rám.

V prípade seriózneho záujmu dohoda na cene možná.

Modelový rok: 2018
Počet prevodov: 3x7
Brzdy: Kotúčové mechanické
Materiál: hliník
Farba: čierna
Pohlavie: Pánske
Priemer kolies: 28"/29"
Sada: Shimano Deore
Veľkosť: L

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 4
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 879

Dámsky krosový bicykel Kellys Pheebe

Predám dámsky krosový bicykel značky Kellys Pheebe veľkosti L (pre osoby výšky okolo 170 cm). Bicykel je vo veľmi zachovalom stave, na ráme je pár odrenín ale bez vplyvu na funkčnosť bicykla. Prehadzovač zn. Shimano ALivio 3x9 rýchlostí, kotúčové brzdy Shimano. Súčasťou bicykla je aj stojan a tachometer. V prípade seriózneho záujmu dohoda na cene možná.
300 

Unikátny medený Favorit

nikátny Vintage Favorit Bicykel - Jedinečný Kúsok Hľadáte bicykel, ktorý vás odlíši od davu? Nehľadajte ďalej Predstavujem originálny bicykel Favorit, ktorý bol starostlivo prispôsobený k dokonalosti. Tento bicykel s oceľovým rámom a vidlicou sa pýši úchvatnou povrchovou úpravou v podobe medeného pokovovania, ktoré mu dodáva neprekonateľný a nápadný vzhľad. Čo robí tento bicykel skutočne výnimočným, sú prepracované nápisy, vytvorené metódou oxidácie medi. Nápisy vytvárajú autentický zelený vzor, ktorý dodáva šarm a charakter. Ale nejde len o vzhľad - tento bicykel bol kompletne zrekonštruovaný, aby zabezpečil špičkový výkon. Väčšina súčiastok, ako brzdy, riadidlá, radiace páčky, dynamo a kazeta, bola dôkladne obnovená do pôvodného stavu, aby sa zachovala ich autenticita a funkčnosť. Okrem toho sú všetky mechanické časti nové, vrátane guľôčkových ložísk, hliníkových kolies a predného aj zadného prehadzovača. Hliníkové kolesá (28") zaručujú hladkú a spoľahlivú jazdu, zatiaľ čo predný a zadný prehadzovač zabezpečujú presné radenie každého prevodu. A nesmieme zabudnúť na komfort - pôvodné kožené gripy a sedlo od renomovanej značky Brooks poskytujú dokonalý záverečný dotyk. Nezmeškajte svoju šancu vlastniť tento jedinečný kúsok cyklistickej histórie a získajte tento mimoriadny bicykel už dnes Dohoda na cene je možná.
749,98 
keyboard_arrow_up