Sedlo Fizik Terra Aidon X5

Cena: 60 

Predám nové nepoužité sedlo FIZIK Terra Aidon X5


je už na prvý pohľad unikátne tvarované sedadlo, ktorého ergonomický profil od špičky až po zadnú časť a dlhý stredový výrez na zníženie tlaku kritických oblastí sú pre dlhé hodiny strávené jazdením na e-biku ideálne.
Vyvýšená zadná časť v tvare veľrybieho chvosta vás zastabilizuje v pozícii pri zašliapnutí do pedálov a počiatočnom „kopnutí“ motora a zabráni tomu, aby ste sa pri prechode do stúpaní posunuli vzad.
Progresívne čalúnenie z patentovanej peny Typ 2 je mierne hrubšie ako to, ktoré používajú na pretekárskych modeloch, a ponúka ideálnu kombináciu prvotného stlačenia a následnej opory. Poskytlo nám celodenné pohodlie bez toho, aby sme sa do neho zabárali a začali sa na ňom vrtieť.
Sedacie kosti boli dobre podopreté a rozloženie tlaku bolo citeľné v celej oblasti zadnej časti aj okolo výrezu, nielen v dvoch bodoch.
Oceňujeme stredový otvor so špeciálnym blatníkom s jednosmerným odtokom, ktorý odvádza vodu zachytávajúcu sa v kanáliku zvrchu, ale bráni prenikaniu blata zospodu.
Hladký, lesklý poťah sa síce ľahko čistí, ale nohavice k nemu nepriľnú tak dobre, ako k iným poťahom.
Škrupina sedadla je kvôli pohodliu dosť ohnutá, takže pri kľučkovaní a riadení biku stehnami nezavadzia a hladké kontúry krídel a okrajov sedadla sme pri šliapaní vôbec necítili.
Namiesto tradičných dvoch samostatných lyžín používa fi’zi:k konštrukciu Mobius, teda jednu lyžinu ohnutú do tvaru U, ktorej konce sú „pichnuté“ do špičky sedadla a ohyb podopiera zadnú časť nylonovej škrupiny vystuženej uhlíkom.
Mali sme pocit, že tieto lyžiny podporujú tlmenie peny, pretože sedadlo bolo aj na výrazných terénnych nerovnostiach mimoriadne pohodlné. Hmotnosť: 262 g
Šírka: 145 mm, 160 mm
Dĺžka: 260 mm

Šírka sedla: 136 - 145 mm
Určenie: MTB
Farba: čierna
Pohlavie: Unisex

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 1
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 189
keyboard_arrow_up